evet fazlalıklar her ihtimale karşı arabada bırakılabilir, bir de tabi yaşadığımız şehirlere göre de hava farklı olacak, burası mayısdta baya sıcak oluyor, normalde nisan sonu gibi denize girmeye bile başlıyoruz... o yüzden benim çok kalın şeylere ihtiyacım olmaz sanırım...
geldim kızlar bizim oğlan dönmemil yine dr sana sezeryanın yolları gozüküyor dedi. 39 haftada alırız dedi.29-30 nisan ama ben mayıs çocuğu olsun istiyorum bakalım olursa eğer 3-5 mayıs olsun dicem haftaya çok düşük bir ihtimal dönermiş artık sen işini kıs tut yaz çıkarsa bahtına dedi dr. 2600 olmuş kilosuda az geldi gözüme artık umut etmek istemiyorum şu birkaçgün bitsede izne çıksam çok bunaldım kafamı dinlemek istiyorumm sizler nasılsınız
eceyas tatlım doğum hikayemi yazıcam orda anlatıcam uzun uzun. şuan inan vaktim yok:gitme: ama kısaca cuma akşamüstü sancılarım başladı gece 11 de hastanedeydim sancı çektim ama açılmam 1 cm di sabah doktorumun talimatıyla suni sancı takıldı. ama gene açılmam olmadı. doktor sezeryan dedi. genel sezeryan oldum. ilk gün biraz zor geçiyor tabi. kanama oluyor alttan hemşireler gelio karnınıza bastırıo kanama daha çok çıksın diye.( o gün ayağa kaldırmaya geliolar . gerisini sonra anlatıcam detaylı. tavsiye olarakk
1) kesinlikle pijama giymedim gecelikle çok rahat ettim. çünkü hemşireler sürekli geliolar ve alttanda kanamanız olduğu için geceliği sıyırıolar yukarı leke olmasın diye. ama pijama hiç giymedim.
2) kısa kollu giyin yada alın. doğum katını acaip yakıolar ve bi üşüyosunuz bi terliosunuz hele emzirirken deli gibi terliosunuz. resmen fenalık gelio ben her üstümü açmaya çalıştığımda annem sütün üşür dediohaoldumsmile ne demeksekaydirigubbakcemile3
3) kesinlikle kocakarı donu alın yani kocaman şöyle geöbeğin üstüne kadar çıksın. doğumdan sonra şişiyorsunuz kızlar. benim yanıma aldığım donlarım popomdan bile geçmedi bide büyük almıştım. eltim gidip kilot almak zorunda kaldı bana.
4) lansinoh krem mucizeeee. bebeği ilk emzirdiğinizde biraz tahriş hafif kanama oluyor göğüste ama geçiyor alıştıkça. ama acısını tarif edememaklinialirimsmile
5)kabız olmamanız lazım zaten hemşire hastanede sizin gazınızın ve kakanızın peşine düşüyor ve yapmadan size rahat vermiyor. ilk gaz ve kaka yapımı oldukça zor.
6) bol bol komposto, ceviz ve kuru soğan süt yapıomuş. ebe bana sakın hamurişi falan yeme onlar sana kalır dedi.
7) uykusuz gecelere hazır olun. emiyor emiyor ağlıyor . ve yenidoğanlar da lıkır lıkır emmiyor kızlar. küçücük emiyor ve hemen yoruluyor kuzular. ve daha çabuk acıkıyor.
8) eşinizle aranızda daha farklı bir bağa hazır olun. eskisinden daha fazla seviceksiniz birbirinizi
şimdilik bukadar kızlar hepinzie hayırlı doğumlar inşallah
eceyas tatlım doğum hikayemi yazıcam orda anlatıcam uzun uzun. şuan inan vaktim yok:gitme: ama kısaca cuma akşamüstü sancılarım başladı gece 11 de hastanedeydim sancı çektim ama açılmam 1 cm di sabah doktorumun talimatıyla suni sancı takıldı. ama gene açılmam olmadı. doktor sezeryan dedi. genel sezeryan oldum. ilk gün biraz zor geçiyor tabi. kanama oluyor alttan hemşireler gelio karnınıza bastırıo kanama daha çok çıksın diye.( o gün ayağa kaldırmaya geliolar . gerisini sonra anlatıcam detaylı. tavsiye olarakk
1) kesinlikle pijama giymedim gecelikle çok rahat ettim. çünkü hemşireler sürekli geliolar ve alttanda kanamanız olduğu için geceliği sıyırıolar yukarı leke olmasın diye. ama pijama hiç giymedim.
