arkadaslar bebeklerinize bakim urunleri ne aldiniz yani sampuani kremi falan
ben chicco aldım canım, sebamed alanlar da var. bir de johnsons ve dalin var tabi...
himm mersi canim bende sebamed dusundum ama chicco nun urunleri nasil ki bir arastiriyim bide cok parfumlu istemiyorum acikcasia.s.
benım de öyle bebek buyudukce midem sanki presslendi top gibi oldutekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....
yaw sana doktorun yat dinlen demedi mi? otur oturdugun yerde biz sana canlı yayın yaparız :)))amannn ben annemlere gidiyom öyleyse turgutreisi görmeye :) bizim evde tv yok
sebamed aldım ben.cildin ph dengesini bozmuyor diyearkadaslar bebeklerinize bakim urunleri ne aldiniz yani sampuani kremi falan
canım çok geçmiş olsun aynı durum bendede var sanki yemek borum tamamen tahriş olmuş durumda su bile içerken canım acıyor alev alev yanıyor
ben artık uzanayım kızlar
neyse bugunu de erken dogumsuz atlattık hayırlısıyla
yarına Allah kerim
kendınıze iyi bakın hoscakalın opuyorumnanaktan
yetişdim yetişdim gördüm geldim,özlem ve efkar bastıOrtakenti geçtiler canım, yetişirsin mekanını görmeye...
yaw sana doktorun yat dinlen demedi mi? otur oturdugun yerde biz sana canlı yayın yaparız :)))
tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....
canım ben chicconun bakım setini almıştım...arkadaslar bebeklerinize bakim urunleri ne aldiniz yani sampuani kremi falan
canım çok geçmiş olsun aynı durum bendede var sanki yemek borum tamamen tahriş olmuş durumda su bile içerken canım acıyor alev alev yanıyor
geçmiş olsun canım süt içtin mi gerçekten çok faydası oluyor bide yatarken başını daha yüksekte tut oda önlüyor yanmayı
merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???
benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum
merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???
benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum
FL BOYUNU 7 İLE ÇARPIYORSUN....
MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIM
teşekkürler canım yani 50,5 oluyor doğana kadar kaç cm daha uzar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?