ant seninde gözün aydın canım bebişin normale dönmesine sevindim sağsalim alırsın inş kucağına.doğum tarihleri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın inş hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz.
kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
dr sezeryan diince karşı koyamıosun ki
kesi atmaları umrumda diil dikiş olur geçer
korkum omzunun falan takılması bu konuda fazla bilgim de yok ama dr sezeryan deyince yapacak bişeyin kalmıo güvenmek zorundasın
dr ultrasonda bakarken bile kafasını ölçüo maşallah diyo bacak kemiğini ölçüo maşallah diyo
böle olunca tırstım işte bende artık dr ne derse o olcak sağlıklı olsun bebeğim sezeryan olsun diyorum bende
gerçi kesin diil bu durum bakalım önümüzdeki haftalarda ne olcak
vallahi tubacım sen çok hazırsın evde bile doğurursun anam sennnnn.............
arkadaşlar dün yazmıştım tekrar yazıp düşüncelerinizi almak istiyorum...şimdi hastanemde epidural uygulanıyo ama geceleri olmuyolarmış...dışardan getiriyoruz ama nekadar uzman olurlar bilemem dedi dr.um...ama şöyle yapabiliriz dedi..şimdi malum 1 cmaçılmam mevcut 38.haftada biraz daha açılma olursa sabahtan gelirsin suni sancı veririz açılma 5 cm oluncada epiduralini yaptırırz dedi...siz böyle bişeyi yaparmıydınız...
yok kuşum...neden olsun bol bol kalsiyum ne güzel afiyet olsunnn........kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
canım epidural olabilmen çok iyi olur kesinlikle destekliyorum ama madem normal doğum olacak bence ilk sancılarnı gelmesini bekle derim ben suni sancıyla açılana kadar zaten doğumu yarılayacaksın o acıyla kuşum senin kararın ama bilemezsin şimdiden zaten 1 cm açılman var belkide çok kolay açılverecek anlamayacaksın ve epidurale gerek kalmadan doğuracaksın 9 cm açıklığa gelene kadar hafif bel ağrısıyla giden çok kişi varrr..ama suni sancı öyle değil .sancı yani o zaman canın daha çok yanar.o bağıran kişinin acıdan bağırdığını nereden biliyorsun yada suni sancıdan mı bağırıyor...korkudan da bağırıyor olabilir..ben korkudan çok bağırmıştım daa.......:kedi:arkadaşlar dün yazmıştım tekrar yazıp düşüncelerinizi almak istiyorum...şimdi hastanemde epidural uygulanıyo ama geceleri olmuyolarmış...dışardan getiriyoruz ama nekadar uzman olurlar bilemem dedi dr.um...ama şöyle yapabiliriz dedi..şimdi malum 1 cmaçılmam mevcut 38.haftada biraz daha açılma olursa sabahtan gelirsin suni sancı veririz açılma 5 cm oluncada epiduralini yaptırırz dedi...siz böyle bişeyi yaparmıydınız...
dr sezeryan diince karşı koyamıosun ki
kesi atmaları umrumda diil dikiş olur geçer
korkum omzunun falan takılması bu konuda fazla bilgim de yok ama dr sezeryan deyince yapacak bişeyin kalmıo güvenmek zorundasın
dr ultrasonda bakarken bile kafasını ölçüo maşallah diyo bacak kemiğini ölçüo maşallah diyo
böle olunca tırstım işte bende artık dr ne derse o olcak sağlıklı olsun bebeğim sezeryan olsun diyorum bende
gerçi kesin diil bu durum bakalım önümüzdeki haftalarda ne olcak
ben dondurma yemeğe gidiyorum :)))
boşver anam epudirali mepudirali, çek sancını doğur çatır çatır hepimize örnek ol kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol: doktorum sağolsun, illa normal yapacak , kilosunu bile az söyler , sonuçta allah onu oraya koymuşsa çıkışınıda hesaplamıştır diye düşünüyorum, çıkaramayacağım şeyi koymaz :roflol:
kızlar birşey soracam kasılmaları tam nernizde hissediyorsuz.ben bazen alt tarafta iğne batması şekinde ara ara giren birşeyler hissediyorum.ne olduğunu anlayamadım oğlum mu baskı yapıyor yoksa kasılmalar mı başladı diye
yok kuşum...neden olsun bol bol kalsiyum ne güzel afiyet olsunnn........
canım epidural olabilmen çok iyi olur kesinlikle destekliyorum ama madem normal doğum olacak bence ilk sancılarnı gelmesini bekle derim ben suni sancıyla açılana kadar zaten doğumu yarılayacaksın o acıyla kuşum senin kararın ama bilemezsin şimdiden zaten 1 cm açılman var belkide çok kolay açılverecek anlamayacaksın ve epidurale gerek kalmadan doğuracaksın 9 cm açıklığa gelene kadar hafif bel ağrısıyla giden çok kişi varrr..ama suni sancı öyle değil .sancı yani o zaman canın daha çok yanar.o bağıran kişinin acıdan bağırdığını nereden biliyorsun yada suni sancıdan mı bağırıyor...korkudan da bağırıyor olabilir..ben korkudan çok bağırmıştım daa.......:kedi:
offf dün tamda doğum anıydı bayan öyle bağırıyoduki acıyo die dr. bi ara çıktı doğumhaneden yakınlarından birini yardıma çağırdı..çok tırstım benyaaa....
zaten sancıyı geçtim doğumanında bas bas bağırıyodu acıyoooooooo die...çok korktum..kendi sancımı bekleyim istiyorum ama ya gece olursa ozamanda epidural yaptıramıcam....allahım şu yazdıklarıma güleceğim günlerde gelirinş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?