2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen ben de öyleyim, sayılı gün çabuk geçer derler ama hayatımın en uzun 9 ayını yaşıyorum :sinifsinif:

yanlış hatırlamıyorsam bugün randevusu vardı galiba...

randevusu cumartesiydi canım ben öyle hatırlıyoruumm...umarım iyidirr....

ben başkasının randevusuyla karıştırmış olabilirim, gerçi Ant. genelde öğleden sonra giriyor, belki gelir birazdan...

bugün sonunda evimde boya badanaya başladılar
ben işteyim, kayınvalidem ben iligilenirim sen sadece bana söz ver benim yaptığımı beğenmeyip şurayı da ben yapıyım demiyeceksin dedi, çok makbule geçti valla
boya badana olsun da temizlik de öyle böyle yapılır her bir koldan salondan başlayacaklar rengi değiştirmedim yapmayı planladığım bir çok şeyi de yapmadım vazgeçtm ama boyanıp temizlendiğinde içimi bi huzurun kaplamasını bekliyorum umarım öyle olur bu arada hamileleikten mi bilimyorum ama çok sevdiğim eşimi arada bir boğmak istiyorumkötükedihüso

bende cumartesi diye hatırlıyorum,inşallah önemli brşey yoktur...

ben de cmt diye hatırlıyorum. anaaam yoksam bu kız doğuruyor mu? işin ilginç yanı bu sabah kahvaltı yaparken aklıma birden ant ve yazdıkları geldi. sonra unutmuşum. şimdi göremeyince aklıma düştüüü. hadi hayırlısı

güle güle kirlet

slm tombişler nasılsınızzz opuyorumnanaktan
benim bugün oğluşumun odasının perdesi gelecek bende sonradan aldığımız kıyafetlerini yıkıyorum akşama ütülerim yarında dolaplarının içine diktirdiğimkapitonelerhazırolurssa silip yerleştireceğim..
heyecan yapıyorm valla...
sizin ne durumda hazırlıklar...

kolay gelsin canım,tertemiz olur şimdi evin,hamileliktendir canım....bende çok kızıyorum bazen,özelliklede ağır davrandığı zamanlarda

moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar artık çok yapılacak birşey yok zaten sezeryana kendimi yavaş yavaş alıştırmam lazım kendim 4 kilo doğmuşum ama benim oğlan bana benzemeyecek.

hoşgeldin canım,benimde 3 gündür evimde temizlik vardı odaların yerleri felan değişti,kızımın odası gelecek önümüzdeki hafta,eşyalarını odası gelince yıkayacağım,çantamıda hazırlamaya başladım,hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah...

hadi gözün aydın, boya badana cidden büyük iş, kayınvaliden de sağolsun... bizim de o işler daha duruyor, eşim de istanbulda, gelecek de öyle başlanacak... bu yüzden ben de eşimi boğmak istiyorum :)) bir de doktora gitmem lazım, hastane bize uzak, artık araba da kullanamıyorum, mecbur dönüşünü bekliyorum...

ay sen de böyle deyince endişelendim valla, inşallah herşey yolundadır... gerçi onun haftası baya ileriydi, hayırlısı olsun hakkında...

güle güle kirlet
sağol canım
kolay gelsin canım,tertemiz olur şimdi evin,hamileliktendir canım....bende çok kızıyorum bazen,özelliklede ağır davrandığı zamanlarda
ağır davranmak mı bence o kadar ağırlar ki yaptıklarına davranmak bile denemez
dün artık bunaldım ne bekliyorsun hayattan diye sordum, hiç bişey diyor bana hiçbirşey insan hayattan hiçbirşey beklemezse neden yaşar ki?
ne manasız bi hayatları var gerçekten acıyorum bu durumdaki erkeklere
mal mal zaman dolduruyorlar
sonra da hiçbirşey için heyecanlanmak yok, istek yok özen yok

moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar artık çok yapılacak birşey yok zaten sezeryana kendimi yavaş yavaş alıştırmam lazım kendim 4 kilo doğmuşum ama benim oğlan bana benzemeyecek.

son ay 1kiloya yakın alıyorlarmış. 39.haftada sezeryan olcaksan 750 gr daha alıcak demektir. o zaman da kilosu iyi oluyor. takma kafanııı

şeker bizim hormonlar tavan yapmış durumda. kafada bir sürü sorun problem. ve biz onları içimizde kıpırdanışlarını hissettiğimiz anda anne oluyoruz. onlar ise bebişler doğunca baba olduklarının farkına varıyorlar. ve bizi rahatlatmak için (nasıl bir mantıksa) rahat davranıyorlar. bir kadını anlayan yine bir kadın. bir anneyi anlayan yine bir anne. kocaların bizi tam anlamıyla anlamaları çoook zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…