2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar
bebişlerimize bir gün daha yaklaştık
sanki yıllardır görmediğim bir yakınım , aşkımı görecek gibi heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan

günaydınlar
sanki yıllardır görmediğim bir yakınım , aşkımı görecek gibi heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan

evet canım...özellikle buraya hergün günaydın yazarken bir gün daha geçmiş diye bi tuhaf oluyorum..hemen geçiyor..

günaydın kızlar kevser gözün aydın darısı başıma artık

evet canım...özellikle buraya hergün günaydın yazarken bir gün daha geçmiş diye bi tuhaf oluyorum..hemen geçiyor..

35. haftama girdiğime inanamıyorum geçen perşembe de kalmışım ben haftaya salı 35 olacak diyorum salıdayız dediklerinde şaşıyorum Allaha bin şükür sağlıkla atlatalım şu zamanı hepimizkaydirigubbakcemile5

günaydınlar

evet canım, her gün vuslata biraz daha yaklaşıyoruz
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... sağlıkla, hayırlısıyla....

kızlar teşekkür ederim darısı sizlerin başına ama gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu göbeklerimiz milim milim büyüdü bizi anneliğe yaklaştırdı genç kızdık kadın olduk şimdide anne herhalde en güzeli bu olacak.şimdiye kadar kendimiz için yaşıyorduk ne kadar evlensek bile ama şimdi çocuğumuz için canımıızın bir parçası için yaşıyor olacağız bunları düşündükçe duygusallaşıyorum

kızlaarrr günaydın
bi selam verdim daha önce bi daha da fırsat olmadı girmeye
umarım herkes iyidir

rapor konusunu konuşuyorsunuz
bizim muhasebeci sağolsun hiç bişi bilmiyo
ben herşeyi kendim araştırarak,sorarak öğrenmeye çalışıyorum
bende geçen hafta doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumu aldım.
bundan sonra nasıl bir yol takip edeceğiz?
iş görmezlik raporu 37.haftada alınıyo dimi?
bilgisi olan yapmam gerekenleri yazarsa çok memnun olurum gerçekten

günaydınlar..........

bende hergün bebeğime yaklaştıkça heyecandan ölcem...:))

kızlar benim belim 2 gündür öldürecek beni yaa...sizce normalmi yoksa arasammı dr?

evet canım yaa harika bişey olucak..canımızdan kanımızdan yavrumuz kollarımızda olacak..düşündükçe bende duygusallaşıyorum...

sorma aysey, bizim muhasebeci de hicbirsey bilmiyordu, ben ilk vakayim is yerinde. arastirarak ogrendim ben de, 32. hafta raporunu almaya gittigimde ssk doktoru da baya yardimci oldu saolsun.

37. haftaya kadar calisabilir raporu aldiktan sonra ayrilmak istedigin zaman, yine isyerinden vizite kagidi alip ( bu kez 3 kopya isteniyor) ssk doktoruna gidip, artik izne cikayim diyorsun ve sana is goremez raporu veriyor.
Bir kopya sende, bir kopya is yerinde bir kopya onlarda kaliyor.

Yalniz hengame olustu ve ben de bu asamadan sonra birseyi anlayamadim, bana dogumdan sonra 8 hafta icinde gel dedi, neden ve hangi belgelerle gidecegimi anlayamadim, kalabalik olustu falan. Bilen varsa bana da bu kismi soylesin hehee

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bende aynen dün bunları düşündüm ne zaman büyüdük ne zamnan evlendik şimdiide annemi olcaz hayal gibi caımızdan can çıkcak allahıma binlerce kez şükürler olsun
bak canım 32+0 da 37+0 a kadar 5 haftalık çalışabilir raporu alıyosun tarih raporunda yazıyo sonra 37+0da 3 haftalık iş göremezlik raporu alcaksın

o zaman doğum sonrası içinde ayrıca bir rapor yazılacak öylemi?

o zaman doğum sonrası içinde ayrıca bir rapor yazılacak öylemi?
zaten doğumda hastane rapor yazıyo şu saatte su tarihte doğdu diye onuda veriyosun kurumuna doğumdan sonraki 13 haftan başlamış oluyo canım o tarihe göre. ben devletteyim ama devlet için geçerli söylediklerim özelde farklı sanırım

tamam canım.sağol verdiğin bilgiler için.
a.s.

Günaydınnnnn boshayallersmile

Ben visco yatak kullanıyorum. Yalnız bişey aklıma takıldı. Visco' nun ıslanmaması gerekiyor, bildiğim kadarıyla... Bir de henüz bebeğin ağırlığının şeklini alacak kadar hisseder mi bilemedim??? Belki özel bir sistem geliştirmişlerdir, çocuk için, öğrenince bana da yazar mısın? Ben orta sertlikte bir yatak aldım şimdilik...

[COLOR="yellowgreen" Bana da doğumdan sonra 40 gün içinde doğum belgesi ile gel, dedi. Yalnız bunda benim gitmem şart değilmiş... Annem, eşim falan olurmuş... Ben de özeldeyim, onun için devlet hastanesinde farklı mı prosedür bilemiyorum.... [/COLOR][/FONT]

[quote="tugba, post: 12639659"]zaten doğumda hastane rapor yazıyo şu saatte su tarihte doğdu diye onuda veriyosun kurumuna doğumdan sonraki 13 haftan başlamış oluyo canım o tarihe göre. ben devletteyim ama devlet için geçerli söylediklerim özelde farklı sanırım[/QUOTE]

ya bebek nevresim takımı ile ilgili internetten link sormuştum ama sanırım paylaşan arkadaş dünden beri girmemiş
bu arada bebeğini görenlere maşallah Mayıs anneleri süper gidiyor inşallah sorunsuz bu şekilde devam edip herkes zamanında doğurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…