2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversite hastaneleri uyqun oluyo evet
benim eşimin yenqeside izmit üni. hastanesinde doğum yaptı
hem çok memnun kalmıştı hemde fiyat olarak çok uyqundua.s
doktorumdan da memnunum hayırlısı olsun bir aksilik çıkmadan alırız umarım meleklerimizi kollarımıza zaman geçmiyor gibi geliyor hem sabırsızlanıyorum hemde iyice gelişsin gününde doğsun diye dua ediyorum herşeyin hayırlısı
herkese merhabalar.......

merhabaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bu arada kızlar gece 3te ilk defa kasık ve bel ağrısıyla uyandım..aklımda olan tek şey hastaneye bu sa.te nasıl gidicemizdi..arabamız yokta...sabah nasıl oldu bilmiyorum..inş. gündüz gözüyle doğuma giderim......

gözün aydınnnnnnnn
bol bol dinlennnnnnnnnn
boshayallersmilebenim daha 4 haftam var çalışmak iyide bide şu sabah 8 de iş başı olmasaaaaaaaaaaaaaaa

İyide bacım dört hafta çok fazla değilmi yaaa işyerinden doğumamı gidecen biraz erken ayrılsan boshayallersmile

sağol canım çok merciiii :))) hastane için güzel haberlerini bekliyoruz birde aklıma ne geldi aslında hamiş arkadaşlarla toplu gitsek hastaneye acaba indirim yaparlarmı bize :jeyyar:sositososito

ben qidince derim ki
bakın iyi bir indirim yapın benim bir ark. daha qelcek buraya ona qöre
sositososito sempatiksalakcinni

inşallah canımm.. doktorundanda memnun olman çok iyi
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz inş

merhaba kızlar günaydın
günaydınlar

ne tam anlamadım doğum ha Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhatli iyişallah kolayca olur umarım dualarımız seninle iyi düşün güçlü olguclubacismileboshayallersmile

ant canım eh her an gelebilir senin kuzu..ay çok heyecanlı..allahım sağlıkla hayırlısıyla.....

inşallah canımm.. doktorundanda memnun olman çok iyi
hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz inş
iyişallah sorunsuz bi ıkınmada iyişallah
İyide bacım dört hafta çok fazla değilmi yaaa işyerinden doğumamı gidecen biraz erken ayrılsan boshayallersmile

yok güzelim sonra 3 haftam daha kalıyor bizim müdürde karnımı gördükçe git artık dedi ama iiiiiiii böyle sonrasında kızçemle daha çok vakıt geçirmek için lazım hem doktor belki geç bile olabilir dedi kızım memnun annesi gibi bekliyecek zannımca bende 9 gün geç doğmuşumopuyorumnanaktansempatiksalakcinni

selam kızlar opuyorumnanaktan
seras gelmiş hoşgelmiş.maşallah hala calısıyormusun sen canım ya

hayırlısı olsun tatlım

valla benim oğlan ne zaman gelicek bilmiyorum ama perşembe günü kontrolumden önce gelmesin inş..yanlız şuanda tam kasıklarımda eğilemiyorum bile hemen kıpırdamaya başlıyo..şu süreci sağ salim atlatsakta hepimiz bebeklerimizin büyümelerini konuşsak....

Hayırlısıyla inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aynen bende sıfır eğilemiyorum bebekte acayip rahatsız oluyor hemde kafamda karıncalaşma oluyor bol bol istirahat etmemiz gerekir aslında özellikle bu son ay, inş bir kaç ay sonra bebeklerimiz hakkında paylaşımlar yaparız canım kaydirigubbakcemile5

sayın dernek baskanım; iyiyim şimdilik,işte az biraz kansızlık var gibi ama buna da şükür
ne demiştik 'genciz güzeliz tecrübeliyiz' :teytey: evellallah
gerci ilerleyen gunlerde iyice agırlasıp sorunlar arttıkca sloganımız 'yıkılmadık ayaktayız' diye değişir mi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

bu arada ben bayadır izindeyim canım söylemesi ayıp
inşallah bebişlerimiz artık bize yuzlerını gösterir boshayallersmile

merhaba kızlar
geceleri ızdırap oluo gitgide
yirmilik diş ağrısı tuttu bu sefer çürüdümü noldu bilmiorum kafayı yicektim zaten rahatsızlık var uyuyamıorum bide diş ağrısı allahhııımmm gün ışığını gördüm ya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…