üzülmeyelim bebişlerimiz iyişallah öyle emecekler ki bizi fıstık gibi olacağız eskisindende güzel iyişallah görümcemin 16 günlük bebeği var doğumda kaybettiği kilolar haricinde 3 kilo daha vermiş gerçi doktor sen ne yaptın çoçuk bukadar sık emzirilir mi 2 saatte bir ver karnı gaz dolmuş demiş hayırlısı bizimkiler de emer iyişallahben de bu kadar olacagını düşünmemiştim.son 2 ayda birden arttı
annen de maşallah kendısınde yok diye mi nedir sana pek bi moral vermiş kaydirigubbakcemile3
benım annede de var o yuzden bişi diyemez naniknanik
dizlerimin içe bakan taraflarında bile var
hareketsizlikten oldu bu biraz da ama naapayım ilk üç ay zaten mecburen yattım son dönemde de doktorum hareketi yasakladı
neyse kızlar konuyu değiştirelim noolur valla cok üzülüyorum mafoldumben
Topice ne olmuş böyle...Selam bile almıyor kimsee, üzüldüm valla....
Topice ne olmuş böyle...Selam bile almıyor kimsee, üzüldüm valla....
çok güzel düşünmüşüsün ben de kendime zaman ayırmak istiyorum ama bebeği ne yapacaksın bu aradabende 15 kilo aldım kızlar benim için kabus gibi ilkinde 16 kilo ile doğurdum.tamam cidden gidiyor ama ya gitmezse çok korkuyorummm..........
ama sinemcim spora mutlaka vakit ayır canım.ben havuza başlayacağım doğumdan bir ay sonra haftada iki gün 1 er saat ayrıca saunası da var ondanda faydalanacağımm.....aylar öncede platese yazıldım yaz dönemide yine haftada 2-3 gün 1er saat plates yapacağımmm....havuz uzun sürmez çünkü sıkılırımm ona 2 ay kadar devam edeceğim benim için en eğlenceli spor aslındaa...........
böyle vermeyi planlıyorummmm.......:sinifsinif:
[FONT="Comic Sans MS"[/FONT][/COLOR][COLOR="purple"[/COLOR]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hoşgeldin, hayırlı olsun zemuszemus[/FONT][/B]
Sinem, doktorunu uzun zamandır tanıyor musun? Eğer şimdiye kadar o takip ettyse ve memnun kaldıysan, tek bir olaydan karar verme derim ben... Bazen onların da günleri günlerine uymuyor... Makine değiller sonuçta...
çocuk doktoruna sordum özellikle gittiğim hastahanede sabun tozu önerdi doktor, iki durulama yap dedi ben de organik deterjan düşünüyordm sıvı sabun tozu kalıntı yapar diye düşünyordum şimdi belki sabun tozu alırım diyorum, fiyat olarak da baya uygun oluyorlarkayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz
aldıklarımız otomatik makinaya uygun çok köpürmeyen sabun tozları öyle bişey yaparsak köpükten temizlenmezdaha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
ay doktor da bana çok acele etmişsiniz dedi biraz utandımbu adamlar böyle anacım herşeyi doğunca yapıcaklar sanki. ağırkanlılar bizmi çok telaşlıyız bilemedim bende sinir oluyorum bu duruma hemen herşey olsun istiyorum
yine doktorumuzun söylediğine göre ilerde sorun çıkartabiliyormuş yeni doğan sünneti yine de bir çocuk üroloğuna sorun dedi ben de zaten sağlık için istyordum ama bence manevi olarak böyle birşeyi yaşamayı hissedecek bi yaşta olması daha güzel olurşaka bi yana, dün eşimle sünneti konuştuk, ilk bi hafta çocuğun ordaki sinirleri oluşmadığından canı yanmazmış, acaba yaptırsak mı dedim, sen bilirsin dedi, ama mutlaka ilerde düğün yapalım dedi,kendi düğünü abileriyle olmuş bişey hatırlamıyomuş çok üzülüyomuş :)
iyi akşmlar kızlarrrrr son iş günümü tamamladım veee evdeyimmm zemuszemus
günaydın kızlar günaydın ilkgün nasilsınız bugün benim biraz başağrım var akşam bebeğimi başka bir kadın bakıyor gördüm bebeğim sarılık olmuş mama ile besliyor ben ise son bir haftamı çaılışıyormuşum nasıl ağlıyorum bebeğim aldım onun elinden emzirmeye başladım hemen kabustu resmen sabah bir uyandım oh dedim hala içimde çok şükür. biz 35 haftalık olduk ve safakta 35 uyumlu oldu sezen annesine gitmiş hadi hayırlısı baksın anacığı ona akşam benimde annem ve kızkardeşim geldi bebeğimin beşiğinin içini düzenledik yıkadıklarımızı yerleştirdik. ve hastane çantasına konulacakları ayırdık.bir mavi takım bir yeşilli bir takım ve 5 li turunculu bir takım hastane çıkışı ayırdık iki de eve gelince giymesi için bıraktık iki tane penye battaniye ve birtane de kalın şu yeni çıkan toplu ipek battaniyelerden koyacağım yeter sanırım.hafta sonu sezeryan ihtimaline karşı kendime beğendiğim spor bir gecelik vardı gri pemde renkli havuzlu hanın icinde onuda alınca kendi çantamı hazırlıcam. offff çok uzun oldu. sizde ne var ne yok kızlar.
gözün aydın, artık bol bol dinlenebilirsin :CüvCüv:
esranilcimm bende kızım üzdü deyince kötü bişiy oldu sandım neyseki kızın iyiymiş. bebekler anne karnında ağlar gibi görünürler ama ağlamazlarmış. istem dışı mimikler yaparlarmış. bu yüzden üzülme. o şimdi dünyadaki en güvenli yerde annesiyle ve kesinlikle çok huzurlu. şimdiden onlar için ne çok endişeleniyoruz bide doğduklarında naparız bilmem =)
bu arada kızlar gece uykusu diye bişey kalmadı bende sabaha karşı sızıp kalıyorum ve bütün gün uyuyorum =) bu yüzden bir türlü sizinle denk gelip sohbet edemiyorum. ama yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyor hemde ortak şeyler paylaştığımız için rahatlıyorum. öpüldünüz..
evet cnm tabikide şu an için kızım benimle güvende ama onu öyle görmek etkiledi diyelim.
eşim ilerde bebek ağladığında sen de oturup ağlıcak mısın diye dalda geçiyo benimle:)
saol bu arada moral verdiğin için..
bütün annelere günaydın iyi günler diliyorum ben birazdan yürüyüşe çıkıcam eşim uyanırsa tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?