günaydın güzel anneler .......... ant çok sevindim canım tehlikeyi atlatmışsınızzz........firstday nisan 19 dan sonramı??? çok az kalmışşşşşşş......hayırlısı olsun canımm....
bende doğsun istiyorum aslındaaa.....ama zamanında olsun tabi de bazen çok sabırsızlanıyorum.........
günaydınlar hayırlısı olsunda
bende hem doğsun koklayayım, emzireyim istiyorum hemde şimdi güvende yemeği aşı yeride pişiği gazı yok mutlu mutlu yüzüyor diyorum ya bakmayı beceremezsem altını temizlerken yanlış bişey yaparsam, sütü cigerine kaçırırsam doğru tutamaz isem diye çok korkuyorum
rüyamda altını bir türlü değiştiremiyorum içgüdüyle hallolmazmı bunlarrrrrrr bi koyun kadar olamıyacak mışım gibi geliyor kuzusunu doğuruyor yalıya yalıya kaldırıyor hayırlısı
gözümüzü bi açıp kapatacağız püf zaman geçmiş doğuruyoruz olmaz mı?
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php?products_id=578
ipek nilcim dediğim bel koruyucu buydu canımmm.....
günaydın kızlar bugün cuma oh yarın tatil ve oğluşumla randevum var bugünde çabucak geçse :))
firstday maşallah çok az kalmış heycanlandım Allah inşallah hepimizi bir avazda kurtarsın.
abera saol ya ben normalde de gecelik hiç kullanmam rahat edemem iyi fikkir oldu dediklerin mantıklı bende devlette yapacam bakalım dönmezse sezeryan ihtimali yüksek keşke normal olsa ama hayırlısı allahtn
ant gözün aydın
ilkgün efe ye maşallah
günaydın herkese
günaydınlarrrrrrrrrrrgünaydıııınnnnn geçmişe bakıp geliyim
hamileliğin başından beri ayrıyız, allahtan hafta sonları geliyor, annemler geldiler yanıma naapsınlarSeras, Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah sizi... zordur hamileyken eşinden ayrı olmak herhalde... valla atılacak pabuçlarımız dama
gerçi ben de attım eşimin pabucunu :)) şimdi varsa yoksa bebeğim :ecrin_bebek:
günaydınlargünaydıııınnn....bi geçmişe bakayım..
evet canım sanırım ayın 20 sinden itibaren sapır sapır dökülücezzzz:kedi:
günaydın kızlar bugün cuma oh yarın tatil ve oğluşumla randevum var bugünde çabucak geçse :))
firstday maşallah çok az kalmış heycanlandım Allah inşallah hepimizi bir avazda kurtarsın.
yani niye gecelik getirmedini diye azarlanmıyacaksınız tabi am ben iki sezeryan yaşadım ve koridorda sürekli yürüyüp gazını çıkarman gerekirken bir sürüanneyle karşılaşıyorsunuz herkes gecelik giyiyo ben de sevmiyorum ama doğrusu kullanışlı oluyo tuvalete sık kalkmanız gerekiyo indir kaldır ilk gün için bir tane olsa fena olmaz diye aldım ben bir de hemşireler üstünüze geçiriyorlar hemen ayağınızı indir kaldır yormak istemiyorlar benden istediler evden getirtmiştim ama yok dersen de tabi pijamanı giydiriyorlar
geçen yıl doğum yaptı kızkardeşim sezeryanla yanındaydım o da gecelik almamıştı iki takımı vardı biri ilk 2 saatte kan geçmesinden kirlenmişti ne zorluklarla giydirdik tekrar çıkar falan bayağı bir uğraşmıştık sadece bilginiz olsun tercih tabiki sizin
günaydınlarrrrrrrrrrr
hamileliğin başından beri ayrıyız, allahtan hafta sonları geliyor, annemler geldiler yanıma naapsınlar
kızı sattık güya hala peşindeyiz diyor babam idare ediyoruz onlarda olmayınca tek başına yemek felan yapmıyordum banyo yaparken bile korkuyordum şimdi iyiyim birlikte yürüyoruz annemle konuşuyoruz öleeeeeeeeeeeeeeeeboshayallersmile
günaydınlar
hayırlısı olsun sağ salım olsunlarda eyvahedigeldismile
yani niye gecelik getirmedini diye azarlanmıyacaksınız tabi am ben iki sezeryan yaşadım ve koridorda sürekli yürüyüp gazını çıkarman gerekirken bir sürüanneyle karşılaşıyorsunuz herkes gecelik giyiyo ben de sevmiyorum ama doğrusu kullanışlı oluyo tuvalete sık kalkmanız gerekiyo indir kaldır ilk gün için bir tane olsa fena olmaz diye aldım ben bir de hemşireler üstünüze geçiriyorlar hemen ayağınızı indir kaldır yormak istemiyorlar benden istediler evden getirtmiştim ama yok dersen de tabi pijamanı giydiriyorlar
geçen yıl doğum yaptı kızkardeşim sezeryanla yanındaydım o da gecelik almamıştı iki takımı vardı biri ilk 2 saatte kan geçmesinden kirlenmişti ne zorluklarla giydirdik tekrar çıkar falan bayağı bir uğraşmıştık sadece bilginiz olsun tercih tabiki sizin
Günaydın kızlar...
Bugün akşama randevum var bebeğimle:) Bakalım ne durumda bizimki:)
Ben bu sıralar rüyamda hep oğlumu emzirdiğimi görüyorum. Çok istiyorum emzirmeyi ondan mı acaba:))
saol doğru sende haklısın öylllede zor olur yanımızdakilereyani niye gecelik getirmedini diye azarlanmıyacaksınız tabi am ben iki sezeryan yaşadım ve koridorda sürekli yürüyüp gazını çıkarman gerekirken bir sürüanneyle karşılaşıyorsunuz herkes gecelik giyiyo ben de sevmiyorum ama doğrusu kullanışlı oluyo tuvalete sık kalkmanız gerekiyo indir kaldır ilk gün için bir tane olsa fena olmaz diye aldım ben bir de hemşireler üstünüze geçiriyorlar hemen ayağınızı indir kaldır yormak istemiyorlar benden istediler evden getirtmiştim ama yok dersen de tabi pijamanı giydiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?