2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktora söylemeyede korkuyorum resmen erken doğum dicek bide tuşe yapcek diyeee..perşembeyi beklicem randevum var........

canım suyumun azalmasının sebebinin yorulmamdan kaynaklı olduğunu söyledi doktorum,vajinal ağrılarım ve adet sancısı gibi sancım oluyordu,onların sebebi idr.yol.enf.olabilir,dr bişey söylemedi de ben yorum yaptım sadece,karnımda küçülme olmadı,benim karnım zaten küçükdü başından beri

benimde taş gibi oluyor ama yatınca geçiyor,az öncede taş gibiydim hemen uzandım geçti

doktora söylemeyede korkuyorum resmen erken doğum dicek bide tuşe yapcek diyeee..perşembeyi beklicem randevum var........
ben geçen acile gittim,tuşe yapacaklardı,istemiyorum dedim,ntsde sancı çıkarsa yapalım lütfen dedim,sancı da çıkmayınca yaptırmadım,imza aldılar,alttan muaneyi kabul etmedi diye,anneme söyledim çıkınca,iyi yapmışsın ne gereği varki,asistanların deneme tahtasımısın sen dedi,belki de devlette her gelene yapıyorlardır bilmiyorum

canim benimde senin gibi sertlesmelerim cok oluyor burda doktora sordum normal dedi bilemiyorum..:umursamaz:bilmiyorumkismile

bende soracağım bakalım ama artık canım yanıyor..bu hafta iyice ağırlaştım ve hala çalışıyorum yaa..ne zamana kadar çalışcam bilmiyorum........

bende soracağım bakalım ama artık canım yanıyor..bu hafta iyice ağırlaştım ve hala çalışıyorum yaa..ne zamana kadar çalışcam bilmiyorum........

Yaa ben de hala calısıyorum zaman gecmıyo sankı benımde ayın 22 sınde son ınsallah

kocasi hazirliklar konusunda agir kanli diye sikayet edenlere,
kaynana dirdirindan cekinenlere,
wc-yatak arasi gidip gelenlere,
yorulanlara,
gun yaklastikca heyecanlananlara, hepinize SELAAAAM!

Ben doktordan geldim, ilk defa NST ye baglandim, oglumun kalp atislarini dinledim ve hafif kasilmalarim oldugu ortaya cikti. Ama doktorum onemsemedi normal dedi. Bebek hareketinde butona bastirmadilar bana, 2 tane alet takildi, biri bebegin kalp atisini, digeri kasilmalari olcuyordu. Fakat aletten cikan kagidi doktorum yorumlarken, himm hareket de etmis dedi.

Sertlesme dedigimiz ( bebegin zaman zaman top gibi oldugu hissi ) arada bir oluyorsa problem yokmus, fakat aralari kisaysa ve duzenli haldeyse, zaten bir gariplik oldugunu anlarsin o zaman onemse hemen gel dedi doktorum, bilginize.

Bu arada bebisim 3130 gr. olmus ve ben acikcasi biraz cekindim, haftada 200-250 gr. aldigi dusunuluyor ve 4 kg ya varirsa nasil dogururum diye, cunku illa da normal dogum istiyorum, umarim bir aksilik yasamam.
Artik kontroller haftada bir, bu arada ben hic kilo almamisim son 2 haftada, 19 kiloda kaldim insallah 20 yi gormem..

Yaa ben de hala calısıyorum zaman gecmıyo sankı benımde ayın 22 sınde son ınsallah

ay kızlar Allah yardımcınız olsun bana evde zor geliyo.ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmez bıraktım çalışmayı benim çok yorucuydu hep ayaktaydım.

merhaba canım,bebeğine maşallah büyümüş,kocaman olmuş,,,

41kere maşallah bebeğine,4kg normal doğum oluyor,ama zorlanırsın biraz

sağlık ocağına gittim oradan markete uğradım geldim kızlar

elvan gidince sor bakalım iki kez topuk kanı alınmasına gerek varmı diye ne diyeceklerrr............a.s.

sordum şekercim, hatta ben sormadan kendi atladı bu son muaynemizdi dedi. artık doğurunca bize haber vereceksin 3ile 5gün arasında da gelceksiniz topuk kanı alıncak dedi. hastanede doğduktan 1gün sonra kurallar gereği topuk kanı alınıyor ama bebek anne sütünü tam alamadığı için çok güvenilir olamıyor bu nedenle sağlık ocaklarına 3ile 5gün arasında geliniyor ve topuk kanı asıl sonucu ozaman veriyor dedi. sağlık bu canı belki acık yancak ama bence ne kadar çok incelenirse okadar iyi kızlar. ben de ok dedim.

hoşgeldin. haftan da ileriymiş

işte ona kasılma deniyormuş. ben de oğlan sıkılıyor yer değiştiriyor falan sanıyordum. doktora 10gün önce sorduğumda say hareketlerini çok sıksa doğru hastaneye demişti.

maşallah bebişine canım. 3ü geçmişsin rahatsın. 1kilo daha al da düz hesap 20 de havan olsun.. lülülülülülü

ay maaşallah ne güzel..inş. saglıklı şekilde hayırlısıyla dogum yaparsın.biraz önce komşum vardı bebegini 4 kusur kilo normal dogumla dogurmuş ne şaşırdım ya inş. rabbim yardım eder hepimize.onda dogum yırtılması varmış ameliyat olcakmış ama....hala hamile gibi sanki:1shok:

Maşallah bebeğine bende de oluyo sertlesme bazen az bazen sık ama hareketlerı ıyı bebeğimin doktor hareketınde azalma olursa ara demıstı bende ondan bısey yapmıyom ama benı cok rahatsız edıyo sırtıma batıyo taa

elvoscan, sevvvgi, arcak81 cok tesekkur ederim :)

arcak81, hareketleri takip etmek cok onemli cok iyi yapiyorsun, benim bebis de kaburgalarima cok sert vuruyor bazen sorma..

PANCAKEE maşallah bebeğine ne güzel kilosu süper kasılmalarımız oluyor tabi canımızı acıta acıta yorulunca sıklığı artıyo farkediyorum özellikle akşamları çok oluyor çatı muayenesi yapmadı sanırım kontrol ne zaman artık senin son zamanların doğsada problem yok denilen dönemlere erişmek çok güzel nispeten rahatlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…