2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birşey soracam kasılmaları tam nernizde hissediyorsuz.ben bazen alt tarafta iğne batması şekinde ara ara giren birşeyler hissediyorum.ne olduğunu anlayamadım oğlum mu baskı yapıyor yoksa kasılmalar mı başladı diye

hayırlısı olsun canım ne diyim, umarım bebeğin doktorun dediği kadar iridir , değer sezeryana , kafana takma opuyorumnanaktan

vallahi tubacım sen çok hazırsın evde bile doğurursun anam sennnnn.............

:roflol::roflol: doktorum sağolsun, illa normal yapacak , kilosunu bile az söyler , sonuçta allah onu oraya koymuşsa çıkışınıda hesaplamıştır diye düşünüyorum, çıkaramayacağım şeyi koymaz :roflol:

boşver anam epudirali mepudirali, çek sancını doğur çatır çatır hepimize örnek ol kaydirigubbakcemile5

kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
yok kuşum...neden olsun bol bol kalsiyum ne güzel afiyet olsunnn........
canım epidural olabilmen çok iyi olur kesinlikle destekliyorum ama madem normal doğum olacak bence ilk sancılarnı gelmesini bekle derim ben suni sancıyla açılana kadar zaten doğumu yarılayacaksın o acıyla kuşum senin kararın ama bilemezsin şimdiden zaten 1 cm açılman var belkide çok kolay açılverecek anlamayacaksın ve epidurale gerek kalmadan doğuracaksın 9 cm açıklığa gelene kadar hafif bel ağrısıyla giden çok kişi varrr..ama suni sancı öyle değil .sancı yani o zaman canın daha çok yanar.o bağıran kişinin acıdan bağırdığını nereden biliyorsun yada suni sancıdan mı bağırıyor...korkudan da bağırıyor olabilir..ben korkudan çok bağırmıştım daa.......:kedi:

guugle cim hayırlısı olsun canım doktoruna güven boşver takılma dediğin gibi sağlıkla gelsinler her yöntem sağlıklı rahat artıkk..........

dediğin şey bende de oluyo canım ama adı kasılmamıdır bilemem

zaten sancıyı geçtim doğumanında bas bas bağırıyodu acıyoooooooo die...çok korktum..kendi sancımı bekleyim istiyorum ama ya gece olursa ozamanda epidural yaptıramıcam....allahım şu yazdıklarıma güleceğim günlerde gelirinş.

offf dün tamda doğum anıydı bayan öyle bağırıyoduki acıyo die dr. bi ara çıktı doğumhaneden yakınlarından birini yardıma çağırdı..çok tırstım benyaaa....

acıycak tabi desydin )) yaparken düşünseydi, yaparken acımıyo tabi )))))) şaka bi yana seni anlıyorum ama bağırmadan doğum olmaz zaten filmilerde görmüyon mu ? demekki acıyo

DEVRİMİM çok geçmiş olsun geçen yıl karşı komşum suyu bittiğinden 34. haftada acilen sezeryana alındı ciğer geliştirici de vurmamışlardı ama bebek 2 kilo doğdu ve sadece bir gece küvezde kaldı şimdi 1 yaşını geçti maşallah çok sağlıklı biraz emzirme ile ilgili problem yaşadılar güçsüz olduğu içinemme refleksi geç geldi falan yalnız ona da doktoru 3 litre su iç sadece dinlenfalan dedi onun suyu yerine gelmedi çünkü kaçak varmış ancak 1 hafta tutabilmişlerdi sürekli çamaşırının ıslandığından bahsederdi herkes de normal dermiş hani akıntı olur falan diye ama meğerse amniyos sıvısı akıyormuş sende öyle bir durum yoksa yerine gelecektir, bazan böbreklerle ilgili problemlerde yapabiliyor ama hiç merak etme bu mutlaka ayrıntılıda çıkardı bebeğinin kilosu çok iyi iyi düşün iyi olsun

gelr inş.merak etme..ama duyduğumuz o olumsuzlukları fazla yazmasak canım kötü etkilenebilirz istemeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…