günaydınlar
bebişlerimize bir gün daha yaklaştık
sanki yıllardır görmediğim bir yakınım , aşkımı görecek gibi heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan
evet canım...özellikle buraya hergün günaydın yazarken bir gün daha geçmiş diye bi tuhaf oluyorum..hemen geçiyor..
günaydınlar
bebişlerimize bir gün daha yaklaştık
sanki yıllardır görmediğim bir yakınım , aşkımı görecek gibi heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan
kızlar teşekkür ederim darısı sizlerin başına ama gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu göbeklerimiz milim milim büyüdü bizi anneliğe yaklaştırdı genç kızdık kadın olduk şimdide anne herhalde en güzeli bu olacak.şimdiye kadar kendimiz için yaşıyorduk ne kadar evlensek bile ama şimdi çocuğumuz için canımıızın bir parçası için yaşıyor olacağız bunları düşündükçe duygusallaşıyorum
rapor konusunu konuşuyorsunuz
bizim muhasebeci sağolsun hiç bişi bilmiyo
ben herşeyi kendim araştırarak,sorarak öğrenmeye çalışıyorum
bende geçen hafta doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumu aldım.
bundan sonra nasıl bir yol takip edeceğiz?
iş görmezlik raporu 37.haftada alınıyo dimi?
bilgisi olan yapmam gerekenleri yazarsa çok memnun olurum gerçekten
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bende aynen dün bunları düşündüm ne zaman büyüdük ne zamnan evlendik şimdiide annemi olcaz hayal gibi caımızdan can çıkcak allahıma binlerce kez şükürler olsunkızlar teşekkür ederim darısı sizlerin başına ama gerçekten zaman çok çabuk geçiyor bu göbeklerimiz milim milim büyüdü bizi anneliğe yaklaştırdı genç kızdık kadın olduk şimdide anne herhalde en güzeli bu olacak.şimdiye kadar kendimiz için yaşıyorduk ne kadar evlensek bile ama şimdi çocuğumuz için canımıızın bir parçası için yaşıyor olacağız bunları düşündükçe duygusallaşıyorum
bak canım 32+0 da 37+0 a kadar 5 haftalık çalışabilir raporu alıyosun tarih raporunda yazıyo sonra 37+0da 3 haftalık iş göremezlik raporu alcaksınrapor konusunu konuşuyorsunuz
bizim muhasebeci sağolsun hiç bişi bilmiyo
ben herşeyi kendim araştırarak,sorarak öğrenmeye çalışıyorum
bende geçen hafta doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumu aldım.
bundan sonra nasıl bir yol takip edeceğiz?
iş görmezlik raporu 37.haftada alınıyo dimi?
bilgisi olan yapmam gerekenleri yazarsa çok memnun olurum gerçekten
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bende aynen dün bunları düşündüm ne zaman büyüdük ne zamnan evlendik şimdiide annemi olcaz hayal gibi caımızdan can çıkcak allahıma binlerce kez şükürler olsun
bak canım 32+0 da 37+0 a kadar 5 haftalık çalışabilir raporu alıyosun tarih raporunda yazıyo sonra 37+0da 3 haftalık iş göremezlik raporu alcaksın
zaten doğumda hastane rapor yazıyo şu saatte su tarihte doğdu diye onuda veriyosun kurumuna doğumdan sonraki 13 haftan başlamış oluyo canım o tarihe göre. ben devletteyim ama devlet için geçerli söylediklerim özelde farklı sanırımo zaman doğum sonrası içinde ayrıca bir rapor yazılacak öylemi?
zaten doğumda hastane rapor yazıyo şu saatte su tarihte doğdu diye onuda veriyosun kurumuna doğumdan sonraki 13 haftan başlamış oluyo canım o tarihe göre. ben devletteyim ama devlet için geçerli söylediklerim özelde farklı sanırım
kızlar oyun parkı beşikler varya onun içine park yatak alsın diye annemi yolladım. visco sistem su 6 cm lik yataklar varya onlardan alsın diye. sanki ilk defa duyuyormus gibi davranıyormus satıcılar. sunger var falan demişler. bir yerde baby jem park yatak diye bişey bulmuslar. internetten baktım visco sistem diyor ama ürünün detayına bakınca Polüretan Sünger yazıyor. ne şimdi bu anlamadım????? nerden bulucam ben bu yatagı. hatta almıs geliyorlar begenmezse iade alırız demiş adam???
sorma aysey, bizim muhasebeci de hicbirsey bilmiyordu, ben ilk vakayim is yerinde. arastirarak ogrendim ben de, 32. hafta raporunu almaya gittigimde ssk doktoru da baya yardimci oldu saolsun.
37. haftaya kadar calisabilir raporu aldiktan sonra ayrilmak istedigin zaman, yine isyerinden vizite kagidi alip ( bu kez 3 kopya isteniyor) ssk doktoruna gidip, artik izne cikayim diyorsun ve sana is goremez raporu veriyor.
Bir kopya sende, bir kopya is yerinde bir kopya onlarda kaliyor.
Yalniz hengame olustu ve ben de bu asamadan sonra birseyi anlayamadim, bana dogumdan sonra 8 hafta icinde gel dedi, neden ve hangi belgelerle gidecegimi anlayamadim, kalabalik olustu falan. Bilen varsa bana da bu kismi soylesin hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?