:)) selülit bende de oldu, ama bacaklarımın alt kısımlarının dolgunlaşması hoşuma gitti,eskiden çırpı gibiydi, şimdi tombik tombik beyaz beyaz bebiş gibi oldum bi altımda bezim eksik :)))))))))))))))))))))))
ben sen gibi sevemedım selülitli bacaklarımı
deniz mevsimi de geliyo
artık mayo yada bikini yerine uzun donla girerim denize :gitme:
merhaba nezamandır karşılaşmıyorduk iyisinya
çatlak olmasada kaşıntı benimde sorunum kaşımamak için hemen krem sürüyorum işe yarıyor gerçekten
kaşıyınca tahrişte ediyorsun hayırlısı:kedi:
neyse fıstıklar ben çıktım, çok bile durdum sandalye tepesinde, öpüldünüz
aman bebişim ya sanki sahiller manken dolu allah aşkına , giyerim valla napayım ömür boyu böyle kalmıycaz ya o selülitler vücudun tuttuğu sudan canım ödem yani şişkinlik :)) hep öyle derler ya kilolu bayanlar :))
aynen bendede aynısı banyoda gıcık oluyorum kendime bacağım annemin değişine göre onun beli kadarmış ki annemin göbişide 6 aylık bebiş var gibi ama doğmak bilmiyor yıllardırrrrrrr cinnet geçireceğim kadın 57 yaşında selülit diye bişeyi yok offffffffffffffbende henuz çatlama yok ama artık maşallah turp gibi 2 tane kütük bacagım var
bunlar benım mı yoksa komsunun mu diye yokluyorum arada o derece yani
bacaklarımdaki selülit ile patates baskısı bile yapılır sekilli sekilli akannehir
tecrübeli arkidişlere sordum selülitler kalıcıymış zayıflasan bile kalıyormuş offfffffffffffffff offfffffffffffbende sadece bende var sanıyordum selülitler dün elbise vardı üzerimde utancımdan kapattım bacaklarımı. kiloluyum ama normalde yoktu benim bacaklarımda selülit falan sinir oldum yaa. doğumdan sonra gideer inş.
ben sen gibi sevemedım selülitli bacaklarımı
deniz mevsimi de geliyo
temmuz gibi düşecektim aklımca denize aldığım kiloları verecektim üüüü nasıl gireceğim yaaaaaaaaaben sen gibi sevemedım selülitli bacaklarımı
deniz mevsimi de geliyo
hosgeldın canımm
dun seni gördum hatta sana bişiler de yazdım buradan ama sonra sen cıkmıssın
idare ediyoruz işte buna da şükür :Saruboceq:
sen hala calısıyormussun maşallah sana canım
görüşürüz opuyorumnanaktan
bende sadece bende var sanıyordum selülitler dün elbise vardı üzerimde utancımdan kapattım bacaklarımı. kiloluyum ama normalde yoktu benim bacaklarımda selülit falan sinir oldum yaa. doğumdan sonra gideer inş.
aynen bendede aynısı banyoda gıcık oluyorum kendime bacağım annemin değişine göre onun beli kadarmış ki annemin göbişide 6 aylık bebiş var gibi ama doğmak bilmiyor yıllardırrrrrrr cinnet geçireceğim kadın 57 yaşında selülit diye bişeyi yok offffffffffffff
tecrübeli arkidişlere sordum selülitler kalıcıymış zayıflasan bile kalıyormuş offfffffffffffffff offfffffffffff
bikini tatil hayal mi olyor ne:gitme:
bende hiç sevmedim sanki biri bacaklarıma hava basıyo gibi şiştiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra hepsi geçecek diyor annem inşallah öle olur :Saruboceq:
temmuz gibi düşecektim aklımca denize aldığım kiloları verecektim üüüü nasıl gireceğim yaaaaaaaaa
evetttttttttt 27sine kadarda çalışacağım iyişallah eğitim var zaten katılabildiğim kar hem işe gelemesem sizinlede görüşemem çatlarım zemuszemus
hatun kısmısında havalı olmak iyidir de hava sadece bacaklarda kalınca olmuyo işte kaydirigubbakcemile3
canım bak naapalım biliyormusun
sen gel buraya mademki yakınız
sırt sırta verelim denize giderken
önde zaten bişi yok arkadaki selülitleri de saklamıs oluruz böylece vereliniortak
bende henuz çatlama yok ama artık maşallah turp gibi 2 tane kütük bacagım var
bunlar benım mı yoksa komsunun mu diye yokluyorum arada o derece yani
bacaklarımdaki selülit ile patates baskısı bile yapılır sekilli sekilli akannehir
sanmıyorum ,ama kimdi iki kızı vardı galiba erkek istiyodu, onunki yanılsa hoş olur bence ,tabi hayırlısıysa olsun
hahahhaaa alemsin canım yaaa ne güldüm:roflol::roflol::roflol:
kızlar çooooookkkkkkkkk yoruldummmmmmmmmmmmmmmafoldumben
selülit miiiiiii ayyyyyyyyyy bende de var zaten tüm klom bacaklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?