saol canım...sanada çok geçmiş olsun..artık doğuma kadar bu heycanı yaşıcaz her ağrıda doğuruyorummu die
devrimim geçmiş olsun canım...dikkat et bol bol su iç...az kaldı zaten..sıkma canını..
cnm benim sağlıkla al kucagına meleğini inşallah geçmiş olsun
çok saolun kızlar su şişesiyle geziyorum artık 2haftaya 3kiloya gelmez değilmi?geçmiş olsun canım yaaa..bol bol dinlen canmmm...35 i geçene kadar bekler inşallahhh.........
daha önce sezeryan olan arkadaşlar ordamısınınz size bir sorum olacak birhaftadır ameliyat yerime sanki iğneler batıyor ara ara kasıklarımda acayip ynıyo ağırıyor sanki adet oluyorum gibi sizdede oluyormu birde karnımın içten alttarafa doğru bişey oluyor sanki kalp atışı gibi dıştan hissedilmiyor tutunca ama içten alta doğru ritmik bi şekilde tık tık atma oluyor anlam veremedim ne olduğuna başladımıda 3-5 dk sürüyor nedir acep cevap verirseniz sevinirim
ldaha ilkkez oldu canım sağol tekrarlarsa sorcam inşcnm benmde arada burnum kanıyor çok nadir ve az geliyor kan.korktum bende dr umla görüştüm normal oldugunu söyledi.meraklanma cnm .ama cok kan geliyorsa dr una basvur hemen sende
çok saolun kızlar su şişesiyle geziyorum artık 2haftaya 3kiloya gelmez değilmi?
çok korkuyorum inşallah sıkıntı çıkmaz,kaç kiloda küveze alınıyor biliyormusunuz
2hafta içinde eğer bebeğin hareketleri çok azalırsa hemen gel dedi,hareketlerini say dedi,günde 10dan az olmuycakmış,ama arka arkaya 3 4 tekme atınca 1 sayılcakmışDevrimim geçmiş olsun... Peki 2 hafta içinde hangi durum olursa hemen gideceğini de söyledi mi Dr.?
çok korkuyorum inşallah sıkıntı çıkmaz,kaç kiloda küveze alınıyor biliyormusunuz
çok saol canım inşallah sıkıntısız atlatcağız,ciğer geliştirici iğne zaten 35den önce doğma ihtimaline karşı yapıldı,yarında 2tane vurulcak,35e kadar ciğerleri gelişiyormuşcanım benim komşum geçen sene 33. hafta bititminde 2100 gr. doğum yaptı kızı hiç küvezde kalmadı,,,geçenler bir arkadaşımın yengesi 22 gün erken doğum yaptı 3000 gr. ama 4 gün küvezde kaldı,herhalde gelişimiyle alakalı bir durum küvezde kalması,,,
birde yumurta ve muz bebeğe çabuk kilo aldırıyor diye duymuştum
canım sende ciğer geliştirici iğne vurulmuştun,o ne kadar zamanda geliştirir bebeğin ciğerlerini,birde ciğer gelişimini eğer tamamlamadan doğarsa küvezde gelişiyormu ciğerleri,sonraya sıkntısı kalıyormu biliyormusunhiç belli olmaz canım geçede bilir...zaten bebeğinin maş.lahı var..benim oğlum daha önceki kantrollerimde 3 haftada 725 gr almıştı...beslenmene dikkat et..birde küvezde kilo sorun olmuyo sanırım çünkü benim oğlum 2550 gr.dı açılmam olduğu hafta ki biz 35 haftalıktık ozman dr.um ciğer gelişimi nedeniyle küveze girebilir demişti tamamlamadığı için zaten sende iğneni olmuşsun...dr.um bana yapmamız gerekenleri yaptık artık beklicez dedi...ben tuvalet harici ayağa bile kalmadım...sende dinlen ve bol su iç 2.5-3 litre kadar...
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaDEVRİMİM çok geçmiş olsun canım..kendine çok dikkat et..bol su tüket..inşallah zamanında gelir bebişin.
kilo için korkma..benimki de pek gelişmiyor zayıf doğcak..bugün gebelik.org da okudum..bebğin 1-2 hafta önce doğması önemli değilmiş..zayıf olcak diye korkmayın diyor..anne karnında günde 25-30 gr alırken dışarda 40 gr alıyormuş..doğunca büyür merak etme..
pekmez ve bal bebeğin ciğerlerini geliştiriyormuş..
bizim bi akraba 8 aylık doğuracaktı..doktoru bol bol pekmez bal ye ciğerleri gelişsin demişti...
merhaba anneler nasılsınız bakalım.dün göbeğimdeki çatlakları gördüm..
sizde de oldu mu
canım sende ciğer geliştirici iğne vurulmuştun,o ne kadar zamanda geliştirir bebeğin ciğerlerini,birde ciğer gelişimini eğer tamamlamadan doğarsa küvezde gelişiyormu ciğerleri,sonraya sıkntısı kalıyormu biliyormusun
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
canım sende ciğer geliştirici iğne vurulmuştun,o ne kadar zamanda geliştirir bebeğin ciğerlerini,birde ciğer gelişimini eğer tamamlamadan doğarsa küvezde gelişiyormu ciğerleri,sonraya sıkntısı kalıyormu biliyormusun
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
2hafta içinde eğer bebeğin hareketleri çok azalırsa hemen gel dedi,hareketlerini say dedi,günde 10dan az olmuycakmış,ama arka arkaya 3 4 tekme atınca 1 sayılcakmış
banada 2tane bugun vurdular,2de yarın sabah vurcaklar,benim acilen suyumu artırtmam lazım nette sıvının azlığını yazdım hiç iyi şeyler yazmıyor ama doktor sorun olsaydı söylerdi herhalde değilmiiğne vurulduktan 48 sa. sonra geliştiriyomuş canım...ama dolmadan doğarsa ne olur bilemiyorum...ben 2 tane vuruldum sabak akşam...bide bana nidilat kullandırdılar iğneyle onuda 48 sa.lik dozda içtim...bıraktım sonra...gerçi nidilat belki sancı olmaması için falanda olabilir..reçetede erken doğumyazıyodu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?