2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abera saol ya ben normalde de gecelik hiç kullanmam rahat edemem iyi fikkir oldu dediklerin mantıklı bende devlette yapacam bakalım dönmezse sezeryan ihtimali yüksek keşke normal olsa ama hayırlısı allahtn
ant gözün aydın
ilkgün efe ye maşallah
günaydın herkese

evet canım sanırım ayın 20 sinden itibaren sapır sapır dökülücezzzz:kedi:

ANT gözün aydın çok sevindim gününü bekleyecek hatta sen bile sabırsızlanacaksın demekki bu gidişle bizim bir arkadaşa hep öyle oldu erken erken dediler suni sancısız olmadı çünkü sancısı gelmedi ne kadar çok içerde kalırsa o kadar iyi allah sağlıkla kuzuna kavuştursun inşallah

günaydın kızlar bugün cuma oh yarın tatil ve oğluşumla randevum var bugünde çabucak geçse :))

firstday maşallah çok az kalmış heycanlandım Allah inşallah hepimizi bir avazda kurtarsın.

ant çok sevindim bebişinin tehlikesi geçmiş inşalalh zamanını bekler ve sağ salim kucağına alırsın.

serascım dediğin gibi şimdi derdi yok aslında ohhh keyfi yerinde......doğsun bir bak nasıl haemen içgüdüsel yapacaksın herşeyi başkasını yapmasını istemeyeceksin......bakımı korkutmasınnn...allah herşeyi dengelemiş ki şimdi herşeyi önceden öğreniyoruzzz.....

ANT cım gözün aydın..bebişine de maşallah.. sen yine de kendine dikkat et..
ıLKGÜN ne güzel günün de belli olmuş..sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..

sağol canım , ben dün söyleyince bakmıştım internetten ama bulamamıştım :) güzelmiş, bulamazsam internetten alırım artık...

günaydın kızlar bugün cuma oh yarın tatil ve oğluşumla randevum var bugünde çabucak geçse :))

firstday maşallah çok az kalmış heycanlandım Allah inşallah hepimizi bir avazda kurtarsın.

az kalmış annesi randevunuza, gözün aydın, güzel haberlerini bekliyoruz...

yeni giren tüm arkadaşlara günaydınnna.s.

yani niye gecelik getirmedini diye azarlanmıyacaksınız tabi am ben iki sezeryan yaşadım ve koridorda sürekli yürüyüp gazını çıkarman gerekirken bir sürüanneyle karşılaşıyorsunuz herkes gecelik giyiyo ben de sevmiyorum ama doğrusu kullanışlı oluyo tuvalete sık kalkmanız gerekiyo indir kaldır ilk gün için bir tane olsa fena olmaz diye aldım ben bir de hemşireler üstünüze geçiriyorlar hemen ayağınızı indir kaldır yormak istemiyorlar benden istediler evden getirtmiştim ama yok dersen de tabi pijamanı giydiriyorlar
geçen yıl doğum yaptı kızkardeşim sezeryanla yanındaydım o da gecelik almamıştı iki takımı vardı biri ilk 2 saatte kan geçmesinden kirlenmişti ne zorluklarla giydirdik tekrar çıkar falan bayağı bir uğraşmıştık sadece bilginiz olsun tercih tabiki sizin

günaydıııınnnnn geçmişe bakıp geliyim
günaydınlarrrrrrrrrrr
hamileliğin başından beri ayrıyız, allahtan hafta sonları geliyor, annemler geldiler yanıma naapsınlar
kızı sattık güya hala peşindeyiz diyor babam idare ediyoruz onlarda olmayınca tek başına yemek felan yapmıyordum banyo yaparken bile korkuyordum şimdi iyiyim birlikte yürüyoruz annemle konuşuyoruz öleeeeeeeeeeeeeeeeboshayallersmile
günaydıııınnn....bi geçmişe bakayım..
günaydınlar

evet canım sanırım ayın 20 sinden itibaren sapır sapır dökülücezzzz:kedi:

hayırlısı olsun sağ salım olsunlarda eyvahedigeldismile

ben de bugün seviniyorum cuma diye..haftasonu biranönce geçse de pazartesi randevum var..
özledim bebişimi..çok merak ediyorum büyümüşmü diye..

günaydın gözün aydın az kalmış bende hafta içi gidicem bakalımmm........iyi haberler bekliyoruz canımmm.............

ben de bir tane aldım gecelik ne olur ne olmaz diye, artık hangini isterlerse onu giyeriz el mahkum , belki pijamanın bel kısmı dikişe falan gelir diye düşünüyorum sezeryan olursa...

ben 27 ne kadar çalışıcam öyle zorgeliyorki sabahları kalkmak öğleden sonraları şişiyor iyice ayaklarım ama sonrasına aktarabilmek için çalışmam lazım hayırlısı herkesin vaktinde gelsin en azından 37.den sonra gelsin inşallah

Günaydın kızlar...
Bugün akşama randevum var bebeğimle:) Bakalım ne durumda bizimki:)
Ben bu sıralar rüyamda hep oğlumu emzirdiğimi görüyorum. Çok istiyorum emzirmeyi ondan mı acaba:))

bu gecelik konusu herkensin kendi bileceği bişey..
ben de iki doğumumda kullandım ve bunda da koydum çantama..
dediğin gibi üstten geçiriyorsun hemen kolay oluyor..
zaten bir gün giydim ben ikinci gün pijamamı giymiştim..biraz daha rahatlıyorsun çünkü..

Günaydın kızlar...
Bugün akşama randevum var bebeğimle:) Bakalım ne durumda bizimki:)
Ben bu sıralar rüyamda hep oğlumu emzirdiğimi görüyorum. Çok istiyorum emzirmeyi ondan mı acaba:))

güzel haberlerle gelirsin inşallah..
walla artık rüyalarımız karmakarışık oldu...kafamız karışık çünkü..

saol doğru sende haklısın öylllede zor olur yanımızdakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…