yok değiller bu yüzden annemler kızıyor ama biz istiyoruz
çocuğumun başkasının sütünü emmesi bana çok itici geldi canım ya.... neden böyle bişey yapcaksınız
bende çok istiyodum hemen yapılmasını ama eşim istemiyo..büyüyünce yapcakmış düğünle beraber...bende fazla üstünde durmadım..
gerekirse yapıcaz tabii. ama gerekmezsede bir kere emziricez süt kardeş olsunlar diye. başkası değil ki benim kuzenim. yani başkası tabide benim ablam gibi normal kuzenlerden değiliz biz
şaka bi yana, dün eşimle sünneti konuştuk, ilk bi hafta çocuğun ordaki sinirleri oluşmadığından canı yanmazmış, acaba yaptırsak mı dedim, sen bilirsin dedi, ama mutlaka ilerde düğün yapalım dedi,kendi düğünü abileriyle olmuş bişey hatırlamıyomuş çok üzülüyomuş :)
şeker ben de ayakta durduğum zaman aşağı itiyor bir de göbek deliğimi itiyor. ne güzel yarın gitçen kontrole. ay ben de merak ediyorum seni. 1hafta öndesin benden.
ben 3 gündür sürüyorum cücük memelerime
Allah iyiliğini versin şeker ya
biri beni de dürtsün. bugün 1odamın yerlerini silmem lazım. belki akşama kaynanamlar gelcek. tembelleştim ben yaaa
hobaaa orjinal kaynanaaa
ya dün anneme bir arkadaşı kahve falı bakmış. ooo sizin kızın bebeği çok bekletmicek yolun ağzına gelmiş, iri kafalı beyaz tenli çok tatlı bişey demiş. ay doktor yetmiyodu erken gelebilir diyen bir de fal bakan hatunlar çıktı yaaaa
ama çok önemli bu konu..malum süt kardeşler evlenemiyo..ya ilerde birbirlerine aşık olurlarsa..bence aynı değilse yapmayın...
evet doğumdan sonra cogu erkek annesı bebegın sünnetini yaptırıyor
dediğin gibi büyüyünce de düğününü yaparsınız
evet doğumdan sonra cogu erkek annesı bebegın sünnetini yaptırıyor
dediğin gibi büyüyünce de düğününü yaparsınız
ayy annemlerde aynı şeyi söylüyorlar. bende anne sütü alamamışım halam sağıp atıyormuş fazlalıktan babaannem izin vermemiş emzirmesine atılması daha makbul gelmiş. onunda bebeği erkek ilerde aşık olurlar demiş. süt alsaymışım kötümü olurmuş ne önemli halbuki. ama bizler kardeş diye yetiştirilidik çocuklarımızıda öyle yetiştiricez bizde aile sülaleden evlilik olmaz ondan düşünmüyorum bunları hiç
bizde istiyoruz sünneti ama maddi açıdan vazgeçmek zorunda kalabiliriz. bakalım kısmet. ama ikimizde istiyoruz doğunca yapmayı.
bizde istiyoruz sünneti ama maddi açıdan vazgeçmek zorunda kalabiliriz. bakalım kısmet. ama ikimizde istiyoruz doğunca yapmayı.
sünnet pahalı bişey mi yaa..hiç haberim yok fiyatlarından..gerçi ablam oğullarını üniversite hastanesinde yaprtırmıştı ve para vermemişler yanlış hatırlamıyosam..
yani sonuçta karar senin ben şahsen cesaret edemezdim..olmaz olmaz die bişey yok çünkü...bizim sülalede bile evlenen kuzenlerim var ki onlarda kardeş gibi büyüdüler..ondan yazdım...
şaka yapmıştır heralde..anammm valla biara bende gözüme limon sürmüştüm acayıp yakıyo bebeği napar artık bilemem..aman aman gözün hep kaynananın üstünde olsun gizlice yapmaya kalkar falan.....
bende çok istiyodum hemen yapılmasını ama eşim istemiyo..büyüyünce yapcakmış düğünle beraber...bende fazla üstünde durmadım..
acımıyo diyolar ama el kadar bebeye nasıl kıyılır bilmiyom, bi doktora soralım bakalım ne diycek
anladım canım, ne bilim ben çok pimpirikliyim herhalde, inş bol bol sütün olur canım
topicte biri kız doğurdu heralde sustuk hepimiz
he ben doğurdum kandırmışlar beni erkek diye , kızmış sıpam :roflol:
çok merak ediyorumyaa bizim aramızda yanlış tahmin edilen olucakmı acaba...
sanmıyorum ,ama kimdi iki kızı vardı galiba erkek istiyodu, onunki yanılsa hoş olur bence ,tabi hayırlısıysa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?