2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olur ne olmaz diyerek at bence cantana.aklında kalcagına cantanda kalsın
benım evle hastane arası mesafe cok kısa gereken seyleri annemlerle aldırtıcam o yuzden rahatım

benimde rahatlığım bu yüzden caddeyi geçince hastane yürüyerek gidip geliyorum ben hatta her gün alışveriş yaptığım marketin arkasında o kadar yakın yani ondan korkmuyorum hiç lazım olursa falan diye yıkadım ütüledim acil bir doğum olsa bile dolaptan alır gelirler ben doğuramam bile o sürede :CüvCüv:

Ben huggies in kremlı olup olmadıgını bılmıyorum cunku acmadım zaten onu 4-9 almıstım.molfıx i 3-6 prımayı 2-5 aldım

üç dört gecedir göbek deliğimin alt kısmı kaşınıp duruyo(kaşımıyom tabi) çatlama da yok başka nede olabilir fikriniz var mı

çatlama henüz yoksa karnın çatlamaya hazırım demiş olabilir
sık olmasa da benım de arada göbeğimin kenarı kasınıyor
genel kasıntı durumunu özlem yasamıstı ona ne dendi unuttum ama krem kullandı sanırım

selam kızlar yeni girdim geçmişe bakacam ama sanırım neler aldığımızdan bahsetmişsiniz biraz bende bebek bezini prima aldım.bakım ürünlerini ve biberon ve emziğini chicco aldım.

muğlada zaten heryer arabayla 10 dakka , ben de o yüzden rahatım , bi de sütümün gelmemesini düşünmek bile istemiyom

maşallah senınkı de iyice yakınmıs ,hastaneyle komsusunuz desene

2-5 1 paket yeter diyorlar bende 1 tane 2-5 1tanede 3-6 aldım sonra alıcam işte yine 3-6 olur heralde dopum kilosuna bağlı tabii. hugguies bende de var krem kokuyor ama geldiğinde hemen açmadım. prima kremlimi ki bilmiyorum ben

alttan çatlayabilir diyosun , valla hergün yağlanıyom ama bi tek geceleri kaşanıyo , bana başka bişey gibi geldi , inş çatlamaz , zaten göğüs ve bacaklarımda bi kaç çatlak oldu, bari karnım kalsın böyle ya

prima kremli evet bende 3-6 var açtım ben boyutuna bakmak için ozman huggies de kremlidir ben numune gelince açmıştım hemen ve 4 ay oldu nerdeyse ondan geçmiştir kokusu belki...

ya ınsallah hepımııznkı emer sutumuzde olur ama hadı emmezse yada bı alsılık emzıremezsek dıye bıberonla mama verılmesı gerekebılır belkı

kızlar yine siz bilirsinizde bana ebe dediki biberona alıştırma emmeye bilir.eğer ilk günlerde sütün az olur mama vermeniz gerekirse kaşıkla ver demişiti bende nasıl olacak tam bilemiyorum inş sütümüz olurda gerek kalmaz düşünmeye

maşallah senınkı de iyice yakınmıs ,hastaneyle komsusunuz desene

vallaha öyle. iyi oldu eşim yakın diye bu hastaneyi tercih etti yoksa ben takiplerimi üniv. hastanesinde düşünüyordum kısmet burasıymış ama iyi oldu hastalandığımda falan hemen gidebiliyorum

bende henuz çatlama yok ama artık maşallah turp gibi 2 tane kütük bacagım var
bunlar benım mı yoksa komsunun mu diye yokluyorum arada o derece yani
bacaklarımdaki selülit ile patates baskısı bile yapılır sekilli sekilli akannehir

mama gerekirse hastaneden bebek şırıngası isterseniz onlar verir mamayıda onunla verirsiniz ben ondan biberon almıycam.

prima kremli evet bende 3-6 var açtım ben boyutuna bakmak için ozman huggies de kremlidir ben numune gelince açmıştım hemen ve 4 ay oldu nerdeyse ondan geçmiştir kokusu belki...

bende açıcaktım eşim açma kurur dedi açmadım demek ki ondan kokuyor hala içine bakmak lazım kremli mi diye. elimi sürtsem gelirmi elime acaba

:)) selülit bende de oldu, ama bacaklarımın alt kısımlarının dolgunlaşması hoşuma gitti,eskiden çırpı gibiydi, şimdi tombik tombik beyaz beyaz bebiş gibi oldum bi altımda bezim eksik :)))))))))))))))))))))))

inşallah benım de en cok korktugum konulardan birisi bu zaten

bende sadece bende var sanıyordum selülitler dün elbise vardı üzerimde utancımdan kapattım bacaklarımı. kiloluyum ama normalde yoktu benim bacaklarımda selülit falan sinir oldum yaa. doğumdan sonra gideer inş.

merhaba nezamandır karşılaşmıyorduk iyisinya
çatlak olmasada kaşıntı benimde sorunum kaşımamak için hemen krem sürüyorum işe yarıyor gerçekten
kaşıyınca tahrişte ediyorsun hayırlısı:kedi:

bezden konu açılınca netten araştırdım birazda primanın erkek bebeklerde çiş kaçırdığını yazmışlar. beline kadar çıkıyor demişler hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…