2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h .g canım, valla sen, ben bi kaç kişi olmasa bu topik kapanır kimse konuşmuyo , geliyolar okuyolar gidiyolar bari bi selsm verin dimi :))))))))

pompa için erken değilmi kızlar...elektrikliler çok ucuz sayılmaz e ya ihtiyacınız olmazsa...çalışan anneler hariç tabi...hastanelerde oluyomuş pompa yani bi çoğunda varmış...

DEVRıMıM...sancım çıkmaayınca tuşe yaptırmadım demiştinya..valla canım bende de çıkmıyo ama açılma olmuş 2cm...ben 28.ci haftadada yaptırmış...bişey olmuyo yani hatta korkup ebeye ya bişey olursa erken daha falan dedimde önlem için daha erken bile yapıyoruz bişey olmaz korkma demişti kiii olmadı...

Çocuğa öyle işkence edilerek uyandırılır mı? Çılgın mı bunlar ya? Beni öyle uyandırsalar pataklarım valla :))) 3-4 saatten fazla uyuması sorun olabilirmiş... O zaman doktora danışmak gerekliymiş... bir de önerilen rezene, papata çayı var ya bizler için, onu da abartmamak gerekiyormuş. günde 3-4 fincandan ötesi de çocuğu fazla uyutuyormuş, süt ile geçtiği için... Bak ne güzel uyudu tüm gece anlayışı, çok da iyi değilmiş yani...

GÖKKUŞAKKKK....açılmam olduğunu öğrendiğim gün bende demicektim dr.a boşuboşuna tuşe yapıyolar canım yanıyo die..şimdi iyiki demişim diyorum önlem alındı enazındann....

işkence olurmu canımyaa bunlar en masumları...onlar topukalrını sıkıp uyandırıyomuş..çok ağlıyomuş çocuk anneyede sen sıkma ama topuğunu demişler

Pompa benim de medela, kardeşim ve arkadaşım kullandı öncesinde, memnunlardı. elektirkli olanlar tavsiye ediliyor. Sadece pilli olanlar, pil azalınca, çekme-bırakma gücü farklılaştığı için önerilmiyor. Elektrikli+pilli olur deniyor. Avent, medela, amela (galiba doğru yazdım) tavsiye edilen 3 marka... Lazım olmayanı duymadım...

çalışanlar için şart tabi sağıp bırakmaları açısından ama her ev hanımınada gerek olmuyo..benim ablamın 4 çocuğu var ilk 3.de kullanmadı sonuncu erken doğdu ve sezeryandı onda kullandık 11 gün sonra hastaneden çıktı yine lazımolmadı...ben şahsen lazım olursa alıcam çünkü bu 3 markada ucuz değil..hatta ameda 330 falandı birara...

ya pompaya gerek olursa hastane yardımcı olmuyomuki?bende araştırdım lazım olunca eşime şu marka şu model diye söylerim alır diyordum kafam karıştı şimdi.alıp koysammı çantaya...CADIARZU

ya pompaya gerek olursa hastane yardımcı olmuyomuki?bende araştırdım lazım olunca eşime şu marka şu model diye söylerim alır diyordum kafam karıştı şimdi.alıp koysammı çantaya...CADIARZU

hastanene sor önce canım...lazım olursada sonra alırsın..mesela hasta bezi alın mutlaka deniyo ben hastaneme sordum gerek yok burdan karşılanıyo dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…