2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de gecelik aldım, koyucam çantama. Nolur nolmaz, iki tane de pijama takımı koymayı düşünüyorum. Fazla mı olur ki??

ben de bugün seviniyorum cuma diye..haftasonu biranönce geçse de pazartesi randevum var..
özledim bebişimi..çok merak ediyorum büyümüşmü diye..

büyümüştür annesi mutlaka
benim de haftaya randevum, günler çabuk geçse de görsek bebişleri

Ben de gecelik aldım, koyucam çantama. Nolur nolmaz, iki tane de pijama takımı koymayı düşünüyorum. Fazla mı olur ki??

bence iyi olur, kirlenme ihtimaline karşı yanımızda bulunsun, ben de 1 gecelik 2 pijama götüreceğim zaten...
ben bebeğe ve kendime ayrı yapacağım çantaları, bebeğinki küçük spor çantası gibi, benimki de küçük boy çekçekli valizlerden olacak...

valla ben gecelik sevenlerdenim evdede hep gecelik giyerim 4 gecelik aldım ne olur olmaz diyede bir pijama ama gecelik sıyrılırsa diye altına da iki tayt aldım ama pekde kullanamam geliyor hayırlısı
hem kitaplardan hem tvden hemde cdlerden ama korkuyorum yinede kızıma zararım olamsın istiyorum hayırlısı
ben de bugün seviniyorum cuma diye..haftasonu biranönce geçse de pazartesi randevum var..
özledim bebişimi..çok merak ediyorum büyümüşmü diye..
tontiş tontiş olmuştur umarım benim randevuda salı bi 500 gr felan alsa donbili kızım gerçi ben hiç kilo almadım iki haftada ya hayırlısı olsun
ben de bir tane aldım gecelik ne olur ne olmaz diye, artık hangini isterlerse onu giyeriz el mahkum , belki pijamanın bel kısmı dikişe falan gelir diye düşünüyorum sezeryan olursa...
benide iç çamaşırları bu açıdan endişelendiriyor annem inatla paçalı olanların beli yüksek ondan alalım diyor hayatımda giymedim nasıl alırım akannehir
benimde izin 27sinde başlıyor tam 37 hafta oluyorum ogün hayırlısı olsun ama şimdi ogün çalışacak mıyım yoksa çalışmıyacak mıyım bilemedim

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .onu o kadar çok özlüyorum ki 2 hafta bile beklemek zor geliyor :))

Arkadaslar ben de pıjamayı normal penye aldım da geceliği kalın aldım baya annemın soylemıyle ama ıyı mı yaptım bılmıyorum bunalır mıyım acaba dogumdan sonra cok terleme oluyormus

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .onu o kadar çok özlüyorum ki 2 hafta bile beklemek zor geliyor :))

benim doktor 20 gün sonra gel demişti ama ben o kadar beklemeyeceğim, 15 gün falan dolsun gideceğim :)) evet insan hem merak ediyor, hem iyi mi diye endişeleniyor hem de özlüyor gerçekten...

Kızlar siz valize mi hazırladınız eşyalarınızı, küçük bir çantaya filan mı?
ben kızım ve kendim için baya bi bavul hazırladım surmelilerden kızımınkiler ayrı benimkiler ayrı poşetlerde

kirlenmeye karşı ben pazardanda 2 gecelik aldım hastane belli olmaz serum çıkar her yer kan olur felan doğum için gezinirken suyumuz batırır felan 4gecelik 1 pijama 2de sabahlık koyduk bavula kullanmaz isem sorum değil yeterki ihtiyaç olmasın bi tane yüksek belli iç çamasırım eksikzemuszemus

valla ne eksiğimiz bitiyor ne derdimiz
hayırlısıyla bir doğursaydık rahatlayacağız boshayallersmile

Canım bende bebeğimle benimkini aynı valize koymayı düşünüyorum. Hastanede valizle gelmiş diye gülmezler demi:))

benim doktor 20 gün sonra gel demişti ama ben o kadar beklemeyeceğim, 15 gün falan dolsun gideceğim :)) evet insan hem merak ediyor, hem iyi mi diye endişeleniyor hem de özlüyor gerçekten...

evet canım bencede bekelme :)) git gör kuzucuğunu 5 gün 5 gündür dimi ama :)) sorma o endişe halleri çok oluyor bende kıpırdamasa acaba bişimi oldu nerde bu çocuk diye kafayı yiyorum.sağ salim bir doğursak.

Canım bende bebeğimle benimkini aynı valize koymayı düşünüyorum. Hastanede valizle gelmiş diye gülmezler demi:))

sen kendi rahatına bak..niye gülsünler..
ben kendi eşyalarımı çekçekli valize koydum..çok büyük değil tabi..
bebeğinkini de çantasına hazırladım..
ayrı çantalarda olunca daha düzenli oluyor..

öğle olmuş nerdeyse kızlarım hala uyuyolar..kalkıp bi dürtiym şunları..
ayy gece yatmıyorlar sabah da kalkmıyorlar..bi tane daha gelicek üstlerine..artık bana uyku muyku haram..
sonra görüşürüz kızlar..

ama anca sığarız zaten, terlik gecelik pijama bezler falan derken dolar bence valiz :)) bence çoğu insan öyle gidiyordur, hepimiz aynı yerde yapsak doğumu gülecek kimse olmazdı zemuszemus

Günaydınnn:içelim:
günaydınlarsositososito
valla ne eksiğimiz bitiyor ne derdimiz
hayırlısıyla bir doğursaydık rahatlayacağız boshayallersmile
rahatlanmıyormuş şeker doğunca asıl dertleri başlıyor bu hamilik bir tür hazırlık sınıfı gibi düşünüyorum gece uyanmalar penguen gibi yavaş yavaş hareketlerimiz ağrılar yolculukta yaşamımızdaki kısıntılar yeni hayatımıza bizi hazırlıyor

onlar işlerini yapsınlar bize ne bakıyorlar aaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

görüşürüz, valla ben birine nasıl bakacağım derken sen 3 çocuğa bakıyor olacaksın, maşallah vallahi
uykucu kızlarını öp benim için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…