2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinem, babanın doğum günü kutlu olsun, beğendi mi sürprizini :)
sağol canım evet beğendi, evdeki herkes beğendi
hatta annem kıskandım dedi o da hoşuma gitti birsepet daha yapmayı planlıyorum dün aşırı yorgundum bugün de geç gideceğim meyvelerim sağlam kalırsa yarın da kayınvalideme bi süpriz olsun diyeyapacağım o çok sever meyveyi değişik bir sunum olur

ellerine sağlık cokacimcoook hem değişik hem el emeği daha ne olsun :))

gunaydin arkadaslar uykusuz bol sancili cehennem bi gecenin ardindan cok sukur sabah oldu dilerim herkesler iidirr..

zeyno ikinci katında idi sanırım bir bey satıyor genelde artış ın ürünlerini satıyor ama başka bir marka daha var onunkileri daha spor ben iki pijama takımı ve bir tanede sabahlıklı mevlüt için dantelli krem bir takım aldım ama sezeryan olursam sonda takılı oluyormuş ilk gün hemşireler ilk gün gecelik daha kullanışlı oluyormuş,

ne kadar kasvetli ve bunalimmmmm bir gunnn sanki icime beton dokulmus gibi
:sinifsinif:mafoldumbenfisfisfiskafamçokkarıştı

bakmak lazım bundan sonra eksikliklerimi tamamlıycam bende geceliği sevmiyorum ama mecbur sezeryan olduğum için gecelik daha rahat oluyor

gunaydin arkadaslar uykusuz bol sancili cehennem bi gecenin ardindan cok sukur sabah oldu dilerim herkesler iidirr..

ben de hiç uyuyamıyorum geceleri, aslında çok ağrı sancı yok da psikolojik midir nedir bilemedim, sabah ezanıyla uyuyup 2-3 saat sonra kalkıyorum (

Erken derken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım ilk hafta çok uygun lokal anestezi bile çok minik verip ağrı kesici hiç vermiyorlarmış anne sütündeki bir madde yeterli oluyormuş ama ben sezeryan olucam çocukla kim ilgilenecek götür kestir falan bir de bu alanda iyibir doktor araştırmak lazım komplikasyon olurmu diye korktum biraz aklım karıştı bezden çıkmadan yaptırmaya kesi kararlıyım ama ilk başlangıç için bilemiyorum

Ağrılarınız filan mı oluyo arkadaslar neden uyuyamıyorsunuz ben de cor yorulursam o gun carpıntı oluyo yatakta esıme rahat vermıyorum. ama genede uyuyorum cok sukur

bakmak lazım bundan sonra eksikliklerimi tamamlıycam bende geceliği sevmiyorum ama mecbur sezeryan olduğum için gecelik daha rahat oluyor

daha önceki sezeryanlarımda gecelik almadım normalde de giymem zaten spor takımlar aldım hastanede beni iyice azarlamışlardı bunlar ne sporamı gidiyorsun diye koştur koştur gecelik getirtmiştik evden aklınızda olsun ilk gün mutlaka gecelik istiyorlar sonda var sürekli doktor bakıyo falan rahat oluyo

Ağrılarınız filan mı oluyo arkadaslar neden uyuyamıyorsunuz ben de cor yorulursam o gun carpıntı oluyo yatakta esıme rahat vermıyorum. ama genede uyuyorum cok sukur

maşallah canım sana, uykusuzluk feci oluyor çünkü, öyle pek ağrıdan değil benim uykusuzluğum, yatıyorum ama uyuyamıyorum ( gündüz uyusam ondan oluyor diyeceğim ama gündüz uykusu da yok ben de... kalkıp sabaha kadar tv izliyorum, işe giderken daha fena oluyordu...

canım emzirme atleti değil de emzirme sütyenini mutlaka al ama komple açılanlardan al be birkaç model gördüm sadece meme ucu ve çevresini açan onlar kullanışlı olmuyo kesinlikle normal sütyen düşünme bile iki kere anne olup iki yıl emzirdiğim için çok iyi biliyorum çünkü, lohusa içi çamaşırını hiç almana gerek yok çok rahatsız ve kullanışsız saten hamileyken bile ben onları hiç kullanmadım düşük beller iyi geliyo hamileyken ama doğum sonrası için beli veya ön kısmı dantelli olanlar sezeryan olanları acıtmamak açısından çok kullanışlı oluyo onlardan aldım normal doğum için çok bilmiyorum hasta bezini hastane vermiyormu ilk anda ben hep hastanelerin verdikleriyle yetindim sonrası için de bildiğimiz büyük boy pedler iyi gelmişti ama kiminin çok kanaması oluyor tabi bu konuda bir hazırlık yapmadım bari bir paket de ben alıyım

Topice ne olmuş böyle...Selam bile almıyor kimsee, üzüldüm valla....
aleyküm selam kusura bakma sayfayı açık bırakıp işe koşturuyorum bi bakıyorum sayfalar geçmiş bazen araları okuyamıyorum bile
iyiyiz umarım sende iyisin sancılar endişeler seni çok yormuş olmalı geçmişler olsun umarım bidaha yaşamazsın
günaydın kızlarrr 4000 lere gelmişiz bu gidişle 5000 lerde doğumlar konuşulur herhalde
hayırlısı olsun doğumdan sonra bir çoğumuz fırsat bulup giremez heralde ama paylaşmanın tadıda farklı olur

bende genelde uyuyorum ama iki gün önce uykumdan kalktım sabaha kadar oturdum ezandan sonra uyuyabildim sonra işe 7de kalkıp gitmek öyle zor olduki yorgunluğa strese gelinmiyor hayırlısı olsunyerimseniben

ben de hiç uyuyamıyorum geceleri, aslında çok ağrı sancı yok da psikolojik midir nedir bilemedim, sabah ezanıyla uyuyup 2-3 saat sonra kalkıyorum (

ahhh canim yaa gece uyuyamadigim gibi gunduzleride bir gram uyuyamiyorum yarasa gibi oldu delircem artik offfffffffffffffffffffbilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…