çok enteresan yaa..geçen sene komşum doğum yapmıştı..hastanede ilkzamanlar 2 sa.te bir emzir uyuyosada uyandır demişler..malum bebişler ilk zamanlar çok uyuyo..hatta uyndırmak için burnunu sık uyanmazsa poposuna vur uyandır uyuyo dide aç bırakma demişler...sanada uyandırma.....kafam karıştı ayol..
h .g canım, valla sen, ben bi kaç kişi olmasa bu topik kapanır kimse konuşmuyo , geliyolar okuyolar gidiyolar bari bi selsm verin dimi :))))))))
sorma valla hatta öyle kalabalık oluyoki yine yazan çıkmıyo..bende ya çıkıyorum yada başka topicleri geziyorum
çok enteresan yaa..geçen sene komşum doğum yapmıştı..hastanede ilkzamanlar 2 sa.te bir emzir uyuyosada uyandır demişler..malum bebişler ilk zamanlar çok uyuyo..hatta uyndırmak için burnunu sık uyanmazsa poposuna vur uyandır uyuyo dide aç bırakma demişler...sanada uyandırma.....kafam karıştı ayol..
Çocuğa öyle işkence edilerek uyandırılır mı? Çılgın mı bunlar ya? Beni öyle uyandırsalar pataklarım valla :))) 3-4 saatten fazla uyuması sorun olabilirmiş... O zaman doktora danışmak gerekliymiş... bir de önerilen rezene, papata çayı var ya bizler için, onu da abartmamak gerekiyormuş. günde 3-4 fincandan ötesi de çocuğu fazla uyutuyormuş, süt ile geçtiği için... Bak ne güzel uyudu tüm gece anlayışı, çok da iyi değilmiş yani...
Pompa benim de medela, kardeşim ve arkadaşım kullandı öncesinde, memnunlardı. elektirkli olanlar tavsiye ediliyor. Sadece pilli olanlar, pil azalınca, çekme-bırakma gücü farklılaştığı için önerilmiyor. Elektrikli+pilli olur deniyor. Avent, medela, amela (galiba doğru yazdım) tavsiye edilen 3 marka... Lazım olmayanı duymadım...
Pompa benim de medela, kardeşim ve arkadaşım kullandı öncesinde, memnunlardı. elektirkli olanlar tavsiye ediliyor. Sadece pilli olanlar, pil azalınca, çekme-bırakma gücü farklılaştığı için önerilmiyor. Elektrikli+pilli olur deniyor. Avent, medela, amela (galiba doğru yazdım) tavsiye edilen 3 marka... Lazım olmayanı duymadım...
ya pompaya gerek olursa hastane yardımcı olmuyomuki?bende araştırdım lazım olunca eşime şu marka şu model diye söylerim alır diyordum kafam karıştı şimdi.alıp koysammı çantaya...CADIARZU
kızlarrrrrrrrrrr geçmiştemi herkes
iyi akşamlar kızlar mesaim bitti görüşürüz kendinize iyi bakın
ben burdayım ama pasta börek yapmakla meşgulüm, fazla yazamıyom
iyi akşamlar kızlar mesaim bitti görüşürüz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?