2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım bugün havalı kapalı burda o taraf nasıl, bi ısınmadı adam gibi havalar

hava güzel, güneşli ama baya rüzgarlı bugün, Muğlanın da havası hiç belli olmuyor, açıköğretim sınavlarına geliyordum oraya, buradan yaz bahar havasında yola çıkıyorduk Muğla baya serin oluyordu... en az 3-4 derece fark ediyor sanırım.

Herkesee günaydınn....
Ben de oğlumu dün gördüm, Allaha şükür hiç bir sorunumuz yok.
Ancak bebeğim hala ters ve doktorum 19 u ile başlayan hafta alalım Efe'yi dedi...Çok heyecanlandımmmm:1shok:

Ayyy ne güzel, geri sayımlar başladı... Umarım hepimiz güzel güzel doğum haberlerini de veririz birbirimize... Ben de yarın göreceğim oğlumu kaydirigubbakcemile3

Günaydınn cumayı cok seviyorum. Ama hafta sonu cabuk gecıyo hamilelik döneminde yeni işe alışmak zor oluyormus alısır mıyım sızce

Mutlu Cuma derim ben, çalışırken cumaya... Şimdi izinde olduğum için çok farketmese de kocacım haftasonu yanımda olacak diye mutlu oluyorum. Çalışınca da zor oluyor evde oturmak...kaydirigubbakcemile2

Kızlar siz valize mi hazırladınız eşyalarınızı, küçük bir çantaya filan mı?

Canım, ben küçük bir çek çek yaptım, ancak sanırım bir de omuz çantası yaacağım, şu bebek çantası gibi olanlardan, ancak sığacağız gibi...

öyle canım bi de benim ev üniversite yakınında, tepede yani iyice soğuk oluyo ,burda kalın kalın giyiniyom, merkezde sıcak basıyo :))

üç çocuk maaşallah darısı başıma annem biri doğsun vaz geçersin diyor ama ben karalıyım Allah nasip ederse eşimde bende 2 kardeşiz kızımın amcası ve teyzesi olmayacak oysa teyze anne yarısı onlar kalabalık bir evde büyüsünler istiyorum hayırlısı

günaydınlaropuyorumnanaktan

bendeki saat iki saat geri sizinkide öylemi 9.18 gösteriyor bi sorun mu var algılayamıyorumlmaz:

firsday günün ayarlanmış ne güzel..az da kalmış..sağlıkla olsun herşey...

herkese günaydın kızlar bugün komşularım dan birtanesi doğum yaptı biz apartmanda üç hamilydik dün toplandık çayfalan içtik oturduk hiç bişeyi yoktu dr da haftaya gel demişti yalnız sağ tarafında çok ağrı oluyormuş dr bebek dönmedi daha kafası göğsüne baskı yapıyodur demiş bu sabah ezanıyla hastaneye gittiler 10 gibi doğum yaptığının haberin,i aldık anne iyiymiş fakat bebek küvezdeymiş anneyle konuşamadık neden konulduğunu öğrenemedik bebek aslında gününde doğdu baya üzüldüm şimdi doğum sırası bende benden üç aysonrada alt komşum da allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin

ben de hafta sonu çantamı hazırlıycam, pztesi de dktordayım inş, nerdeyse 5 hafta olcak görmeyeli, nasıl büyümüştür pamuğum, zaten dün ikizmi diye sordular yok dedim, bi de eşim karnın küçük diyo ,hiç de bilemmmmmmmmm :)))))))))

arkadaşına geçmiş olsun..allah analı babalı büyütsün kuzucuğu..inşallah bir sorun yoktur bebekte....

daha önce sezeryan olan arkadaşlar ordamısınınz size bir sorum olacak birhaftadır ameliyat yerime sanki iğneler batıyor ara ara kasıklarımda acayip ynıyo ağırıyor sanki adet oluyorum gibi sizdede oluyormu birde karnımın içten alttarafa doğru bişey oluyor sanki kalp atışı gibi dıştan hissedilmiyor tutunca ama içten alta doğru ritmik bi şekilde tık tık atma oluyor anlam veremedim ne olduğuna başladımıda 3-5 dk sürüyor nedir acep cevap verirseniz sevinirim

hıçkırık olabilir, bu arada arkadaşına geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…