sağol canım evet beğendi, evdeki herkes beğendiSinem, babanın doğum günü kutlu olsun, beğendi mi sürprizini :)
sağol canım evet beğendi, evdeki herkes beğendi
hatta annem kıskandım dedi o da hoşuma gitti birsepet daha yapmayı planlıyorum dün aşırı yorgundum bugün de geç gideceğim meyvelerim sağlam kalırsa yarın da kayınvalideme bi süpriz olsun diyeyapacağım o çok sever meyveyi değişik bir sunum olur
ellerine sağlık cokacimcoook hem değişik hem el emeği daha ne olsun :))
Günaydın kızlar şükürler olsun bende bugün evdeyim :lepi:
canım ben daha çantamı hazırlamadım inşallah bundan sonra hazırlayacağım, rüyanıda Allah hayırlara getirsin bende henüz kendime gecelik sabahlık takım almadım bir tane pijama takımı aldım geceliğimi spor almak istiyorum çok fazla alangirli olmasın sevmiyorum fazla cafcafı , ben bebeğimin eşyalarını havuzluhan dan aldım ama öyle spor gecelik sabahlık göremedim çok fazla gelin işi vardı beğenmedim cumartesi kısmet olursa tekrar gidicem senin bildiğin mağaza varmı ?
zeyno ikinci katında idi sanırım bir bey satıyor genelde artış ın ürünlerini satıyor ama başka bir marka daha var onunkileri daha spor ben iki pijama takımı ve bir tanede sabahlıklı mevlüt için dantelli krem bir takım aldım ama sezeryan olursam sonda takılı oluyormuş ilk gün hemşireler ilk gün gecelik daha kullanışlı oluyormuş,
gunaydin arkadaslar uykusuz bol sancili cehennem bi gecenin ardindan cok sukur sabah oldu dilerim herkesler iidirr..
kızlar bende sünneti erken yaptıracam.haberiniz olsun sünnet ya 2 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra yaptırılması daha uygunmuş.araştımalarıma göre 2 ve 7 yaş çocuğun cinsel kimliğini kazndığı dönemmiş.bu yaşlararasında sünnet yaptırılmasını önermiyorlarmış
bakmak lazım bundan sonra eksikliklerimi tamamlıycam bende geceliği sevmiyorum ama mecbur sezeryan olduğum için gecelik daha rahat oluyor
Ağrılarınız filan mı oluyo arkadaslar neden uyuyamıyorsunuz ben de cor yorulursam o gun carpıntı oluyo yatakta esıme rahat vermıyorum. ama genede uyuyorum cok sukur
iyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor,ben hala doğum çantamı hazırlayamadım,kafam çok karışık
bu konuda .kızlar emzirme atleti aldınızmı,ben bulamadım bir yerde var gelecek demişlerdi ,oradada 25 tl demişlerdi.
emzirme sütyeninden bir tane aldım ama o kadar fazla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum,diğer 2 sini normal alsam olurmu.
birde kızlar lohusa iç çamaşırından bir tane aldım,hiç hoşuma gitmedi,acaba diğerlerini normal hangi büyüklükte almalıyım.
hasta bezi konusunda hangisini tercih ettiniz,belden bantlı olanlar varmış,onlardanmı aldınız.
bebek bezi konusunda prima yeni doğan 2.numara 98 li 21,50 ,sizce alsam fazla gelirmi.yoksa direk 1 nomu almalıyım.ay ben böyle gidersem zor hazırlayacağım bu çantayı.:sinifsinif:
aleyküm selam kusura bakma sayfayı açık bırakıp işe koşturuyorum bi bakıyorum sayfalar geçmiş bazen araları okuyamıyorum bileTopice ne olmuş böyle...Selam bile almıyor kimsee, üzüldüm valla....
iyiyiz umarım sende iyisin sancılar endişeler seni çok yormuş olmalı geçmişler olsun umarım bidaha yaşamazsıngunaydin arkadaslar uykusuz bol sancili cehennem bi gecenin ardindan cok sukur sabah oldu dilerim herkesler iidirr..
hayırlısı olsun doğumdan sonra bir çoğumuz fırsat bulup giremez heralde ama paylaşmanın tadıda farklı olurgünaydın kızlarrr 4000 lere gelmişiz bu gidişle 5000 lerde doğumlar konuşulur herhalde
Ağrılarınız filan mı oluyo arkadaslar neden uyuyamıyorsunuz ben de cor yorulursam o gun carpıntı oluyo yatakta esıme rahat vermıyorum. ama genede uyuyorum cok sukur
ben de hiç uyuyamıyorum geceleri, aslında çok ağrı sancı yok da psikolojik midir nedir bilemedim, sabah ezanıyla uyuyup 2-3 saat sonra kalkıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?