2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
himm mersi canim bende sebamed dusundum ama chicco nun urunleri nasil ki bir arastiriyim bide cok parfumlu istemiyorum acikcasia.s.

sebamedi herkes övüyor canım, ben chiccoyu alalı baya olmuştu... çok değil ama yine de parfümlü sayılır chicco, ama güzel kokuyor zemuszemus

tekrar merhaba,biraz uzanıp geldim,mide yanmam hala geçmedi ,yemek yiyemiyorum bu yanma yüzünden....
benım de öyle bebek buyudukce midem sanki presslendi top gibi oldu
açım ama midem kabul etmıyor,neyse az kaldı diye avutuyorum kendımı
amannn ben annemlere gidiyom öyleyse turgutreisi görmeye :) bizim evde tv yok
yaw sana doktorun yat dinlen demedi mi? otur oturdugun yerde biz sana canlı yayın yaparız :)))
arkadaslar bebeklerinize bakim urunleri ne aldiniz yani sampuani kremi falan
sebamed aldım ben.cildin ph dengesini bozmuyor diye
canım çok geçmiş olsun aynı durum bendede var sanki yemek borum tamamen tahriş olmuş durumda su bile içerken canım acıyor alev alev yanıyor

doktorumun verdiği rennie surubunu artık kaşıksız içmeye basladım.resmen şişeyi kafama diker oldum kaydirigubbakcemile3

ben artık uzanayım kızlar
neyse bugunu de erken dogumsuz atlattık hayırlısıyla
yarına Allah kerim
kendınıze iyi bakın hoscakalın opuyorumnanaktan

ben artık uzanayım kızlar
neyse bugunu de erken dogumsuz atlattık hayırlısıyla
yarına Allah kerim
kendınıze iyi bakın hoscakalın opuyorumnanaktan

görüşürüz, sen de kendine iyi bak....boshayallersmile

ben de çıkyorum kızlar, herkese iyi akşamlar...

canım ben chicconun bakım setini almıştım...
canım çok geçmiş olsun aynı durum bendede var sanki yemek borum tamamen tahriş olmuş durumda su bile içerken canım acıyor alev alev yanıyor

benimde öyle canım,içim yanıyor...ilaçta fayda etmiyor artık

canım bende çhicco aldım hepsini. bide nivea nın şampuanı geçen indirimdeydi ıslak mendiliyle beraber onuda aldım ilk önce chiccoyu kullanacam bakalım nivea kullnan arkadaşlarım var onlarda memnundu.

merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???

benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum

geçmiş olsun canım süt içtin mi gerçekten çok faydası oluyor bide yatarken başını daha yüksekte tut oda önlüyor yanmayı

herşeyi denedim canım,geçmesze doktorumu arayacağım artık belki başka bir yöntem tavsiye eder...

merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???

benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum

FL BOYUNU 7 İLE ÇARPIYORSUN....
MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIM

mehaba canım hoşgeldin gözün aydın maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…