2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alemsin :))) doktor sana evde doğur boşver demesin de kaydirigubbakcemile2 ayrıca hakkında hayırlısı olsun inşallah...

sağolasın

hayırlısı olsun canım,benimde bugün kontrolüm var soracaklarım aklımda ama unutmam inşallah,sonra tam doktordan çıkıyorum aaaa şunu soracaktım unuttum diyorum:))))

evet benimde öyle oluyor şaşırıp kalıyorum

güle güle kullansın bebişin

elvoscan :))
benim doktorum,
1. bebek hareketleri azalirsa
2. suyun gelirse
3. kanaman olursa
direk gel dedi sanciyla ilgili bisey demedi sanirim :))

bebetonun cicileri hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın inşallah...

ıpekcım bırten odalarının oldugu lınk kaldı sanırım onuda yollarmısın bızım odamız bıttı resımlerını yarın cekıp koyucam

cok tesekkurler canım benım zahmet verdım.. odamız tastamam oldu artık hıcbır eksıgımız kalmadı..oglusumuz eksıkeyvahedigeldismile

rica ederim canım ne demek zemuszemus evet hayırlısıyla bebekler de gelince tam olacak herşey sağlıkla inşallah....

her ihtimalde git bence yni e yi hiçbiri değil de hepsi dersen onu işaretleyelim laelaelaelaelae

hulkacım geçmiş olsun da edt ne ben kaçırmışım?

kızlar bana sabah yapıldı nst 20 dk durduk kalbi çok hizli atıyordu hareketleri iyi dedi nst sancı yok dedi dr. kilo konusuna gelince ben 800 gr almışım oğlumda 250 gr.hayırlısı artık ama benimde ayşe gibi psikolojim tavan yaptı kimseyi görmek istemiyorum bulunduğum yerden çok uzaklarda kafa dinlemek istiyorum keyifsiz ve mutsuzum kocamda iyi gelmiyor artık moralsizliğime üfff kararttım sabahtan beri içinizi neyse bugün böyleyim yarın normale dönerim siz bana bakmayın.gamzenin yazdıklarını düşündüm aynılarını yaşıcam diye . ben kendime terlik bulamadım ya. krem terlik arıyorum.

AŞKIN BAHAR TOMURCUĞU hiç üzülme daha doğrusu üzülecekbir şey yok bence daha hiç bir şey belli olmaz dönmezse de ne olmuş valla biz de sezeryan olduk bahtsızmıyız yani allah herşeyin hayırlısını veriyor biz 4 kız kardeşiz hepimizin hikayeleri farklı senin için nasıl hayırlısıysa onu dile

DURUbaby valla yazdıklarını okurken tamamen kendi doğumumum geçti gözümün önünden ilk sezeryanda neyle karşılaşacağını bilemediği için insan hep bu normalmi diye soruyor kendine sonre ikincisinde kalmam lazım yürümem lazım gazımı çıkarmam lazım bebek 2 saat oldu uyandırın emzirmem lazım deyip duruyordum daha tecrübeliydim tabi ama ilkinde karnıma bastıran doktora kafa atasım gelmişti meğer benim iyiliğim içinmiş herşey genel anesteziyi ilk kez deniycem ben 2 kere epidural oldum genel ile ilgili herkes bişeyler söylüyor ama bu sefer benim epidurale cesaretim yok nedense hayırlısı hakkımızda bebeğini sağlıkla, keyifle büyüt her anının tadını çıkar ve hep kameraya al benim kızlar ayda bir ne olur anne doğduğumuz anın cd sini koy da izleyelim deyip duruyorlar bayılıyorlar o ilk yanıma geldiğinde ne demişim onu bile kıyaslıyorlar aralarında benim eşim doğuma girdiği için her hallerini seyredebiliyorlar tabi ama inan bana yıllar sonra çok farklı geliyor benimkiler 5 ve 6 yaşındalar ama o halleri öyle güzel ki yani üşenmeyin çekin mutlaka

her ihtimalde git bence yni e yi hiçbiri değil de hepsi dersen onu işaretleyelim laelaelaelaelae

hulkacım geçmiş olsun da edt ne ben kaçırmışım?

cok tesekkurler aysecım..edt erken dogum tehlıkesı tatlım.. benım karnımda sertlesme oluyodu nst de kasılma cıktı serum takındım ılac kullanıyorum sımmdıde bıde ıstırahat..dılaltı ılacı verdı doktorum onu kullanıp dınlenıyom sımdılık ama hala kasıklarımdakı sancıdan hareket edemıyorum dogruduzgun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…