acıycak tabi desydin)) yaparken düşünseydi, yaparken acımıyo tabi )))))) şaka bi yana seni anlıyorum ama bağırmadan doğum olmaz zaten filmilerde görmüyon mu ? demekki acıyo
offf dün tamda doğum anıydı bayan öyle bağırıyoduki acıyo die dr. bi ara çıktı doğumhaneden yakınlarından birini yardıma çağırdı..çok tırstım benyaaa....
afiyet olsun, bol bol et olsun, pıt pıt yağ olsun :)))))))))))
valla nst den sonra arkama bile bakmadan kaçtım doğumhaneden....
canım o genekde korkudan oluyor cidden bakkkk........o anda bir sürü uyuşturucu iğne yapılıyor oradan hiç bir acı hissetmiyorsunn cidden bak.....diş çektirirken nasıl hissizleşiyor morfinin etkisi ile aynen öyleee......bünyede hazırlıyormuş zaten doğum başlayınca hissizleşmeye dokularr...ama kolay açılman olmaz sadece sancıların olursaaa epidural o zaman hızlandırmak için takılır rahatlarsınnnn akışına bırak kuşummm bence.....zaten açılman başlamış senin ben kolay yapacağına inanıyorummmm..........
aaaaaaaaaa deme ölee yeterince kilo aldım zaten tövbe de tövbee deeeee kaydirigubbakcemile[/Q
ben de aldım , boşver napalım
her gidişin, bi dönüşü vardır :jeyyar:
guugle cim hayırlısı olsun canım doktoruna güven boşver takılma dediğin gibi sağlıkla gelsinler her yöntem sağlıklı rahat artıkk..........
tuba artık idolumsün valla..maşallah ne güzel hazırlamışsın kendini..bende artık seni aklıma gitiricem korktuğum anda...
kanal d deki program çok enteresan ve komik gidiyo kızlar :))
canım senin ilk bebeğinse normal doğur nekadar zorlansanda normal doğur benim ilki sezeryan ama bunu normal doğurmak istiyorum sancım falan gelirse ama dr bula bilirsem benim dr olmaz diyo nasıl olmaz çok tehlikeli olsa kimse dğurmaz okadar ssvd yapan varki yurt dışında kesinlikle sezeryandan sonra normal yaptırıyorlarmış ufacık bişede sezeryana alıyor artık dr lar sezeryan en azından bebek için iyi değil normal doğumda bebek ciğerleri hazırlanarak geliyor sezeryanda rahat uyurken birden çıkıveriyor suyun içinden sudan çıkmış balık gibi oluyor boşuna rabbim normal doğumu yaratmamış öle olsa kanun sezeryan olurdu dimi bence önce normal denen meli olmıuyorsa sezeryan olmalı doğum işi öle iki üç hafta önceden beli olmaz komşum çarşamba gitti dr bu dönmemiş sancında yok demiş bir hafta daha bekleyelim olmazsa sezeryan demiş bu gün doğum yaptı hemde 4 saatte çok çenem düştü kusura bakmayın çok dertliyim bu konuda sezeryan olmak istemiyorum ilk sezeryanım da çok kötü geçmedi ağrım sızım olmadı sadece uyanırken çok zorlandım ama yinede sezeryan istemiyorum normal oluyosa ne gerek var ikinciye sezeryana
aayyyy ne çok yazdım yahuuu...ben iyice hazırım doğurmaya günler ilerledikçe seviniyorum nedenseee....halbuki okadar çok işim var ki ............
bilgisayar mutfakta bizim sesini açtım ben de :))) tvnin
valla benim de çok işim var ama doğsun olsun bitsin istiyom
neymiş o program bakimmmm........biz işyeyiz tabiii...........alsanaalsanasmile
prorramın adını bilmiyom valla ama konu aldatmak olunca insanın dikkatini çekiyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?