2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf dün tamda doğum anıydı bayan öyle bağırıyoduki acıyo die dr. bi ara çıktı doğumhaneden yakınlarından birini yardıma çağırdı..çok tırstım benyaaa....

canım o genekde korkudan oluyor cidden bakkkk........o anda bir sürü uyuşturucu iğne yapılıyor oradan hiç bir acı hissetmiyorsunn cidden bak.....diş çektirirken nasıl hissizleşiyor morfinin etkisi ile aynen öyleee......bünyede hazırlıyormuş zaten doğum başlayınca hissizleşmeye dokularr...ama kolay açılman olmaz sadece sancıların olursaaa epidural o zaman hızlandırmak için takılır rahatlarsınnnn akışına bırak kuşummm bence.....zaten açılman başlamış senin ben kolay yapacağına inanıyorummmm..........

inş. dediğin gibi olur canımya...inş. hepimiz kolaycacık doğururuz.....

kızlar bence ilkini normal yapmış biri olarak söylüyorum acı sadece o kasılmalarda oluyor o da yapılan iğnelerle hafifliyor oradan çıkarken acımıyor kesi atılırsa duymuyorsun bileee.....rahat olun sadece başına ne geleceğini bilmediğinden çok korkuyorsun tabiiii.....o yüzden de bağırılıyor.....ben dikişlerim atılırken altta bir yandan kızımı emziriyordum hemşireyleee.......hiç anlamadımmm

tuba artık idolumsün valla..maşallah ne güzel hazırlamışsın kendini..bende artık seni aklıma gitiricem korktuğum anda...

valla ben de korkuyom yalan yok ama korkunun ecele faydası yokmuş, ondan böyle konuşuyom allah başka dert vermesin, bebeklerimiz sağ salim doğsun, bunları düşünelim

aayyyy ne çok yazdım yahuuu...ben iyice hazırım doğurmaya günler ilerledikçe seviniyorum nedenseee....halbuki okadar çok işim var ki ............

öyle tabi bende çok istiyorum sütünde normal doğumda hemen geliyor hem sarılığqa karşı da korunaklı oluyorlar kilolarını tamamlamış olgun meyva gibi yinede herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda eşimle konuşuyoruz biz doğunca bebişimizi sevgiyle yeriz ahhhhhhhhhh hayırlısıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…