12 haftalık oldun azalması lazımdı tuzlı bişeyler atıştır bakalımkızlar ben bugun çok kötüyüm ya
sabah aç karnına yine kusmuştum
şimdide kahvaltımı çıkarttım tansyonumda düşüyo heralde böyle zamanlarda
çok kötü oldum birdenkafamçokkarıştı
hala da midem bulanıyo
12 haftalık oldun azalması lazımdı tuzlı bişeyler atıştır bakalım
Sesicim senin yazı sabah erken olduğu için kaynamış sanırım.Ben İzmit'teyim ama yazını öne taşıyım, belki arkadaşlardan yardım edebilicek olan çıkar.Ben de hala dr bulamadım kendime.İzmit'te doğru düzgün kadın doğumcu yok.Burda sizden duyuyorum çok iyi bi dr., prof. falan ah diyorum burda da olsa...bu arada herkese günaydın.
kızlr aşkolsun istanbulda olan arkadaşlarım niye bana cevap yazmadınız... kaynadı mı yoksa yazım.
eğer öyle ise sorumu yineliyorum : doktorumu değiştirmem gerekiyor. siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz güzellerim...
günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun
biz de şok olduk canım ama acaba adam 40 yıldır günde bilmem kaç tane hastaya bakıyor artık göz alışkanlığına dönmüş olabilir mi dedik.Bu doktor da emekli albay yani.Sadece tahmin olduğunu söyledi.15 gün sonra yani 11. haftada yani haftaya kesin söylerim cinsiyet dedi.suspus olduk.CADIARZU
Sema işyerinde değil misin?Pcni mi kapalı tutacaksın.Ben de zararlı mıdır diye baktım ama cep telefonunun 10da 1 i kadar radyasyon yayıyormuş ve radyo, televizyon da aynı teknolojiyle çalışıyo.Ama hepsi hayatımızın içinde.Bunlardan en çok dikkat etmemiz gereken cep telefonu bence.Tasarruflu ampüller de cep telefonu kadar radyasyon yayıyomuş.Biz eve almadık hiç
görkem işyerinde değilim evdeyim hamileyim diye eşim çalışmamı istemedi,,,,kablosuz internet çok zararlıymış bizimki de kablosuz canım o yüzden bebişime birşey olmasından korkuyorum şimdiye kadar çok girdim inşallah birşey olmaz....valla herşey zararlı bizim evin heryeri tasarruflu ampül off bu zamanda hamile olmak ne zor Allahım bebişlerimizi korusun
kızlar ben bugun çok kötüyüm ya
sabah aç karnına yine kusmuştum
şimdide kahvaltımı çıkarttım tansyonumda düşüyo heralde böyle zamanlarda
çok kötü oldum birdenkafamçokkarıştı
hala da midem bulanıyo
günaydın
maşalah bebişine sema
günaydın
sağol tuğbacım
kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm
tebrik ederim canım yaaaa çok sevindim ne güzel yavaş yavaş öğreniyoruz cinsiyeretleri... bu arada günaydın herkezeeeBERAY_ kullanıcısından alıntı
bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
Ben de bugün aynıyım Şule ya.Benim bulantım pek olmuyodu aslında.Şimdiden sonra bozmaz inşallah
şuleeee hoşgeldinnnnnnnnnnn
çok merak ettim seni iyisin değilmi?
aynen bizim evde tasarruflu ampul her yeri
veee bende çalışmak istemiyorum yaaaaaadelikafadulden
görkem işyerinde değilim evdeyim hamileyim diye eşim çalışmamı istemedi,,,,kablosuz internet çok zararlıymış bizimki de kablosuz canım o yüzden bebişime birşey olmasından korkuyorum şimdiye kadar çok girdim inşallah birşey olmaz....valla herşey zararlı bizim evin heryeri tasarruflu ampül off bu zamanda hamile olmak ne zor Allahım bebişlerimizi korusun
bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
valla canım ne zaman ohh geçmeye başladı desem o gün midem daha çok bulanıyo:bbo:
hoşbuldum tatlımmmopuyorumnanaktan
iyi değilim bugun aaslında midem bulanıyooo:bbo:
ama önce iyidimzemuszemus
kızlar gelir gelmez bişey sorucam sizeee akşamdan beri kasığımda bir ağrı var sol tarafta çok şiddetli değil ama ara ara saplanıyorr sizce nedendir?
valla canım ne zaman ohh geçmeye başladı desem o gün midem daha çok bulanıyo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?