2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor

vayyy maşallah bebişine çok sevindim....bir kız daha geliyor ne güzel ona bir tane damat adayı lazım o haberi de ben veririm inşallah

bu arada herkese günaydın.

kızlr aşkolsun istanbulda olan arkadaşlarım niye bana cevap yazmadınız... kaynadı mı yoksa yazım.
eğer öyle ise sorumu yineliyorum : doktorumu değiştirmem gerekiyor. siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz güzellerim...

kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm

şuleyükselnizam mı canım daha iyi olmuş ama öbürüne alıştık karıştırcaz seni sonra

sesi sanki daha önce bunu konuşmuştuk diye hatırlıyorum
ben kolan hastanesine gidiyorum
bi net adresine gir bak istersen
memnunum doktorumdan

kızlar ben eskisi gibi nete fazla girmicem zararlı diye arada girip cevap yazarım merak etmeyin beni

ben cumartesi gidiyorum ikili taramaya inşallah o zaman doktorum cinsiyetini de söyler söylemem diyordu ama ben sıkıştırıcam

inşallah sorunsuz gelirsin,ben de 10 gün sonra gidicem.
ya çok enteresan birşey var.ben geçen hafta gittim 9. haftadaydım.doktor yatışı,siması kıza benziyor,kesin söyleyemem ama 15 gün sonra kesinleşir dedi.Şimdi 10.haftadayım,bu kadar erken belli olur mu ya?

Wowwwwwww Endlight olmuşuz zemuszemus İyi olmuş hakikaten kuzucum.
Günaydın kızlar a.s.

Cansu kızma ama o dr. da bi hoş yani.Yatışı simasından cinsiyet tahmini yapan dr mu olurmuş.

amin canım.....bebeğin cinsiyeti en erken 12.haftada belli oluyor diye biliyorum ben ama yine de emin değilim canım doktorun vardır bir bildiği

Cansu kızma ama o dr. da bi hoş yani.Yatışı simasından cinsiyet tahmini yapan dr mu olurmuş.

biz de şok olduk canım ama acaba adam 40 yıldır günde bilmem kaç tane hastaya bakıyor artık göz alışkanlığına dönmüş olabilir mi dedik.Bu doktor da emekli albay yani.Sadece tahmin olduğunu söyledi.15 gün sonra yani 11. haftada yani haftaya kesin söylerim cinsiyet dedi.suspus olduk.CADIARZU

bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
çok sevindim canım ikinci kızımızda geliyo desene bende bugün doktora gidecem ama beimki küçük cinsiyeti belli değildir daha oy maşşalhah kuzuna

günaydın kızlar
günaydın
vayyyy ben bugün 12. haftaya girmişim kızlar 3 ayım bitti oley bee
maşalah bebişine sema
günaydın kızlarrrrmirmirmirmir
ünaydın sule ama alışmıştık adına neyse sen bilirsin canım
günaydın görkem
inşallah isimleri doğru hhatırlamışımdır

kızlar ben eskisi gibi nete fazla girmicem zararlı diye arada girip cevap yazarım merak etmeyin beni

Sema işyerinde değil misin?Pcni mi kapalı tutacaksın.Ben de zararlı mıdır diye baktım ama cep telefonunun 10da 1 i kadar radyasyon yayıyormuş ve radyo, televizyon da aynı teknolojiyle çalışıyo.Ama hepsi hayatımızın içinde.Bunlardan en çok dikkat etmemiz gereken cep telefonu bence.Tasarruflu ampüller de cep telefonu kadar radyasyon yayıyomuş.Biz eve almadık hiç

kızlar ben bugun çok kötüyüm ya
sabah aç karnına yine kusmuştum
şimdide kahvaltımı çıkarttım tansyonumda düşüyo heralde böyle zamanlarda
çok kötü oldum birdenkafamçokkarıştı
hala da midem bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…