ayyy bugün yengem doğum yapınca bi tuhaf oldum..acısıyla tatlısıyla yaşanıyor hamilelik..biranda bitiveriyor..
bu da ayrı bi güzellik..zor olsa da..
1 saate kadar gidicem ziyaretine..eşim oyunbozanlık yapmazsakötükedihüso
ne işin var deyip duruyo..öyle merak ediyorum ki..erkek işte anlamaz...
kızlar kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin sizleri seviyorum görüşmek üzere
iyi akşamlar
ben çıkıyorum ,hepinize iyi akşamlar ....
yaşasınnnnn4000. sayfaya seninle girmiş olduk zemuszemus
canım kipada bebek bezi 98li 18lira,aklında olsun,ben normal sütyen aldım,birde önden açılmalı aldımiyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor,ben hala doğum çantamı hazırlayamadım,kafam çok karışık
bu konuda .kızlar emzirme atleti aldınızmı,ben bulamadım bir yerde var gelecek demişlerdi ,oradada 25 tl demişlerdi.
emzirme sütyeninden bir tane aldım ama o kadar fazla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum,diğer 2 sini normal alsam olurmu.
birde kızlar lohusa iç çamaşırından bir tane aldım,hiç hoşuma gitmedi,acaba diğerlerini normal hangi büyüklükte almalıyım.
hasta bezi konusunda hangisini tercih ettiniz,belden bantlı olanlar varmış,onlardanmı aldınız.
bebek bezi konusunda prima yeni doğan 2.numara 98 li 21,50 ,sizce alsam fazla gelirmi.yoksa direk 1 nomu almalıyım.ay ben böyle gidersem zor hazırlayacağım bu çantayı.:sinifsinif:
iyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor,ben hala doğum çantamı hazırlayamadım,kafam çok karışık
bu konuda .kızlar emzirme atleti aldınızmı,ben bulamadım bir yerde var gelecek demişlerdi ,oradada 25 tl demişlerdi.
emzirme sütyeninden bir tane aldım ama o kadar fazla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum,diğer 2 sini normal alsam olurmu.
birde kızlar lohusa iç çamaşırından bir tane aldım,hiç hoşuma gitmedi,acaba diğerlerini normal hangi büyüklükte almalıyım.
hasta bezi konusunda hangisini tercih ettiniz,belden bantlı olanlar varmış,onlardanmı aldınız.
bebek bezi konusunda prima yeni doğan 2.numara 98 li 21,50 ,sizce alsam fazla gelirmi.yoksa direk 1 nomu almalıyım.ay ben böyle gidersem zor hazırlayacağım bu çantayı.:sinifsinif:
İyide hasta bezini napcan canım boshayallersmile
İyide hasta bezini napcan canım boshayallersmile
iyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ama kızım bizi biraz üzdü ultrasonda
önce profilden çok az yüzünü gösterdi kaşlar çatılmış surat buruşmuş resmen ağlıyo
gibiydi sonrada bi daha göstermedi zaten. görüntülerini cdye çekmiştik evde izledim çok
kötü etkilendim ama sağlık durumu falan iyi şükür belki de yüzünü göremedim diye
üzüldüm bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?