kızlar inş yarın son iş günüm :teytey:
delikafaduldenhadi qözün aydınnn:sm_cool:
doktorumdan da memnunum hayırlısı olsun bir aksilik çıkmadan alırız umarım meleklerimizi kollarımıza zaman geçmiyor gibi geliyor hem sabırsızlanıyorum hemde iyice gelişsin gününde doğsun diye dua ediyorum herşeyin hayırlısıüniversite hastaneleri uyqun oluyo evet
benim eşimin yenqeside izmit üni. hastanesinde doğum yaptı
hem çok memnun kalmıştı hemde fiyat olarak çok uyqundua.s
herkese merhabalar.......
gözün aydınnnnnnnn
bol bol dinlennnnnnnnnn
boshayallersmilebenim daha 4 haftam var çalışmak iyide bide şu sabah 8 de iş başı olmasaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım çok merciiii :))) hastane için güzel haberlerini bekliyoruz birde aklıma ne geldi aslında hamiş arkadaşlarla toplu gitsek hastaneye acaba indirim yaparlarmı bize :jeyyar:sositososito
doktorumdan da memnunum hayırlısı olsun bir aksilik çıkmadan alırız umarım meleklerimizi kollarımıza zaman geçmiyor gibi geliyor hem sabırsızlanıyorum hemde iyice gelişsin gününde doğsun diye dua ediyorum herşeyin hayırlısı
günaydınlarmerhaba kızlar günaydın
bu arada kızlar gece 3te ilk defa kasık ve bel ağrısıyla uyandım..aklımda olan tek şey hastaneye bu sa.te nasıl gidicemizdi..arabamız yokta...sabah nasıl oldu bilmiyorum..inş. gündüz gözüyle doğuma giderim......
iyişallah sorunsuz bi ıkınmada iyişallahinşallah canımm.. doktorundanda memnun olman çok iyi
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz inş
İyide bacım dört hafta çok fazla değilmi yaaa işyerinden doğumamı gidecen biraz erken ayrılsan boshayallersmile
iyişallah sorunsuz bi ıkınmada iyişallah
yok güzelim sonra 3 haftam daha kalıyor bizim müdürde karnımı gördükçe git artık dedi ama iiiiiiii böyle sonrasında kızçemle daha çok vakıt geçirmek için lazım hem doktor belki geç bile olabilir dedi kızım memnun annesi gibi bekliyecek zannımca bende 9 gün geç doğmuşumopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
iyişallah sorunsuz bi ıkınmada iyişallah
yok güzelim sonra 3 haftam daha kalıyor bizim müdürde karnımı gördükçe git artık dedi ama iiiiiiii böyle sonrasında kızçemle daha çok vakıt geçirmek için lazım hem doktor belki geç bile olabilir dedi kızım memnun annesi gibi bekliyecek zannımca bende 9 gün geç doğmuşumopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
valla benim oğlan ne zaman gelicek bilmiyorum ama perşembe günü kontrolumden önce gelmesin inş..yanlız şuanda tam kasıklarımda eğilemiyorum bile hemen kıpırdamaya başlıyo..şu süreci sağ salim atlatsakta hepimiz bebeklerimizin büyümelerini konuşsak....
İyi dinlenmeler... Ben de geçen pazartesiden beri izindeyim. Evde olup, hazırlıkları yapmak iyi geldi...kaydirigubbakcemile5
Nerelerdesin? Merak etmiştim seni... Kansızlık, haşsizlik yapar, bir de giderek ağırlaşıyoruz, ben de sürekli bir enerji azalması hissediyorum. İzne ayrıldın mı?
Bu konuda da aynı şeyi yaşamışız.kaydirigubbakcemile5 İki seferdir koluyla kapıyor yüzünü, nazlı oğluşum :))):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?