bende dün farkettim daha önce yoktu sanırım bu hafta oldu
inşallahhhhgerçi benim yeğenimde 33 haftalıkken kordon dolanması yüzünden erken alındı...1900 gr.dı ve 11 gün kaldı küvezde..şimdi canavar gibi kök söktürüyo bize yani sonradan bişey kalmıyo...inş. senin oğluşunda sana biraz heycan yaşattırıp gününü beklicek annesi..
çok saol canım allah razı olsunçok geçmiş olsun canım .allahın izniyle birşey olmaz inş ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına merak etme.dualarım seninle canım.kendine dikkat et .
slm kızlar bu arada biraz geçmişe bakayım bende...
umarım öyle olur,geçicek biticek hepimiz sağlıkla alıcağız kucağımıza bebeklerimiziUmarım sağlıkla geçer günler...opuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldim haberler pek iyi değil,doktordan geliyorum bebeğimin suyu çok azalmış,normalde 100 üstü olması gerekiyormuş ama 70deymiş risk grubundasın dedi doktor,50de alıyoruz dedi,35. haftayı geçseydin bugun alırdık dedi,ciğer geliştirici iğne vuruldum,kıpırdamam bile yasak artık
allahdan boyu kilosu iyimiş,boyu 45cm,kilosu 2165 olmuş,16sında tekrar kontrole çağırdı ve hazırlıklı gel doğuma girebilirsin dedi.
çatlak benim göbüşte de var..kaçınılmaz son:)
napalım artık kime sorsam bendede var diyor cevremde.kremler yağlar çare değil.olacağı varsa oluyor demekki
napalım artık kime sorsam bendede var diyor cevremde.kremler yağlar çare değil.olacağı varsa oluyor demekki
selam kızlar ben geldim haberler pek iyi değil,doktordan geliyorum bebeğimin suyu çok azalmış,normalde 100 üstü olması gerekiyormuş ama 70deymiş risk grubundasın dedi doktor,50de alıyoruz dedi,35. haftayı geçseydin bugun alırdık dedi,ciğer geliştirici iğne vuruldum,kıpırdamam bile yasak artık
allahdan boyu kilosu iyimiş,boyu 45cm,kilosu 2165 olmuş,16sında tekrar kontrole çağırdı ve hazırlıklı gel doğuma girebilirsin dedi.
banada 2tane bugun vurdular,2de yarın sabah vurcaklar,benim acilen suyumu artırtmam lazım nette sıvının azlığını yazdım hiç iyi şeyler yazmıyor ama doktor sorun olsaydı söylerdi herhalde değilmi
kızlar merhaba
devrim tatlım inşallah bebişin sağlıkla gelir dünyaya içini ferah tut
bende dün gittim dr a çok tombikmiş benimkide dr böle giderse sezeryan yapacaz dedi
iki doğum şeklinede hazır oldumu sanıodum ama bi tuhaf oldum
geceleride uyuyamıorum artık ya kabus ya diş ağrısı ya kramplar ya iç sıkıntısı
allah hepimizin yardımcısı olsun
maşallah canım, ben de çok merak ediyom kilosunu , durumunu pztesi olsada öğrensem , bence sezaryan yapma, iri diyolar küçük doğuyo , tam bilemiyolar, bence doğurabilirsin, normale yoğunlaş, en fazla kesi atarlar canım
bende kendimi normal doğuma adapte etmiştim ki halada istiyorum ama dün bi doğum sancısı çeken bayana denk geldim kontrolünde inanılmaz korktum artık epidural istiyorum inş. gündüz sancılanırsam epidural olucam...yoksa kendime olan güvenim gitti yani..
benm hiç kaşıntıda olmadı ama çatlakları aynadan görüyorum sırıtıyorlar bana..
napalım yaa bebişler için herşey
maşallah canım, ben de çok merak ediyom kilosunu , durumunu pztesi olsada öğrensem , bence sezaryan yapma, iri diyolar küçük doğuyo , tam bilemiyolar, bence doğurabilirsin, normale yoğunlaş, en fazla kesi atarlar canım
sancıyı çekicez canım o bi gerçek , ama iri bebek olayı bana ters geliyo yani ne kadar iri olcak en fazla 4 kilodur o da normal doğumla doğabilen bi kilo , doktorlar bizleri rahatlatıcağına hemen iri şöle böle demeye başlıyolar, sanki kendileri doğurcak ,benim doktorum 4 kiloyu normal doğurtuyo sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?