2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım yakın olsaydı da keşkem bende gitseydim bak gene depreştimmmmm :sinifsinif:

Allah analı babalı büyütsün canım,bizlerede sağlıla bebeğimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

iyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor,ben hala doğum çantamı hazırlayamadım,kafam çok karışık
bu konuda .kızlar emzirme atleti aldınızmı,ben bulamadım bir yerde var gelecek demişlerdi ,oradada 25 tl demişlerdi.
emzirme sütyeninden bir tane aldım ama o kadar fazla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum,diğer 2 sini normal alsam olurmu.
birde kızlar lohusa iç çamaşırından bir tane aldım,hiç hoşuma gitmedi,acaba diğerlerini normal hangi büyüklükte almalıyım.
hasta bezi konusunda hangisini tercih ettiniz,belden bantlı olanlar varmış,onlardanmı aldınız.
bebek bezi konusunda prima yeni doğan 2.numara 98 li 21,50 ,sizce alsam fazla gelirmi.yoksa direk 1 nomu almalıyım.ay ben böyle gidersem zor hazırlayacağım bu çantayı.:sinifsinif:

4000. sayfaya seninle girmiş olduk zemuszemus
yaşasınnnnn

canım kipada bebek bezi 98li 18lira,aklında olsun,ben normal sütyen aldım,birde önden açılmalı aldım

İyide hasta bezini napcan canım boshayallersmile

İyide hasta bezini napcan canım boshayallersmile

canım hastaneye anne ve bebk için neyi karşıladıklarını sorduk,herşey sizden dediler,bu yüzden hasta bezide almam gerekiyor diye düşündüm.yoksa gerekmiyormuydu.bilmiyorumki tam olarak.normal orkid alsak yeterlimi diyorsun.

iyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ama kızım bizi biraz üzdü ultrasonda
önce profilden çok az yüzünü gösterdi kaşlar çatılmış surat buruşmuş resmen ağlıyo
gibiydi sonrada bi daha göstermedi zaten. görüntülerini cdye çekmiştik evde izledim çok
kötü etkilendim ama sağlık durumu falan iyi şükür belki de yüzünü göremedim diye
üzüldüm bilemiyorum..

esranilcimm bende kızım üzdü deyince kötü bişiy oldu sandım neyseki kızın iyiymiş. bebekler anne karnında ağlar gibi görünürler ama ağlamazlarmış. istem dışı mimikler yaparlarmış. bu yüzden üzülme. o şimdi dünyadaki en güvenli yerde annesiyle ve kesinlikle çok huzurlu. şimdiden onlar için ne çok endişeleniyoruz bide doğduklarında naparız bilmem =)
bu arada kızlar gece uykusu diye bişey kalmadı bende sabaha karşı sızıp kalıyorum ve bütün gün uyuyorum =) bu yüzden bir türlü sizinle denk gelip sohbet edemiyorum. ama yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyor hemde ortak şeyler paylaştığımız için rahatlıyorum. öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…