2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben sen gibi sevemedım selülitli bacaklarımı
deniz mevsimi de geliyo
artık mayo yada bikini yerine uzun donla girerim denize :gitme:

deniz mevsimi de geliyo

aman bebişim ya sanki sahiller manken dolu allah aşkına , giyerim valla napayım ömür boyu böyle kalmıycaz ya o selülitler vücudun tuttuğu sudan canım ödem yani şişkinlik :)) hep öyle derler ya kilolu bayanlar :))

hosgeldın canımm
dun seni gördum hatta sana bişiler de yazdım buradan ama sonra sen cıkmıssın
idare ediyoruz işte buna da şükür :Saruboceq:
sen hala calısıyormussun maşallah sana canım
neyse fıstıklar ben çıktım, çok bile durdum sandalye tepesinde, öpüldünüz

görüşürüz opuyorumnanaktan

aynen bendede aynısı banyoda gıcık oluyorum kendime bacağım annemin değişine göre onun beli kadarmış ki annemin göbişide 6 aylık bebiş var gibi ama doğmak bilmiyor yıllardırrrrrrr cinnet geçireceğim kadın 57 yaşında selülit diye bişeyi yok offffffffffffff
bende sadece bende var sanıyordum selülitler dün elbise vardı üzerimde utancımdan kapattım bacaklarımı. kiloluyum ama normalde yoktu benim bacaklarımda selülit falan sinir oldum yaa. doğumdan sonra gideer inş.
tecrübeli arkidişlere sordum selülitler kalıcıymış zayıflasan bile kalıyormuş offfffffffffffffff offfffffffffff
bikini tatil hayal mi olyor ne:gitme:

deniz mevsimi de geliyo

bende hiç sevmedim sanki biri bacaklarıma hava basıyo gibi şiştiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra hepsi geçecek diyor annem inşallah öle olur :Saruboceq:

deniz mevsimi de geliyo
temmuz gibi düşecektim aklımca denize aldığım kiloları verecektim üüüü nasıl gireceğim yaaaaaaaaa

evetttttttttt 27sine kadarda çalışacağım iyişallah eğitim var zaten katılabildiğim kar hem işe gelemesem sizinlede görüşemem çatlarım zemuszemus

bende sadece bende var sanıyordum selülitler dün elbise vardı üzerimde utancımdan kapattım bacaklarımı. kiloluyum ama normalde yoktu benim bacaklarımda selülit falan sinir oldum yaa. doğumdan sonra gideer inş.

ben de bu kadar olacagını düşünmemiştim.son 2 ayda birden arttı

annen de maşallah kendısınde yok diye mi nedir sana pek bi moral vermiş kaydirigubbakcemile3
benım annede de var o yuzden bişi diyemez naniknanik

dizlerimin içe bakan taraflarında bile var
hareketsizlikten oldu bu biraz da ama naapayım ilk üç ay zaten mecburen yattım son dönemde de doktorum hareketi yasakladı
neyse kızlar konuyu değiştirelim noolur valla cok üzülüyorum mafoldumben

bende hiç sevmedim sanki biri bacaklarıma hava basıyo gibi şiştiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra hepsi geçecek diyor annem inşallah öle olur :Saruboceq:

hatun kısmısında havalı olmak iyidir de hava sadece bacaklarda kalınca olmuyo işte kaydirigubbakcemile3

canım bak naapalım biliyormusun
sen gel buraya mademki yakınız
sırt sırta verelim denize giderken
önde zaten bişi yok arkadaki selülitleri de saklamıs oluruz böylece vereliniortak

cidden benimde canım sıkıldı bu selülitlerden.ç dedim ya kiloluyum ama yoktu dün bir fark ettim. sıktım resmen yağ var altında sinir oldum aaaa

hahahhaaa alemsin canım yaaa ne güldüm:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende sünneti erken yaptıracam.haberiniz olsun sünnet ya 2 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra yaptırılması daha uygunmuş.araştımalarıma göre 2 ve 7 yaş çocuğun cinsel kimliğini kazndığı dönemmiş.bu yaşlararasında sünnet yaptırılmasını önermiyorlarmış

öğlen yediğim serum bende doping etkisi yarattı herhalde
normalde bu kadar oturamazdım, uzanıyım artık
öpüyorum herkesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kızlar ben prima 3-6 aldım...bebeğimin zayıf doğma ihtimali yüksek olduğundan bi de 2-5 alsammı diyorum..
huggiesin 2-5i şu anda migrosta indirimde..alan arkadaşlar boyutu nasıl hiç primayla karşılaştırdınızmı..
ben kızıma huggies kullanmıştım..normalde primaya göre biraz büyük..
yani huggiesin 2-5i primanın 3-6ıyla aynıysa hiç almıym diyorum..prima bulursam onu alırım..bize yakın migros var orda da görmedim prima 2-5..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…