hu huuuu nerdesinizbenneyaptımki
hoşgeldin Sinem zemuszemus
aynen ben de öyleyim, sayılı gün çabuk geçer derler ama hayatımın en uzun 9 ayını yaşıyorum :sinifsinif:
yanlış hatırlamıyorsam bugün randevusu vardı galiba...
buradayız canım boshayallersmile
randevusu cumartesiydi canım ben öyle hatırlıyoruumm...umarım iyidirr....
hoşbuldum canım naber napıyorsun?
ay dün girmedim anca günaydın diyebiliyorum
bende cumartesi diye hatırlıyorum,inşallah önemli brşey yoktur...
bugün sonunda evimde boya badanaya başladılar
ben işteyim, kayınvalidem ben iligilenirim sen sadece bana söz ver benim yaptığımı beğenmeyip şurayı da ben yapıyım demiyeceksin dedi, çok makbule geçti valla
boya badana olsun da temizlik de öyle böyle yapılır her bir koldan salondan başlayacaklar rengi değiştirmedim yapmayı planladığım bir çok şeyi de yapmadım vazgeçtm ama boyanıp temizlendiğinde içimi bi huzurun kaplamasını bekliyorum umarım öyle olur bu arada hamileleikten mi bilimyorum ama çok sevdiğim eşimi arada bir boğmak istiyorumkötükedihüso
ben işteyim, kayınvalidem ben iligilenirim sen sadece bana söz ver benim yaptığımı beğenmeyip şurayı da ben yapıyım demiyeceksin dedi, çok makbule geçti valla
boya badana olsun da temizlik de öyle böyle yapılır her bir koldan salondan başlayacaklar rengi değiştirmedim yapmayı planladığım bir çok şeyi de yapmadım vazgeçtm ama boyanıp temizlendiğinde içimi bi huzurun kaplamasını bekliyorum umarım öyle olur bu arada hamileleikten mi bilimyorum ama çok sevdiğim eşimi arada bir boğmak istiyorumkötükedihüso
oh en iyisiiyi sayılırım canım, eşim 1 haftadır istanbulda, annemlerde kalıyorum, keyif yapıyorum, sen de iyisindir inşallah... opuyorumnanaktan
hoşbulduık canımhoşgeldin canım
slm tombişler nasılsınızzz opuyorumnanaktan
benim bugün oğluşumun odasının perdesi gelecek bende sonradan aldığımız kıyafetlerini yıkıyorum akşama ütülerim yarında dolaplarının içine diktirdiğimkapitonelerhazırolurssa silip yerleştireceğim..
heyecan yapıyorm valla...
sizin ne durumda hazırlıklar...
moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar artık çok yapılacak birşey yok zaten sezeryana kendimi yavaş yavaş alıştırmam lazım kendim 4 kilo doğmuşum ama benim oğlan bana benzemeyecek.
ben de cmt diye hatırlıyorum. anaaam yoksam bu kız doğuruyor mu? işin ilginç yanı bu sabah kahvaltı yaparken aklıma birden ant ve yazdıkları geldi. sonra unutmuşum. şimdi göremeyince aklıma düştüüü. hadi hayırlısı
sağol canımgüle güle kirlet
ağır davranmak mı bence o kadar ağırlar ki yaptıklarına davranmak bile denemezkolay gelsin canım,tertemiz olur şimdi evin,hamileliktendir canım....bende çok kızıyorum bazen,özelliklede ağır davrandığı zamanlarda
moral verdiğiniz için teşekkürler kızlar artık çok yapılacak birşey yok zaten sezeryana kendimi yavaş yavaş alıştırmam lazım kendim 4 kilo doğmuşum ama benim oğlan bana benzemeyecek.
sağol canım
ağır davranmak mı bence o kadar ağırlar ki yaptıklarına davranmak bile denemez
dün artık bunaldım ne bekliyorsun hayattan diye sordum, hiç bişey diyor bana hiçbirşey insan hayattan hiçbirşey beklemezse neden yaşar ki?
ne manasız bi hayatları var gerçekten acıyorum bu durumdaki erkeklere
mal mal zaman dolduruyorlar
sonra da hiçbirşey için heyecanlanmak yok, istek yok özen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?