2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın..
kızlar dün yengem doğum yaptı demiştim..akşam ziyaretine gittim hastaneye..
Allahıııııımm..heycanım 10 kat daha arttı..o ne güzel bişeydi yaa...pamuk gibi çok tatlı bi bebişti..
yengem de çok rahattı..epidural sezeryan oldu..ilk ikisi normaldi bunu kendi istedi sezeryan olsun diye..
hiç de pişman değildi..zaten biriki gün daha bekleselermiş bebek ölebilirmiş..
kakasını yapmış zavallım..doğduğunda heryeri çok kirliymiş..
neyse darısı bize artık..
bi geçmişe göz atayım..

ahhh canim yaa gece uyuyamadigim gibi gunduzleride bir gram uyuyamiyorum yarasa gibi oldu delircem artik offfffffffffffffffffffbilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben

ben de aynen öyleyim, bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyorum bilmiyorum valla... demek ki herkesin bünyesi farklı oluyor biz yarasagillerden olduk bilmiyorumkismile

a.s.
amn canim gozunuz aydin Allah nazardan saklasin ,darisi hepimize saglicakla insallah

opuyorumnanaktan

ben de aynen öyleyim, bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyorum bilmiyorum valla... demek ki herkesin bünyesi farklı oluyor biz yarasagillerden olduk bilmiyorumkismile

imreniyorum vallahi bazen cevreme bakiyorum benim gibi olupta gezmelere cikan alisverise gidn kisilere..neden ben bu haldeyim diye telef ediyorum kendimi az kaldi diyorlar ama bana daha yillar v ar gibii bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

maşallah yeğenine Allah uzun ömürler versin... kaç haftalıkken doğdu, gecikince kaka yapıyorlar diye duymuştum ama sezeryan olduğuna göre öyle değildir sanırım...
darısı başımıza, bizlerde inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebişleri :Saruboceq:

evet canım haklısın..ben de yengeme söyledim sezeryanda gecelik şart diye..
iyi ki söylemişsin dedi dün..çok iyi oldu dedi..
biri önce doğum yapınca tecrübe oluyor insana..
bi de doğum yapacağın hastanenin nasıl olduğunu görmek lazım..ben dün gördüm iyi oldu..
mesela anne için ped yeterli olmuyor ilk günler..hastaneden bişi vermemişler..
bebek bezinden isteyip koymuşlar..o zaman da bebğin bezi yetişmedi..
ben çantama kızımn bezinden koydum kendim için.. aklınızda bulunsun..

aslında 40 hafta dolmuştu..normal olacaktı ama hiç açılma olmadığından sezeryana aldılar..doktor iyi ki normal olsun diye beklememişiz dedi..herşeyde bi hayır var..

bu arada dayım dün huggiesin 2-5 bezini almıştı..açıp bi baktım..primanın 3-6 sıyla pek de bi farkı yok.almamaya karar verdim..
önemli olan bezin bacak arasına gelen kısmı..bacaklarını ayırmaması lazım bebişin..ve bu yönden en ince bez prima..bacak arası aynıydı yani..

aslında 40 hafta dolmuştu..normal olacaktı ama hiç açılma olmadığından sezeryana aldılar..doktor iyi ki normal olsun diye beklememişiz dedi..herşeyde bi hayır var..

evet herşeyde bir hayır vardır gerçekten, iyi ki sezeryan olmuş, Allah korusun tüm bebekleri....

normal doğumu beklersem bu kakasını yemesinden korkuyorum bende....offf

selam kızlar...nasılsınız bakiiim.galiba çogunuzun uyku problemi var Allah yardımcınız olsun. benimde çok midem bulanıyo ya sanki ilk aylardaymışım gibi sabah bulantılarım geri geldi...kızlar bez için de bir yakınım hasta bezi al dedi ben aldım çantama 2 tane kaycam inş.çok kanama olursa rahat oluyomuş....

evet bende duymuştum huggiesin bacak arası çok kalın oluyomuş bebek çok hareketli ise kullanılabilirmiş..komşum dogdugundan beri huggies kullanıyo çocuk şimdi bacakları ayrık ayrık yürüyo,ben sordum doktoru düzelir demiş....

ben önceki normal doğumumda hasta bezini kullandım çok ii oldu..şimdi doğumum normal olacaksa kesin bende alıcam...ama sezeryanda kalın pedler yeterli oluyor diyorlar.....

ben önceki normal doğumumda hasta bezini kullandım çok ii oldu..şimdi doğumum normal olacaksa kesin bende alıcam...ama sezeryanda kalın pedler yeterli oluyor diyorlar.....

ben çamaşır gibi giyilen yandan yırtılarak çıkarılanlardan aldım,aslında yandan bantlılar daha kullanışlıymış ama ben bulamadım umarım işe yarar....bilmiyorumkismile

ahhh canim yaa gece uyuyamadigim gibi gunduzleride bir gram uyuyamiyorum yarasa gibi oldu delircem artik offfffffffffffffffffffbilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben
Allah sabır versinnnnnnnnn rahat ol düşünme uyursun umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…