Özlemco, Tuba günaydın size de a.s.
saol canım bugün havalı kapalı burda o taraf nasıl, bi ısınmadı adam gibi havalar
Herkesee günaydınn....
Ben de oğlumu dün gördüm, Allaha şükür hiç bir sorunumuz yok.
Ancak bebeğim hala ters ve doktorum 19 u ile başlayan hafta alalım Efe'yi dedi...Çok heyecanlandımmmm:1shok:
Günaydınn cumayı cok seviyorum. Ama hafta sonu cabuk gecıyo hamilelik döneminde yeni işe alışmak zor oluyormus alısır mıyım sızce
Kızlar siz valize mi hazırladınız eşyalarınızı, küçük bir çantaya filan mı?
hava güzel, güneşli ama baya rüzgarlı bugün, Muğlanın da havası hiç belli olmuyor, açıköğretim sınavlarına geliyordum oraya, buradan yaz bahar havasında yola çıkıyorduk Muğla baya serin oluyordu... en az 3-4 derece fark ediyor sanırım.
herkese merhaba................
üç çocuk maaşallah darısı başıma annem biri doğsun vaz geçersin diyor ama ben karalıyım Allah nasip ederse eşimde bende 2 kardeşiz kızımın amcası ve teyzesi olmayacak oysa teyze anne yarısı onlar kalabalık bir evde büyüsünler istiyorum hayırlısıöğle olmuş nerdeyse kızlarım hala uyuyolar..kalkıp bi dürtiym şunları..
ayy gece yatmıyorlar sabah da kalkmıyorlar..bi tane daha gelicek üstlerine..artık bana uyku muyku haram..
sonra görüşürüz kızlar..
günaydınnnnnn
Canım bende bebeğimle benimkini aynı valize koymayı düşünüyorum. Hastanede valizle gelmiş diye gülmezler demi:))
herkese günaydın kızlar bugün komşularım dan birtanesi doğum yaptı biz apartmanda üç hamilydik dün toplandık çayfalan içtik oturduk hiç bişeyi yoktu dr da haftaya gel demişti yalnız sağ tarafında çok ağrı oluyormuş dr bebek dönmedi daha kafası göğsüne baskı yapıyodur demiş bu sabah ezanıyla hastaneye gittiler 10 gibi doğum yaptığının haberin,i aldık anne iyiymiş fakat bebek küvezdeymiş anneyle konuşamadık neden konulduğunu öğrenemedik bebek aslında gününde doğdu baya üzüldüm şimdi doğum sırası bende benden üç aysonrada alt komşum da allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin
daha önce sezeryan olan arkadaşlar ordamısınınz size bir sorum olacak birhaftadır ameliyat yerime sanki iğneler batıyor ara ara kasıklarımda acayip ynıyo ağırıyor sanki adet oluyorum gibi sizdede oluyormu birde karnımın içten alttarafa doğru bişey oluyor sanki kalp atışı gibi dıştan hissedilmiyor tutunca ama içten alta doğru ritmik bi şekilde tık tık atma oluyor anlam veremedim ne olduğuna başladımıda 3-5 dk sürüyor nedir acep cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?