2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa nasıl kesin söyleyebilirki ben 12 haftalıkken gittim hiç bişey söylemedi o kadar sıkıştırdığım halde kesin değil dedi
16.haftada söylicek bana ancak o zaman nkesin söylerim dedi

biz de anlamadık ki,bir de 9 haftalık bu lafı etmesi çok erken.15 gün sonra randevum var bakalım ne dicek yine.zaten ben çok güvenmem 2 doktora birden gidiyorum.2 li test için de başka dr ye de gidicem.

valla öyle görkem allaha emanet yaşıyoruz...

kızlar gelir gelmez bişey sorucam sizeee akşamdan beri kasığımda bir ağrı var sol tarafta çok şiddetli değil ama ara ara saplanıyorr sizce nedendir?

Rahim genişlediği için kasık ağrısı normal demişti bana.Bi de göbek çıkmaya kasıktan başlarmış.Benim de şişlik var kasıklarda.Gerçi göbiş resmen çıktı 10 gündür.Dün ananeme söyledim.Yok daha çıkmaz dedi.Valla çıktı dedim.Bak sen şu velete diyo kaydirigubbakcemile3

Şule ya ben kendime nazar değiriyorum resmen.Bulantın var mı diye soruyo millet e haliyle yok diyosun.Ertesi gün berbat oluyorum.Zaaten ne zaman eşimle de ilgili bişeyler anlatsam.Şöyle yaptık, şu oldu falan diye iyi bişeyler anlatsam kavga ederiz.Aksine de neyim var neyim yoksa anlatırım millete. kaydirigubbakcemile3

biz de anlamadık ki,bir de 9 haftalık bu lafı etmesi çok erken.15 gün sonra randevum var bakalım ne dicek yine.zaten ben çok güvenmem 2 doktora birden gidiyorum.2 li test için de başka dr ye de gidicem.

valla hayırlısı olsun canım ama çok erken söylemiş tahmin yürütmek için bile çok erken
bence o yatışından dolayı kız demiştir ama benimkide 10. hafta gittiğimde yumuk bi şekilde yatıyodu 12 haftada yani c.tesi gittiğimde maşallah sere serpeydi yatışıda sürekli değişiyo

kızlar günaydınlar

ikili tarama testine kaçıncı haftalarda girdiniz?

ayyynennnn bennnn
benimde çenem düşüktür biraz ne zaman eşimle ilgili bişeyler anlatsam dediğin gibi biz ya o akşam yada ertesi gün kavga ederiz
ve bulantım geçiyo diyorum o gün başlıyo en iyisi söylmemek sen hep kötüyüm de bariibuyrunnnnnnnnn

aynı şey benimde başıma geldi bulantın varmı diye soranlara yok çok iyi diyodum .akşam resmen perişan oldum ya

E her dr farklı ilaç verebiliyo.Nasıl ayarlıycaksın onu.Kafan karışmıyo mu?

kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm

noldun kız öylee:) ama daha iyi olmuş şulecimkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun
BERAYYYYYYYY sanki kendiminki kızmış gibi sevindim valaa işyerinde ayy diyorum yandaki ark noluyo diyokaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsunnn
canım aynen yaa sabah nasıl geldim Allah a emanet yani bulanıyorum sürekli.. dün maden suyu denedim ama anlık geçiriyo..
ohhhhhh ne güselll ben de çıkıcam işte:mymeka:
kızlar bende doktorumu değiştirmek istiyorum and yakasındayım bana da acil yardım

ben and. yakasındayım aslında ama doktorum avrp. yakasında. bulamadım uygun biri and. yakasında. gerçi erdem hast var ark orda doğum yaptı önerdi baya ama ben gitmedim bilmiyorum:uhm:

BU ARADA GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN herkeseea.s.

bende sabah kokuan rahatsız oldum byranın havasına alışamadım sabah kalkınca evde uhaf bir koku oluyo ya da bana öyle geliyo eşim yok diyo ama ben rahatsız oluyorum kahvaltı yapamadım o yüzden

inşallah canım kızı,erkeği farketmez herkes için hayırlısı.

Bebeğinizin genital organları bu haftadan itibaren giderek belirginleşir. Genital tüberkül ("tepe") adı verilen yapı bu hafta kız ve erkek bebekte aynı görünümdedir, ancak gelecek haftanın sonuna doğru klitoris ya da penis olarak farklılaşmaya başlayacaktır.

cansu bu yazı 10.haftaya

schatzi

cnm benim ilk bebeğim olucak inş 3 kaybım var ama

nidah

çok teşekkür ederim cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…