2) kısa kollu giyin yada alın. doğum katını acaip yakıolar ve bi üşüyosunuz bi terliosunuz hele emzirirken deli gibi terliosunuz. resmen fenalık gelio ben her üstümü açmaya çalıştığımda annem sütün üşür dediohaoldumsmile ne demeksekaydirigubbakcemile3
3) kesinlikle kocakarı donu alın yani kocaman şöyle geöbeğin üstüne kadar çıksın. doğumdan sonra şişiyorsunuz kızlar. benim yanıma aldığım donlarım popomdan bile geçmedi bide büyük almıştım. eltim gidip kilot almak zorunda kaldı bana.
4) lansinoh krem mucizeeee. bebeği ilk emzirdiğinizde biraz tahriş hafif kanama oluyor göğüste ama geçiyor alıştıkça. ama acısını tarif edememaklinialirimsmile
5)kabız olmamanız lazım zaten hemşire hastanede sizin gazınızın ve kakanızın peşine düşüyor ve yapmadan size rahat vermiyor. ilk gaz ve kaka yapımı oldukça zor.
6) bol bol komposto, ceviz ve kuru soğan süt yapıomuş. ebe bana sakın hamurişi falan yeme onlar sana kalır dedi.
7) uykusuz gecelere hazır olun. emiyor emiyor ağlıyor . ve yenidoğanlar da lıkır lıkır emmiyor kızlar. küçücük emiyor ve hemen yoruluyor kuzular. ve daha çabuk acıkıyor.
8) eşinizle aranızda daha farklı bir bağa hazır olun. eskisinden daha fazla seviceksiniz birbirinizi
ay dün girmedim anca günaydın diyebiliyorum
saol canım tecrübelisin sen tabe iyi fikir tatlımaslında onu bende bilemedim canım ama yinede koydumm...belki ihtiyaç olur diye arabada bırakacağım onu....gerek olursa alırız çıkarken falannn......peluş değilde benim ki kadife lerdennn
ohh şükür annesi sağlıklı olsun napalım senin oğluşun keyfi öyle istemiş sağlıkla elsin annesi hayırlısı olsun maşallah tosuncuğageldim kızlar bizim oğlan dönmemil yine dr sana sezeryanın yolları gozüküyor dedi. 39 haftada alırız dedi.29-30 nisan ama ben mayıs çocuğu olsun istiyorum bakalım olursa eğer 3-5 mayıs olsun dicem haftaya çok düşük bir ihtimal dönermiş artık sen işini kıs tut yaz çıkarsa bahtına dedi dr. 2600 olmuş kilosuda az geldi gözüme artık umut etmek istemiyorum şu birkaçgün bitsede izne çıksam çok bunaldım kafamı dinlemek istiyorumm sizler nasılsınız
günaydın kızlar. havalar da bozduu içim sıkılıyoo..
bi de dün akşam unutulmaz diye saçma sapan bi dizi var bilirsiniz belki orda bi doğum sahnesi gösterdiler ödüm koptu ya ağladım izlerken korkudan :)
ay evet gökçen bende izledım bıde yenı başladım onu izlemeye
kadında gebelik zehirlenmesı vardı bendede vardı yaa meraktan bakıyım dedi
saçma geldı ama zatı doğuma bı hafta kalmış yinede aldırmıyodu bebeği
yok bi hafta daha bekleyeceğim dedi salakça geldı bana sonra zatı beklemeden kendı kendıne doğurdu ay aslında izlememk lazım böle şeyleriiiieyvahedigeldismile
bide merak edilen kilo olayını da söyliyeyim. doğumdan hemen sonra mucize beklemeyin. şahsen ben eve geldiğimde tatılıp hüsrana uğramıştım. 77 kilo doğuma girdim şuan doğum yapalı 5. günüm 72 kiloyum ve hergeçen gün veriorum sanırım. bol bollll emzirinnnnn
geldim kızlar bizim oğlan dönmemil yine dr sana sezeryanın yolları gozüküyor dedi. 39 haftada alırız dedi.29-30 nisan ama ben mayıs çocuğu olsun istiyorum bakalım olursa eğer 3-5 mayıs olsun dicem haftaya çok düşük bir ihtimal dönermiş artık sen işini kıs tut yaz çıkarsa bahtına dedi dr. 2600 olmuş kilosuda az geldi gözüme artık umut etmek istemiyorum şu birkaçgün bitsede izne çıksam çok bunaldım kafamı dinlemek istiyorumm sizler nasılsınız
merhaba kızlarr
gamzenin yazdıklarını okuyunca içim fena oldu yaa heyecanlandım birden
çok sabırsızlanıyorum bir an önce vaktim gelse de bebeğimi hayırlısıyla alsam kucağıma diyorum
bende heyecanlanıyorum,Allah hepimize sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin inşallah
asker gibi gun sayiyorum patlicammmm
bugün ant yok mu kızlarrr
asker gibi gun sayiyorum patlicammmm
bugün ant yok mu kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?