2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bez huggııs aldık bız.ablam 2 kızınada onu kullandı cok memnun du bende ondan aldım.sampuan yag pısık kremı falanda sebamed alcaz sız ne aldınız

kızlar ya bez huggııs aldık bız.ablam 2 kızınada onu kullandı cok memnun du bende ondan aldım.sampuan yag pısık kremı falanda sebamed alcaz sız ne aldınız

ben daha almadım canım ama söylediğin markalar iyi bence, ben de bir sürü numune bez var onları da deniycem en iyi sonucu yzarım sonra :))

ben prima aldım ona devam etmeyi düşünüyorum. geçenlerde BİM markete gittik onların herşeyde olduğu gibi bebek bezinede el atmışlar. kendi ürettikleri bez 12.90 prima 16 lira ne fark var ki ama hugguies prima üretiyor bende numuneleri var onların deneyip bakıcam aynı bez çünkü ikiside

selam kızlar
oku oku bitiremedim geçmişi işte son 3 günüm kaldı işlerimi toparlarken geçmişede göz atmaya çalışıyorum ama hızınıza anca yetiştim.
bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın, hasta olan arkadaşlarımada geçmiş olsun diyorum. artık son haftalarda hepimizin şikayetleri artmış allah kolaylık versin bir avazda hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.

ben huggies molfix ve primadan 1 er paket aldım bıraz karısık oldu ama almıs bulundum sanırım primaya devam ederım duruma gore bakım ürülerinin hepsini de sebamed aldım

bıde hsastaneye emzık bıberon falan koycakmısınız

Ben koyucam bazı hastanler ısteyebılıyomus bıbereonu emzıge de hemen alıstırmak ıstıyrorum cunku calısan bır anne olucam kolaylık olsun dıye.hemde cok yakıstırıyorum bebıslere:ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
Zeliha, TIFF, tubatubatubatuba, mekselina, 10merve, arcak81, aşkın bahar tomurcuğu, RELAX, ant., boncuk32, yaprak_sarma+

baya kalabalığız ama konuşmaya katılan pek fazla yok

bizde bezde primayı, bakım ürünlerinde de dalini tercih ettik gerçi hiç birini ben almadım sağolsun annecim almış her bişeyini zemuszemus hastane çantamızın eksiklerinide tamamladım kısmet olursa bu hafta sonuda hazırlayacağım.

ya ınsallah hepımııznkı emer sutumuzde olur ama hadı emmezse yada bı alsılık emzıremezsek dıye bıberonla mama verılmesı gerekebılır belkı

canım o kadar düşünme gidilir alınır bi aksilik olursa , mahrumiyet yok ya ama yine de sen bilirsin için nasıl rahat etcekse

üç dört gecedir göbek deliğimin alt kısmı kaşınıp duruyo(kaşımıyom tabi) çatlama da yok başka nede olabilir fikriniz var mı

ya ınsallah hepımııznkı emer sutumuzde olur ama hadı emmezse yada bı alsılık emzıremezsek dıye bıberonla mama verılmesı gerekebılır belkı

ne olur ne olmaz diyerek at bence cantana.aklında kalcagına cantanda kalsın
benım evle hastane arası mesafe cok kısa gereken seyleri annemlerle aldırtıcam o yuzden rahatım

bende bu sebepten biberon ve emzik koyucam..malum biberonu kaynatmamız lazım son anda lazım olsa tamam alınır ama nerde kaynatılıp dezenfekte edilcek ovar bide...

hugies bez alan arkadaşlar kremlimi yenidoğan için olanı..ben prima aldım ama 3-6 kilo aldım bide 2-5 kilo alıcam..bende hugies in numunesi var ama epey oldu geleli ve o krem kokmuyo belki geçmiş olabilir merak ettim..kremsizse yine prima alıcamda..

Sonardaan diğer şeyler gıdıp alınabılır belkı ama bıberonu ben oncden kaynatıcagım ıcın sonraya bırakmadım.tabı ınsallah gereklı olmaz ama sezeryan düşünen arkadaslar bence koysunlar cogu kısıden duydum sut daha gec gelıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…