2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet sana penyeler yeter herhaldee ne güzelll...bizim yine serin olabiliyorrr........ilk defa dışarı çıkarken penye battaniyeler yetmeyebilirrr...........

maşşalah oğluna canım
kilosuda ii maşşalah takma kafana dr ii demişse sorun yoktur
ters olmasınıda takma kafana hayırlıs böyleymiş die düşünmen lazım
gözün aydın bak iimiş bebekın

selam kızlar

tavsiyelerin için sağolasın gamzecim. bebişini bizim yerimize de koklaaa
bu yazıdan anladığım kadarıyla donlarımı değiştirmem gerekiyooooor

çok sağol, cümlemize hayırlı doğumlar inşallah... ne güzel anlatmışsın, ben de heveslendim şimdi :)) tüm acısına, yorgunluğuna rağmen süper bir şey anne olmak... Allah hepimize güzel doğumlar ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah....
bu arada benim de donların bedenini büyütmem gerekiyor sanırım :)))

Son düzenleme:
bide merak edilen kilo olayını da söyliyeyim. doğumdan hemen sonra mucize beklemeyin. şahsen ben eve geldiğimde tatılıp hüsrana uğramıştım. 77 kilo doğuma girdim şuan doğum yapalı 5. günüm 72 kiloyum ve hergeçen gün veriorum sanırım. bol bollll emzirinnnnn

aslında onu bende bilemedim canım ama yinede koydumm...belki ihtiyaç olur diye arabada bırakacağım onu....gerek olursa alırız çıkarken falannn......peluş değilde benim ki kadife lerdennn
saol canım tecrübelisin sen tabe iyi fikir tatlım
ohh şükür annesi sağlıklı olsun napalım senin oğluşun keyfi öyle istemiş sağlıkla elsin annesi hayırlısı olsun maşallah tosuncuğa

merhaba kızlarr
gamzenin yazdıklarını okuyunca içim fena oldu yaa heyecanlandım birden
çok sabırsızlanıyorum bir an önce vaktim gelse de bebeğimi hayırlısıyla alsam kucağıma diyorum

ay o saçma sapan diziyi ben sıklıkla takip ediyorum. kız sancılanıp bağırdıkça ben doğuruyorum sandım. her yer kan oldu falan. nişan dediğin birkaç damla kan değilmi. bir de sürekli donunu çıkar diye söylendim. okadar sancı var belki çocuk çıkçak hala kilotlu çoraplarla yatıyor. gerdi beniii

ya bana hep doğumdan sonra 5 6 kilo veriyorsun 3kilo bebek su plasenta falan diyorlardı. sende narkozun etkisi de olabilir mi ki. narkoz şişirir derler çünkü

maşallah canım bebeğine,kilosu iyi bence...sezeryan koşullarıda artık çok iyi,sağlıkla kucağına al gerisi önemli değil...

merhaba kızlarr
gamzenin yazdıklarını okuyunca içim fena oldu yaa heyecanlandım birden
çok sabırsızlanıyorum bir an önce vaktim gelse de bebeğimi hayırlısıyla alsam kucağıma diyorum

bende heyecanlanıyorum,Allah hepimize sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin inşallah

canım çok güzel anlatmışsın heycanlandım :)) tavsiyeler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…