aleyküm selam kusura bakma sayfayı açık bırakıp işe koşturuyorum bi bakıyorum sayfalar geçmiş bazen araları okuyamıyorum bile
canim ikimizin gunleri ayni dikkatimi cekti kizlarimizin dogumu ayni bakalim ne olacak seni takip ediyoum tatlim bu arada tsk ederim olumunekankayizsmile:CüvCüv:
ahhh canim yaa gece uyuyamadigim gibi gunduzleride bir gram uyuyamiyorum yarasa gibi oldu delircem artik offfffffffffffffffffffbilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben
herkese günaydın..
kızlar dün yengem doğum yaptı demiştim..akşam ziyaretine gittim hastaneye..
Allahıııııımm..heycanım 10 kat daha arttı..o ne güzel bişeydi yaa...pamuk gibi çok tatlı bi bebişti..
yengem de çok rahattı..epidural sezeryan oldu..ilk ikisi normaldi bunu kendi istedi sezeryan olsun diye..
hiç de pişman değildi..zaten biriki gün daha bekleselermiş bebek ölebilirmiş..
kakasını yapmış zavallım..doğduğunda heryeri çok kirliymiş..
neyse darısı bize artık..
bi geçmişe göz atayım..
ben de aynen öyleyim, bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyorum bilmiyorum valla... demek ki herkesin bünyesi farklı oluyor biz yarasagillerden olduk bilmiyorumkismile
herkese günaydın..
Allahıııııımm..heycanım 10 kat daha arttı..o ne güzel bişeydi yaa...pamuk gibi çok tatlı bi bebişti..
yengem de çok rahattı..epidural sezeryan oldu..ilk ikisi normaldi bunu kendi istedi sezeryan olsun diye..
bi geçmişe göz atayım..
daha önceki sezeryanlarımda gecelik almadım normalde de giymem zaten spor takımlar aldım hastanede beni iyice azarlamışlardı bunlar ne sporamı gidiyorsun diye koştur koştur gecelik getirtmiştik evden aklınızda olsun ilk gün mutlaka gecelik istiyorlar sonda var sürekli doktor bakıyo falan rahat oluyo
maşallah yeğenineAllah uzun ömürler versin... kaç haftalıkken doğdu, gecikince kaka yapıyorlar diye duymuştum ama sezeryan olduğuna göre öyle değildir sanırım...
darısı başımıza, bizlerde inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebişleri :Saruboceq:
herkese merhabalarrrrrr.......
aslında 40 hafta dolmuştu..normal olacaktı ama hiç açılma olmadığından sezeryana aldılar..doktor iyi ki normal olsun diye beklememişiz dedi..herşeyde bi hayır var..
herkese günaydın..
bi geçmişe göz atayım..[/QUOTE
Yaşı uzun yeğenin Alah nalıbabalıbüyütsün canımdarısıda bizlerin başına inşallahhh:Saruboceq:
bu arada dayım dün huggiesin 2-5 bezini almıştı..açıp bi baktım..primanın 3-6 sıyla pek de bi farkı yok.almamaya karar verdim..
önemli olan bezin bacak arasına gelen kısmı..bacaklarını ayırmaması lazım bebişin..ve bu yönden en ince bez prima..bacak arası aynıydı yani..
selam kızlar...nasılsınız bakiiim.galiba çogunuzun uyku problemi var Allah yardımcınız olsun. benimde çok midem bulanıyo ya sanki ilk aylardaymışım gibi sabah bulantılarım geri geldi...kızlar bez için de bir yakınım hasta bezi al dedi ben aldım çantama 2 tane kaycam inş.çok kanama olursa rahat oluyomuş....
ben önceki normal doğumumda hasta bezini kullandım çok ii oldu..şimdi doğumum normal olacaksa kesin bende alıcam...ama sezeryanda kalın pedler yeterli oluyor diyorlar.....
Allah sabır versinnnnnnnnn rahat ol düşünme uyursun umarımmahhh canim yaa gece uyuyamadigim gibi gunduzleride bir gram uyuyamiyorum yarasa gibi oldu delircem artik offfffffffffffffffffffbilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben
aleyküm selam kusura bakma sayfayı açık bırakıp işe koşturuyorum bi bakıyorum sayfalar geçmiş bazen araları okuyamıyorum bile
canim ikimizin gunleri ayni dikkatimi cekti kizlarimizin dogumu ayni bakalim ne olacak seni takip ediyoum tatlim bu arada tsk ederim olumunekankayizsmile:CüvCüv:
hayırlısı olsun canım kısmet doktor geç bile olabilir diyor hayırlısı olsun anneme benim doğacağım gün içinde doktor 19 mayıs demiş 28ınde doğmusun aynı günü beklermiki diye merek ediyorum
daha yerine yerleşmedi serviks uzunluğumda 4 cm bundan dolayı gecikebilirmiş felan
sağlıklı olsunlarda senin de kızın mı olacak?
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?