sağol canım
ağır davranmak mı bence o kadar ağırlar ki yaptıklarına davranmak bile denemez
dün artık bunaldım ne bekliyorsun hayattan diye sordum, hiç bişey diyor bana hiçbirşey insan hayattan hiçbirşey beklemezse neden yaşar ki?
ne manasız bi hayatları var gerçekten acıyorum bu durumdaki erkeklere
mal mal zaman dolduruyorlar
sonra da hiçbirşey için heyecanlanmak yok, istek yok özen yok
kızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...
kızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...
hadi gözün aydın, boya badana cidden büyük iş, kayınvaliden de sağolsun... bizim de o işler daha duruyor, eşim de istanbulda, gelecek de öyle başlanacak... bu yüzden ben de eşimi boğmak istiyorum :)) bir de doktora gitmem lazım, hastane bize uzak, artık araba da kullanamıyorum, mecbur dönüşünü bekliyorum...
QUOTE]
o benim de aklıma geliyor canım dediğin gibi araba kullanmak zor ben şimdilik kullanıyorum ama ya diyorum müstakbel baba yanımda olmadan benim doğum sancım tutarsa doğuma giden kadını taksiler de almak istemiyor arabayı kirletir diye naparım dedim tahminimden erken olursa bizim çalışanlardan biri beni götürür benim arabayla da izin alacağım hafta olursa evde öyle kös kös beklerim gelsin de doğuma gidelim diye eşim de bahsettiğimiz tüm erkekler gibi aheste artık evde doğururum o gelene kadar ben
geçiyormuş canım doğmdan sonrakızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...
haklısın canım,eşim ağır davrandıkça ben daha fazla strese giriyorum,şu eksik bu eksik diyorum takma alırız yaparız vs.vs diyor....neyse az kaldı bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım geçer hepsi...
sinem bu arada birşey sormak istiyorum,geçen hafta çarşamba akşamı ağrım vardı NST için Hizmet hastanesine gittim,2. katta doğum katında kimse yoktu,taşınmış mı,neden kimse yok sormadım...ebe bile yoktu ,20 dk bekledik eşim tel açtı öyle geldiler,belkide akşam gittiğim içindir,senin haberin var mı?gerçi bugün doktor kontrolüm var doktoruma soracağım .
uzun bır aradan sonra merhaba kızlar... nasılsınız bakalım.. bebıslerımız artmıs allahım hepsıne saglıklı uzun omur versın.. darısı bıze ınsallah. bıran once cıksalarda rahatlasak ayol agrı cekmekten bıktım valla tasıyamıyorum artık..
ooo ne güzel senin temizlik btmiş azalmış benim bi de büyük ttemizliğim var eyvahedigeldismilehoşgeldin canım,benimde 3 gündür evimde temizlik vardı odaların yerleri felan değişti,kızımın odası gelecek önümüzdeki hafta,eşyalarını odası gelince yıkayacağım,çantamıda hazırlamaya başladım,hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah...
hadi gözün aydın, boya badana cidden büyük iş, kayınvaliden de sağolsun... bizim de o işler daha duruyor, eşim de istanbulda, gelecek de öyle başlanacak... bu yüzden ben de eşimi boğmak istiyorum :)) bir de doktora gitmem lazım, hastane bize uzak, artık araba da kullanamıyorum, mecbur dönüşünü bekliyorum...
QUOTE]
o benim de aklıma geliyor canım dediğin gibi araba kullanmak zor ben şimdilik kullanıyorum ama ya diyorum müstakbel baba yanımda olmadan benim doğum sancım tutarsa doğuma giden kadını taksiler de almak istemiyor arabayı kirletir diye naparım dedim tahminimden erken olursa bizim çalışanlardan biri beni götürür benim arabayla da izin alacağım hafta olursa evde öyle kös kös beklerim gelsin de doğuma gidelim diye eşim de bahsettiğimiz tüm erkekler gibi aheste artık evde doğururum o gelene kadar ben
canım sen iyice gerilmişsin rahat ol eşin o durumda senden telaşlı olur merak etme şimdiki ahesteliği kalmz..bak boya badana da başlamış herşey yoluna girer...
doğum lekelerin başladı demek. sonra geçiyormuş merak etme. bende yok. hatta göbek çizgim de çıkmadı
benimde var canım,burnumdan,yanak ve şakaklarıma kadar ,kahverengimsi....
uzun bır aradan sonra merhaba kızlar... nasılsınız bakalım.. bebıslerımız artmıs allahım hepsıne saglıklı uzun omur versın.. darısı bıze ınsallah. bıran once cıksalarda rahatlasak ayol agrı cekmekten bıktım valla tasıyamıyorum artık..
hoşgeldin canım....
inşallah geçer, benim göbek çizgim çıkalı baya bir uzun zaman oldu, o kadar belirgin ki...
benim de daha çok alnımda ve şakaklarımda var, güneş lekesi gibi, kahverengi... Allahtan geçiyormuş sonra...
kızlar yarın doktor kontrolüm var sabahtan. sezeryan mı normal mi karar vercek. ne sorayım var mı aklınızı kurcalayan sorular? bu sefer yazarak gidicem. hep unutuyorum heyecandan. mesela normal doğuma karar verirsek, hastaneye ne zaman gitmeliyim? a) sancı başlayınca b) su gelince c) nişan gelince d) evde doğur boşver :) e) hiçbiri :) teste tutucam adamııı sempatiksalakcinni
kızlar yarın doktor kontrolüm var sabahtan. sezeryan mı normal mi karar vercek. ne sorayım var mı aklınızı kurcalayan sorular? bu sefer yazarak gidicem. hep unutuyorum heyecandan. mesela normal doğuma karar verirsek, hastaneye ne zaman gitmeliyim? a) sancı başlayınca b) su gelince c) nişan gelince d) evde doğur boşver :) e) hiçbiri :) teste tutucam adamııı sempatiksalakcinni
Hülya, geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine... inşallah zamanında gelir tüm kuzucuklar...
ıpekcım ben mayıs annelerıne dırek gıremıyorum hata verıp duruyo.. rıca etsem bana 2010 mayıs annelerıyle ılgılı tum lınklerı gonderırmısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?