2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişi ancA okudum,bundan sonra okumayıp direkt yazcam,valla tuba maşallah ben bir kek yaptım,her yerimden ter döktüm
ant bende çok kilo alcam bu ay,neyseki eksik almıştım sıkıntı olmuycak çok

banada çatı muaynesinde bebek iri değil doğurtabilirim dedi..belki iri olma normal şansım olmıcaktı..

Canım sen normale çok takmış durumdasın, rahat ol, şartlandırma kendini. Hayırlısı olsun, Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin.

geçmişi ancA okudum,bundan sonra okumayıp direkt yazcam,valla tuba maşallah ben bir kek yaptım,her yerimden ter döktüm
ant bende çok kilo alcam bu ay,neyseki eksik almıştım sıkıntı olmuycak çok

belkide almassın ben 2 haftadır falan yatıyorum ve almamışım...ama şu bikaç ggündür .ok acıkıyorum ve aç kalmamak içinde yiyorum malesef son zamanlar nekadar kilo aldırırsam oğluma kardır..

Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar, öptüm sizi de bebeklerinizi de

Canım sen normale çok takmış durumdasın, rahat ol, şartlandırma kendini. Hayırlısı olsun, Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin.

aslında takmak değil..bende her anne ggibi önceliği normale veriyorum...ammaaa olmazsada yapıcak bişey yok sezeryan olucam...bakalım nasibimizde ne var...

ıstanbul' daki arkadaşlar,
Yarın 17:30' da Amerikan Hastanesi'nde 0-18 ay bebeklerin başına gelebilecek ev kazaları ve bebek ilkyardımı ile ilgili bir eğitim var. Bu benim önceden gittiğim 8 haftalık eğitimin bir sonraki aşaması,,, Her eğitim birbirinden farklı ve katılım serbest ve ücretsiz... Hangi hastanede doğum yapacağınız falan da önemli değil... ılgilenirseniz duyurulur....

selam kızlarr
hepinize hayırlı doğumlar bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza
bi bakim neler yapıyosunuz diye dedim ocak annesiyim bende 2010
bu sertleşme bende de oluyodu 32.haftamda başladı dediğiniz gibi taş gibi oluyodu 3 4 dk sonra düzeliyodu bunu günde 5 6 defa yaşıyodum yada daha fazla bi akşam baya rahatsız etti beni bu sertleşme hataneye gittim ebe nts ye bağladı sancım çıktı hafif sonra tuşe etti 1cm açılma var dedi eve yolladılar hiç bişey yapmıcaksın sadece yatıcaksın dedi dr işmiş yapmak yok dedi bende zaten bişey yapmıyodum yani çalışmıyodumda dikkat ettim ama arada evimi süpürdüm dışarı çıktım vs erken doğum riski vardı anlıcanız pre par diye bi ilaç verdi bana onu kullandım birbuçuk ay 38haftalıkkende sezeryan oldum hiç bi aksilik yaşamadım yani ama dediğiniz sertleşmeler oluyorsa üstünde durun derim kıslar hamişlik boyuncada 10kilo aldım çok rahattım şu son zamanlar dikkat edin kızlar tam alacak zamandasınız

birde göbüşlerinizi çok sevin inanınki çok özlüceksiniz bol bol foto çekinn
oğluşum egeyle öpüyoruz sizi tatlı annişler

iyi akşamlar kızlar..bende bugün kontrole gittim.oğluşum 2.600 gr olmş..kalp sesini dinledim.maşaallah oğluşum sağlıklı normal doğum pozisyonunda..bakalım hayırlısı.4 haftamız kaldı...birbirimize bol bol dua edelim...herkesi öpüyorumm

yarın bana kadaın geliyor temizliğe bugünden birsürü iş ayarlamam lazım..
walla yorulup da bu haftasonu doğurmaktan korkuyorum..doktorum eğilip kalkma suyun patlamasın dedi bakıym kendimi tutabilecekmiyim..
ne kadar bişey yapmıym desem de farkında olmadan yapıyorum..

herkese günaydın kaç gündür giremiyorum malum temizlik yapıyorum bitmedi hala ama çok yoruldum artık bittim birde karnım kasıklarım acayip ağırıyor ayakta olduğum sürecede karnım hep sert bebekte aşağıya baskı yapıyo sani çıkacakmış gibi orasıda sancıyo daha kontrolüme 10 gün var önemli bişey değildir diye erkende gitmek istemiyorum birde izmitte gitmek istiyorum dr onun için buay gitmeyi düşünmüyodum druma ama ağrılarım olunca acaba gitsemmi diyorum sonra bişey olur vijdan azabından ölürüm şu temizliğim bitseydi bi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…