bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
vayyy maşallah bebişine çok sevindim....bir kız daha geliyor ne güzel ona bir tane damat adayı lazım o haberi de ben veririm inşallah
gerçekten şimdiye kadar belli olanlar hep kızdı,önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş herkesin belli olur.:lepi:
kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm
bu arada herkese günaydın.
kızlr aşkolsun istanbulda olan arkadaşlarım niye bana cevap yazmadınız... kaynadı mı yoksa yazım.
eğer öyle ise sorumu yineliyorum : doktorumu değiştirmem gerekiyor. siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz güzellerim...
ben cumartesi gidiyorum ikili taramaya inşallah o zaman doktorum cinsiyetini de söyler söylemem diyordu ama ben sıkıştırıcam
şuleyükselnizam mı canım daha iyi olmuş ama öbürüne alıştık karıştırcaz seni sonra
kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm
inşallah sorunsuz gelirsin,ben de 10 gün sonra gidicem.
ya çok enteresan birşey var.ben geçen hafta gittim 9. haftadaydım.doktor yatışı,siması kıza benziyor,kesin söyleyemem ama 15 gün sonra kesinleşir dedi.Şimdi 10.haftadayım,bu kadar erken belli olur mu ya?
inşallah sorunsuz gelirsin,ben de 10 gün sonra gidicem.
ya çok enteresan birşey var.ben geçen hafta gittim 9. haftadaydım.doktor yatışı,siması kıza benziyor,kesin söyleyemem ama 15 gün sonra kesinleşir dedi.Şimdi 10.haftadayım,bu kadar erken belli olur mu ya?
Cansu kızma ama o dr. da bi hoş yani.Yatışı simasından cinsiyet tahmini yapan dr mu olurmuş.
çok sevindim canım ikinci kızımızda geliyo desene bende bugün doktora gidecem ama beimki küçük cinsiyeti belli değildir daha oy maşşalhah kuzunabugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
günaydın
günaydıngünaydın kızlar
maşalah bebişine semavayyyy ben bugün 12. haftaya girmişim kızlar 3 ayım bitti oley bee
ünaydın sule ama alışmıştık adına neyse sen bilirsin canımgünaydın kızlarrrrmirmirmirmir
günaydın görkemCansu kızma ama o dr. da bi hoş yani.Yatışı simasından cinsiyet tahmini yapan dr mu olurmuş.
Wowwwwwww Endlight olmuşuz zemuszemus İyi olmuş hakikaten kuzucum.
Günaydın kızlar a.s.
kızlar ben eskisi gibi nete fazla girmicem zararlı diye arada girip cevap yazarım merak etmeyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?