aa nasıl kesin söyleyebilirki ben 12 haftalıkken gittim hiç bişey söylemedi o kadar sıkıştırdığım halde kesin değil dedi
16.haftada söylicek bana ancak o zaman nkesin söylerim dedi
çooook geçmiş olsun
dün sen yoktun ya burası pek sakindi :)
Doğru canım, kablosuz zararlıymış.Bizde de evdeki kablosuz.Mikrodalgayı eşime kullandırıyorum.Eve gelip acil bişeyler çözmek zorunda kalabiliyoruz.Ben bluetoothdan da çok tedirgin oluyorum.O röntgen filmiyle aynı etkiyi yaratıyomuş.Ama gittiğin bi kafede restoranda hiç yoksa 2 3 tane açık oluyo.Allah'a emanet yaşıyoruz
kızlar gelir gelmez bişey sorucam sizeee akşamdan beri kasığımda bir ağrı var sol tarafta çok şiddetli değil ama ara ara saplanıyorr sizce nedendir?
biz de anlamadık ki,bir de 9 haftalık bu lafı etmesi çok erken.15 gün sonra randevum var bakalım ne dicek yine.zaten ben çok güvenmem 2 doktora birden gidiyorum.2 li test için de başka dr ye de gidicem.
Rahim genişlediği için kasık ağrısı normal demişti bana.Bi de göbek çıkmaya kasıktan başlarmış.Benim de şişlik var kasıklarda.Gerçi göbiş resmen çıktı 10 gündür.Dün ananeme söyledim.Yok daha çıkmaz dedi.Valla çıktı dedim.Bak sen şu velete diyo kaydirigubbakcemile3
Şule ya ben kendime nazar değiriyorum resmen.Bulantın var mı diye soruyo millet e haliyle yok diyosun.Ertesi gün berbat oluyorum.Zaaten ne zaman eşimle de ilgili bişeyler anlatsam.Şöyle yaptık, şu oldu falan diye iyi bişeyler anlatsam kavga ederiz.Aksine de neyim var neyim yoksa anlatırım millete. kaydirigubbakcemile3
Rahim genişlediği için kasık ağrısı normal demişti bana.Bi de göbek çıkmaya kasıktan başlarmış.Benim de şişlik var kasıklarda.Gerçi göbiş resmen çıktı 10 gündür.Dün ananeme söyledim.Yok daha çıkmaz dedi.Valla çıktı dedim.Bak sen şu velete diyo kaydirigubbakcemile3
Şule ya ben kendime nazar değiriyorum resmen.Bulantın var mı diye soruyo millet e haliyle yok diyosun.Ertesi gün berbat oluyorum.Zaaten ne zaman eşimle de ilgili bişeyler anlatsam.Şöyle yaptık, şu oldu falan diye iyi bişeyler anlatsam kavga ederiz.Aksine de neyim var neyim yoksa anlatırım millete. kaydirigubbakcemile3
biz de anlamadık ki,bir de 9 haftalık bu lafı etmesi çok erken.15 gün sonra randevum var bakalım ne dicek yine.zaten ben çok güvenmem 2 doktora birden gidiyorum.2 li test için de başka dr ye de gidicem.
kızlar bu ararda bu da kim yenimi geldi diye düşünmeyin
ben şule kullanıcı admı değiştirdim
öyle kabak gibi yazıyodu ya adım böle daha ii olur die düşündüm
BERAYYYYYYYY sanki kendiminki kızmış gibi sevindim valaa işyerinde ayy diyorum yandaki ark noluyo diyokaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsunnngünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun
canım aynen yaa sabah nasıl geldim Allah a emanet yani bulanıyorum sürekli.. dün maden suyu denedim ama anlık geçiriyo..kızlar ben bugun çok kötüyüm ya
sabah aç karnına yine kusmuştum
şimdide kahvaltımı çıkarttım tansyonumda düşüyo heralde böyle zamanlarda
çok kötü oldum birdenkafamçokkarıştı
hala da midem bulanıyo
ohhhhhh ne güselll ben de çıkıcam işte:mymeka:görkem işyerinde değilim evdeyim hamileyim diye eşim çalışmamı istemedi,,,,kablosuz internet çok zararlıymış bizimki de kablosuz canım o yüzden bebişime birşey olmasından korkuyorum şimdiye kadar çok girdim inşallah birşey olmaz....valla herşey zararlı bizim evin heryeri tasarruflu ampül off bu zamanda hamile olmak ne zor Allahım bebişlerimizi korusun
kızlar bende doktorumu değiştirmek istiyorum and yakasındayım bana da acil yardım
nasılsınız kızlar
kızlar günaydınlar
ikili tarama testine kaçıncı haftalarda girdiniz?
nasılsınız kızlar
valla hayırlısı olsun canım ama çok erken söylemiş tahmin yürütmek için bile çok erken
bence o yatışından dolayı kız demiştir ama benimkide 10. hafta gittiğimde yumuk bi şekilde yatıyodu 12 haftada yani c.tesi gittiğimde maşallah sere serpeydi yatışıda sürekli değişiyo
nasılsınız kızlar
kızlar günaydınlar
ikili tarama testine kaçıncı haftalarda girdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?