2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 haftalık oldun azalması lazımdı tuzlı bişeyler atıştır bakalım

beray bu arada hayırlı uğurlu olsun canım
seninki kaç haftalık senin tickerın farklı olduğundan takip edemiyorum

Sesicim senin yazı sabah erken olduğu için kaynamış sanırım.Ben İzmit'teyim ama yazını öne taşıyım, belki arkadaşlardan yardım edebilicek olan çıkar.Ben de hala dr bulamadım kendime.İzmit'te doğru düzgün kadın doğumcu yok.Burda sizden duyuyorum çok iyi bi dr., prof. falan ah diyorum burda da olsa...

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun

Beraycım hayırlı olsun.Senin 2. bebişin mi.2 tane kızın olacakmış he.Ay ne güzel opuyorumnanaktan Allah bağışlasın evlatlarını.Ben de dün karnımı sevdim.Oğlum musun kızım mısın diye.Ses gelmedi tabi kaydirigubbakcemile3 Merak ediyorum ben de

aa nasıl kesin söyleyebilirki ben 12 haftalıkken gittim hiç bişey söylemedi o kadar sıkıştırdığım halde kesin değil dedi
16.haftada söylicek bana ancak o zaman nkesin söylerim dedi

görkem işyerinde değilim evdeyim hamileyim diye eşim çalışmamı istemedi,,,,kablosuz internet çok zararlıymış bizimki de kablosuz canım o yüzden bebişime birşey olmasından korkuyorum şimdiye kadar çok girdim inşallah birşey olmaz....valla herşey zararlı bizim evin heryeri tasarruflu ampül off bu zamanda hamile olmak ne zor Allahım bebişlerimizi korusun

aynen bizim evde tasarruflu ampul her yeri
veee bende çalışmak istemiyorum yaaaaaadelikafadulden

Ben de bugün aynıyım Şule ya.Benim bulantım pek olmuyodu aslında.Şimdiden sonra bozmaz inşallah

tebrik ederim canım yaaaa çok sevindim ne güzel yavaş yavaş öğreniyoruz cinsiyeretleri... bu arada günaydın herkezeee

kızlar gelir gelmez bişey sorucam sizeee akşamdan beri kasığımda bir ağrı var sol tarafta çok şiddetli değil ama ara ara saplanıyorr sizce nedendir?

Ben de bugün aynıyım Şule ya.Benim bulantım pek olmuyodu aslında.Şimdiden sonra bozmaz inşallah

valla canım ne zaman ohh geçmeye başladı desem o gün midem daha çok bulanıyo:bbo:

şuleeee hoşgeldinnnnnnnnnnn
çok merak ettim seni iyisin değilmi?

hoşbuldum tatlımmmopuyorumnanaktan
iyi değilim bugun aaslında midem bulanıyooo:bbo:
ama önce iyidimzemuszemus

aynen bizim evde tasarruflu ampul her yeri
veee bende çalışmak istemiyorum yaaaaaadelikafadulden

kendini iyi hissetmiyorsan çalışma canım yorma kendini,,,ama evde de çok sıkılıyor insan vakit geçmiyor bazen .......ben artık kitap okumaya başladım kpssye falan hazırlanayım bari vakit geçsin .......

Doğru canım, kablosuz zararlıymış.Bizde de evdeki kablosuz.Mikrodalgayı eşime kullandırıyorum.Eve gelip acil bişeyler çözmek zorunda kalabiliyoruz.Ben bluetoothdan da çok tedirgin oluyorum.O röntgen filmiyle aynı etkiyi yaratıyomuş.Ama gittiğin bi kafede restoranda hiç yoksa 2 3 tane açık oluyo.Allah'a emanet yaşıyoruz

bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor

canımm hayırlı uğurlu olsunnnnn
maşşallah ne güzel haberler verdin bize
darısı başımıza

valla canım ne zaman ohh geçmeye başladı desem o gün midem daha çok bulanıyo:bbo:

hoşbuldum tatlımmmopuyorumnanaktan
iyi değilim bugun aaslında midem bulanıyooo:bbo:
ama önce iyidimzemuszemus

çooook geçmiş olsun
dün sen yoktun ya burası pek sakindi :)

kızlar gelir gelmez bişey sorucam sizeee akşamdan beri kasığımda bir ağrı var sol tarafta çok şiddetli değil ama ara ara saplanıyorr sizce nedendir?

canım banada oluyo o benimde sağ tarafımda doktor rahim kasılması diyo
rahim büyüdüğü için kasılır ve sancı yaparmışş

bende artık iyice yürüyemez oldum kalçamın ve bacağımın ağrısından dün topalllıyodum

şule benim de öyle valla bulantılarım geçti diyorum sonra nazar oluyorum,,,geçen gün yemek yerken dayanamadım tabağın içine.... eşim tabi yazık yiyemedi birşey kıyamam ben ona,,,,neyse sabah sabah midenizi kaldırdım kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…