2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...

haklısın canım,eşim ağır davrandıkça ben daha fazla strese giriyorum,şu eksik bu eksik diyorum takma alırız yaparız vs.vs diyor....neyse az kaldı bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım geçer hepsi...
sinem bu arada birşey sormak istiyorum,geçen hafta çarşamba akşamı ağrım vardı NST için Hizmet hastanesine gittim,2. katta doğum katında kimse yoktu,taşınmış mı,neden kimse yok sormadım...ebe bile yoktu ,20 dk bekledik eşim tel açtı öyle geldiler,belkide akşam gittiğim içindir,senin haberin var mı?gerçi bugün doktor kontrolüm var doktoruma soracağım .

uzun bır aradan sonra merhaba kızlar... nasılsınız bakalım.. bebıslerımız artmıs allahım hepsıne saglıklı uzun omur versın.. darısı bıze ınsallah. bıran once cıksalarda rahatlasak ayol agrı cekmekten bıktım valla tasıyamıyorum artık..

kızlar 1-2 gündür yüzümde hafif lekeneme başladı, sizde de oldu mu? umarım doğumdan sonra geçer...
geçiyormuş canım doğmdan sonra

ben yine muhteşem eşimin ısrarları sonucu doğum katını faln hiçbişey görmedim hastahanede, nisanın 21inde ilk nst'm var o zaman gidicem çok merak ediyorum nst'nini olduğu tyerin doğum katı olması lazım galiba belki sen gittiğinde doğum yoktu hiç bilmiyorum ama hastaneyi arayıp sor istersen ben geçen nst için gelmiştim hastahanenize aklıma takıldı dersen operatör kızlar yönlendirir herhalde seni
meltem hanımın muaynehanesinden başka bildiğim tek şey alt kattaki laboratuar ve meltem hanımı beklerken sürekli kullandığım onun odasının karşısındaki kafeterya

hoşgeldin canım....

ooo ne güzel senin temizlik btmiş azalmış benim bi de büyük ttemizliğim var eyvahedigeldismile

doğum lekelerin başladı demek. sonra geçiyormuş merak etme. bende yok. hatta göbek çizgim de çıkmadı

inşallah geçer, benim göbek çizgim çıkalı baya bir uzun zaman oldu, o kadar belirgin ki...

benimde var canım,burnumdan,yanak ve şakaklarıma kadar ,kahverengimsi....

benim de daha çok alnımda ve şakaklarımda var, güneş lekesi gibi, kahverengi... Allahtan geçiyormuş sonra...

o benim de aklıma geliyor canım dediğin gibi araba kullanmak zor ben şimdilik kullanıyorum ama ya diyorum müstakbel baba yanımda olmadan benim doğum sancım tutarsa doğuma giden kadını taksiler de almak istemiyor arabayı kirletir diye naparım dedim tahminimden erken olursa bizim çalışanlardan biri beni götürür benim arabayla da izin alacağım hafta olursa evde öyle kös kös beklerim gelsin de doğuma gidelim diye eşim de bahsettiğimiz tüm erkekler gibi aheste artık evde doğururum o gelene kadar ben[/QUOTE]

valla maşallah hala araba kullanabiliyorsun demek, ben 2 aydır falan hiç kullanmadım, nedense bi korku geldi...

bayadır görünmemiştin, hoşgeldin canım... amin darısı hepimizin başına...

valla maşallah hala araba kullanabiliyorsun demek, ben 2 aydır falan hiç kullanmadım, nedense bi korku geldi...

bayadır görünmemiştin, hoşgeldin canım... amin darısı hepimizin başına...[/QUOTE]

hosbulduk canım rahatsızlıgımdan dolayı gıremedım arada bır okuyup cıktım..erken dogum rıskım var dınlenıp duruyorum..

kızlar yarın doktor kontrolüm var sabahtan. sezeryan mı normal mi karar vercek. ne sorayım var mı aklınızı kurcalayan sorular? bu sefer yazarak gidicem. hep unutuyorum heyecandan. mesela normal doğuma karar verirsek, hastaneye ne zaman gitmeliyim? a) sancı başlayınca b) su gelince c) nişan gelince d) evde doğur boşver :) e) hiçbiri :) teste tutucam adamııı sempatiksalakcinni

Hülya, geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine... inşallah zamanında gelir tüm kuzucuklar...

ıpekcım ben mayıs annelerıne dırek gıremıyorum hata verıp duruyo.. rıca etsem bana 2010 mayıs annelerıyle ılgılı tum lınklerı gonderırmısın..

alemsin :))) doktor sana evde doğur boşver demesin de kaydirigubbakcemile2 ayrıca hakkında hayırlısı olsun inşallah...

hayırlısı olsun canım,benimde bugün kontrolüm var soracaklarım aklımda ama unutmam inşallah,sonra tam doktordan çıkıyorum aaaa şunu soracaktım unuttum diyorum:))))

herkese selamlar:)
durunun annesine tavsiyeleri icin tesekkurler,
askin bahar tomurcugu uzulme, hayirlisi olacak senin icin.
yuzde lekelenmelerin artmamasi icin gunese cikmayin kizlar, ya da koruyucu surun 50 lik falan

sonunda bu sabah bebetomun odasi geldi, kurdular gittiler :) annem geldi bir yandan kiyafetleri yikiyoruz artik yavastan yerlestirecegiz. oh be rahatladim valla benim esim benden de uyusuk valla :)
gerci aydinlatma, hali, duvarlara cerceve vb. dekorasyon islerim bitmedi henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…