2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallahhhh
çok saol canım allah razı olsun

Umarım sağlıkla geçer günler...opuyorumnanaktan
umarım öyle olur,geçicek biticek hepimiz sağlıkla alıcağız kucağımıza bebeklerimizi
hiç birinde sıkıntı olmuycak inşallah

çok geçmiş olsun, inş bi sorun olmaz

kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok saolun,ben uyumaya gidiyorum kendinize iyi bakın,çok öptüm hepinizi

canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla zamanında bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah. bol bol dinlen kendine çok dikkat et canım moralinide yüksek tut :Saruboceq:

kızlar merhaba
devrim tatlım inşallah bebişin sağlıkla gelir dünyaya içini ferah tut
bende dün gittim dr a çok tombikmiş benimkide dr böle giderse sezeryan yapacaz dedi
iki doğum şeklinede hazır oldumu sanıodum ama bi tuhaf oldum
geceleride uyuyamıorum artık ya kabus ya diş ağrısı ya kramplar ya iç sıkıntısı
allah hepimizin yardımcısı olsun

banada 2tane bugun vurdular,2de yarın sabah vurcaklar,benim acilen suyumu artırtmam lazım nette sıvının azlığını yazdım hiç iyi şeyler yazmıyor ama doktor sorun olsaydı söylerdi herhalde değilmi

evet söylerdi..dedimya arkadaşımın başına daha 1 ay önce geli..o çok tuvalete gidiyorum die suyu azaltmış bebeğinde suyu azalmış ve az kilo almış dr. enaz 2.5-3 litre su iç yoksa 2.5 kilo doğar demiş...oda içmiş bol su sonraki randevusunde suyuda kilosuda normale döndü..sende ole yap dinlen ve bol su iç.

maşallah canım, ben de çok merak ediyom kilosunu , durumunu pztesi olsada öğrensem , bence sezaryan yapma, iri diyolar küçük doğuyo , tam bilemiyolar, bence doğurabilirsin, normale yoğunlaş, en fazla kesi atarlar canım

bende kendimi normal doğuma adapte etmiştim ki halada istiyorum ama dün bi doğum sancısı çeken bayana denk geldim kontrolünde inanılmaz korktum artık epidural istiyorum inş. gündüz sancılanırsam epidural olucam...yoksa kendime olan güvenim gitti yani..

benm hiç kaşıntıda olmadı ama çatlakları aynadan görüyorum sırıtıyorlar bana..
napalım yaa bebişler için herşey

sancıyı çekicez canım o bi gerçek , ama iri bebek olayı bana ters geliyo yani ne kadar iri olcak en fazla 4 kilodur o da normal doğumla doğabilen bi kilo , doktorlar bizleri rahatlatıcağına hemen iri şöle böle demeye başlıyolar, sanki kendileri doğurcak ,benim doktorum 4 kiloyu normal doğurtuyo sağolsun :)

ant seninde gözün aydın canım bebişin normale dönmesine sevindim sağsalim alırsın inş kucağına.doğum tarihleri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın inş hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz.

kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?

arkadaşlar dün yazmıştım tekrar yazıp düşüncelerinizi almak istiyorum...şimdi hastanemde epidural uygulanıyo ama geceleri olmuyolarmış...dışardan getiriyoruz ama nekadar uzman olurlar bilemem dedi dr.um...ama şöyle yapabiliriz dedi..şimdi malum 1 cmaçılmam mevcut 38.haftada biraz daha açılma olursa sabahtan gelirsin suni sancı veririz açılma 5 cm oluncada epiduralini yaptırırz dedi...siz böyle bişeyi yaparmıydınız...

dr sezeryan diince karşı koyamıosun ki
kesi atmaları umrumda diil dikiş olur geçer
korkum omzunun falan takılması bu konuda fazla bilgim de yok ama dr sezeryan deyince yapacak bişeyin kalmıo güvenmek zorundasın
dr ultrasonda bakarken bile kafasını ölçüo maşallah diyo bacak kemiğini ölçüo maşallah diyo
böle olunca tırstım işte bende artık dr ne derse o olcak sağlıklı olsun bebeğim sezeryan olsun diyorum bende
gerçi kesin diil bu durum bakalım önümüzdeki haftalarda ne olcak

vallahi tubacım sen çok hazırsın evde bile doğurursun anam sennnnn.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…