2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ameliyt yerini bilmiyom tabi ilk bebek benim

umarım biran önce çıkar küvezden sarılık felanmıki acaba biranönce iyileşir umarım Allah yardımcımız olsun sağlık sihatle iyişallah
ben çıkıyorum kızlar, öğleden sonra gelirim
görüşürüz, iyi günler...
görüşmek üzere
bizim de umarım yemekhanede güzel bir yemek çıkar
genelde yemekleri güzel ama sunum ortam fena kamyoncu durağı gibi diyoruz biz 80lere girip çıkıyoruz
Amin canım hayırlısıyla sağ sağlim kolayca doguralım ınsallah
iyişallah hayırlısıylaboshayallersmileboshayallersmile

teşekkür edrim bukadar sık ve uzunmu hıçkırır bebekler bende korktum valla oğlumda hiç sissetmemiştim

bendede oluyor arada hıçkırık olarak yorumluyorum bende kalp atışları daha sık atmalı zaten
bide üzülüyorum şimdi sinir oluyordur buda neyin nesi diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydınnnnnnn hayırlı cumalarr hanımlar

ilkgün hayırlı olsun canım tarihler de belli olmaya başladı yavaş yavaş. sağlıkla alırız hepimiz inş bebeklerimizi kucağımıza.

bendede oluyor arada hıçkırık olarak yorumluyorum bende kalp atışları daha sık atmalı zaten
bide üzülüyorum şimdi sinir oluyordur buda neyin nesi diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

inşl hıçkırıktır bende nebileyim kasılma falanmı diye korkuyodum çünk çok sık oluyor bideritmik sanki tık tık vuruyor aşağı tarafa ama dıştan hiç belli olmuyor içten

babyla görüştük tam olarak bilmiyormuş bende sarılık olarak tahmin ettim inşl çok önemli değildirde biran önce çıkar korktum valla birde ben dr bulabilirsem normal doğum istiyorum iyice korktum

hayırlısı umarım gönlüne göre bir doktor bulursun doktorum normal düşünelim diyor banada çatır çatır doğururum gibi geliyor ya hayırlısı yeterki bebişim iyi olsun alttan felan keserlermi acaba kısmetboshayallersmile

canım ilki nomaldi ona yorum yapamayacağım ama ritmik hareketler bebeğinin hıçkırıklarııı......

inşl hıçkırıktır bende nebileyim kasılma falanmı diye korkuyodum çünk çok sık oluyor bideritmik sanki tık tık vuruyor aşağı tarafa ama dıştan hiç belli olmuyor içten

bende de oluyor uzun sürüyo baya aynen. kk da bakmıştım hıçkırık diyenler olmuş. çok garip okadar uzun nasıl hıçkırıyo kuzucuklar yaa:)

Günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

canım benim ilk doğumumda sezeryan oldu fakat bende herhangi ameliyat yerimde bir sıkıntı yok. fakat benim üzerinden 10 sene geçti seninki yeniyse belki olabilir.

Benimkide başladı mı baya hıckırıyo ama kasılmalar baska onda acı hıssedıyorum.

aynısı inan kasılma öyle olmuyor bildiğim kadarıyla sıkıntı veriyor iç çamaşırının olduğu yerden geliyormuş
hatta şu anda ben hissediyorum biliyormusun tam olarak karnımın altıda sol tarafım da tık tık atıyor gibi
kıyamam ben bebişime kızdı tekmeyede başladı

canım senin ilk bebeğinse normal doğur nekadar zorlansanda normal doğur benim ilki sezeryan ama bunu normal doğurmak istiyorum sancım falan gelirse ama dr bula bilirsem benim dr olmaz diyo nasıl olmaz çok tehlikeli olsa kimse dğurmaz okadar ssvd yapan varki yurt dışında kesinlikle sezeryandan sonra normal yaptırıyorlarmış ufacık bişede sezeryana alıyor artık dr lar sezeryan en azından bebek için iyi değil normal doğumda bebek ciğerleri hazırlanarak geliyor sezeryanda rahat uyurken birden çıkıveriyor suyun içinden sudan çıkmış balık gibi oluyor boşuna rabbim normal doğumu yaratmamış öle olsa kanun sezeryan olurdu dimi bence önce normal denen meli olmıuyorsa sezeryan olmalı doğum işi öle iki üç hafta önceden beli olmaz komşum çarşamba gitti dr bu dönmemiş sancında yok demiş bir hafta daha bekleyelim olmazsa sezeryan demiş bu gün doğum yaptı hemde 4 saatte çok çenem düştü kusura bakmayın çok dertliyim bu konuda sezeryan olmak istemiyorum ilk sezeryanım da çok kötü geçmedi ağrım sızım olmadı sadece uyanırken çok zorlandım ama yinede sezeryan istemiyorum normal oluyosa ne gerek var ikinciye sezeryana

slm kızlar....
ant'cim gözün aydın canım inşallah biraz daha sabreder bebişin.
ilgün günün belli olmuş hayırlısı olsun canım.
bugün işte son günüm zemuszemus pazartesi doktor kontrolümüz var nst'ye gireceğim bakalım paşamız ne durumda

kızlar ben çıkıyorum cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın ki bebişlerde iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…