ne olur ne olmaz diyerek at bence cantana.aklında kalcagına cantanda kalsın
benım evle hastane arası mesafe cok kısa gereken seyleri annemlerle aldırtıcam o yuzden rahatım
hugies bez alan arkadaşlar kremlimi yenidoğan için olanı..ben prima aldım ama 3-6 kilo aldım bide 2-5 kilo alıcam..bende hugies in numunesi var ama epey oldu geleli ve o krem kokmuyo belki geçmiş olabilir merak ettim..kremsizse yine prima alıcamda..
üç dört gecedir göbek deliğimin alt kısmı kaşınıp duruyo(kaşımıyom tabi) çatlama da yok başka nede olabilir fikriniz var mı
benimde rahatlığım bu yüzden caddeyi geçince hastane yürüyerek gidip geliyorum ben hatta her gün alışveriş yaptığım marketin arkasında o kadar yakın yani ondan korkmuyorum hiç lazım olursa falan diye yıkadım ütüledim acil bir doğum olsa bile dolaptan alır gelirler ben doğuramam bile o sürede :CüvCüv:
hugies bez alan arkadaşlar kremlimi yenidoğan için olanı..ben prima aldım ama 3-6 kilo aldım bide 2-5 kilo alıcam..bende hugies in numunesi var ama epey oldu geleli ve o krem kokmuyo belki geçmiş olabilir merak ettim..kremsizse yine prima alıcamda..
Ben huggies in kremlı olup olmadıgını bılmıyorum cunku acmadım zaten onu 4-9 almıstım.molfıx i 3-6 prımayı 2-5 aldım
çatlama henüz yoksa karnın çatlamaya hazırım demiş olabilir
sık olmasa da benım de arada göbeğimin kenarı kasınıyor
genel kasıntı durumunu özlem yasamıstı ona ne dendi unuttum ama krem kullandı sanırım
2-5 1 paket yeter diyorlar bende 1 tane 2-5 1tanede 3-6 aldım sonra alıcam işte yine 3-6 olur heralde dopum kilosuna bağlı tabii. hugguies bende de var krem kokuyor ama geldiğinde hemen açmadım. prima kremlimi ki bilmiyorum ben
ya ınsallah hepımııznkı emer sutumuzde olur ama hadı emmezse yada bı alsılık emzıremezsek dıye bıberonla mama verılmesı gerekebılır belkı
maşallah senınkı de iyice yakınmıs ,hastaneyle komsusunuz desene
alttan çatlayabilir diyosun , valla hergün yağlanıyom ama bi tek geceleri kaşanıyo , bana başka bişey gibi geldi , inş çatlamaz , zaten göğüs ve bacaklarımda bi kaç çatlak oldu, bari karnım kalsın böyle ya
kızlar yine siz bilirsinizde bana ebe dediki biberona alıştırma emmeye bilir.eğer ilk günlerde sütün az olur mama vermeniz gerekirse kaşıkla ver demişiti bende nasıl olacak tam bilemiyorum inş sütümüz olurda gerek kalmaz düşünmeye
prima kremli evet bende 3-6 var açtım ben boyutuna bakmak için ozman huggies de kremlidir ben numune gelince açmıştım hemen ve 4 ay oldu nerdeyse ondan geçmiştir kokusu belki...
bende henuz çatlama yok ama artık maşallah turp gibi 2 tane kütük bacagım var
bunlar benım mı yoksa komsunun mu diye yokluyorum arada o derece yani
bacaklarımdaki selülit ile patates baskısı bile yapılır sekilli sekilli akannehir
kızlar yine siz bilirsinizde bana ebe dediki biberona alıştırma emmeye bilir.eğer ilk günlerde sütün az olur mama vermeniz gerekirse kaşıkla ver demişiti bende nasıl olacak tam bilemiyorum inş sütümüz olurda gerek kalmaz düşünmeye
bende henuz çatlama yok ama artık maşallah turp gibi 2 tane kütük bacagım var
bunlar benım mı yoksa komsunun mu diye yokluyorum arada o derece yani
bacaklarımdaki selülit ile patates baskısı bile yapılır sekilli sekilli akannehir
çatlama henüz yoksa karnın çatlamaya hazırım demiş olabilir
sık olmasa da benım de arada göbeğimin kenarı kasınıyor
genel kasıntı durumunu özlem yasamıstı ona ne dendi unuttum ama krem kullandı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?