2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OZGEKRD bebişine maşallah canım
bugün neler oldu bitti okuyamadım doğuran falan yok değil mi...
ben bugün 2buçukta kızımla beraber uyumuşum...gözümü kapının sesine açtım..5i 10 geçe uyandım..
çok rahatlamışım ama içim rahat değil..eşimin toplantısı vardı yemeği yetiştiremedim...aç gitti zavallım yaaa...

kızlar oyun parkı beşikler varya onun içine park yatak alsın diye annemi yolladım. visco sistem su 6 cm lik yataklar varya onlardan alsın diye. sanki ilk defa duyuyormus gibi davranıyormus satıcılar. sunger var falan demişler. bir yerde baby jem park yatak diye bişey bulmuslar. internetten baktım visco sistem diyor ama ürünün detayına bakınca Polüretan Sünger yazıyor. ne şimdi bu anlamadım????? nerden bulucam ben bu yatagı. hatta almıs geliyorlar begenmezse iade alırız demiş adam???

hoşgeldin canım,doğuran yok şimdilik,inşallah tüm bebeklerimiz zamanında gelir...

sa kızlara.s. benimde artık çizelgem var uzun ugraşlar sonunda başardım şükür:sm_cool:

çok teşekkür ederim canım benim hepimizin bebişlerine maşşallahhhhh:1shok::1shok:

canım bende park yatak aldım ama hemen kurmayı düşünmüyorum ilk 6 ay sepet kullanacağım hatta sepetimi bile kurmadım temizlikçi gelsin gitsin ondan sonra kuracağızaklinialirimsmile oyüzden benimde yatağım yok

ama internetten bakmıştık eşimle sevi babynin visco yatakları var biz alırsak istikbalden alacağız bir araştır istersen

merhaba benimde bu hafta son. cumartesi 36+6 pazar 37+0 oluyor ben pazartesi alsam raporu sorun olurmu normalde bildiğim kadarıyla 37+0 da almamız gerekiyor sen 36+6 almış olacaksın sordun mu sonra problem çıkarmasınlar canım bukadar çalıştıktan sonra eyvahedigeldismile

kızlar bu arada hafta sonu nst girdim maşallah hiç problem yok bebişim 2.800 gr olmuş. 37 . hafta raporumu almaya gittiğimde doğum tarihi verecek. Çok şiştim bu arada 25 kilo aldım. Ben kızımda da çok kilo almıştım ama 6 ay içinde eski kiloma dönmüştüm. O yüzden hiç dert etmiyorum. Te sıkıntım yürürken çok fena oluyorum. Oturmak istiyorum hemen. Hala çalışıyorum inşallah bu hafta son. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar..valla aklım hep burda..ama giremiyorum işte..bebişlerini grenlerin gözü aydın olsun..çatlaklardam konuşmuşsunuz sakın yağlanmayı ihmal etmeyin kızlar..benim doğuma 1 hafta var bi aksilik ve değişiklik olmazsa ve benim göbüşümün sol tarafı çatlamış..:gitme: c.tesi nst de farkettim..zaten sivri ve gergin oldundan bakınca anlaşılmıyo..hemen krem sera buldum ve kullanmaya başladım inş. geçer ve çogalmaz...kendinize ve bebeişlere iyi bakın...öptüümmmmm

Hafta sonu bebişimin kıyafetlerini yıkadım dalin sıvı deterjanla harika kızlar, yumuşatıcısı hediye üçler marketten almıştım. Çok beğendim kokusu aynı bebek kokusu. Tavsiye ederim alkisalkisalkis

iyi geceler,,,uyumaya çalıştım ama midem uyutmayacak beni,birde sol kasığımda ağrı var,,,herhalde devamlı sol tarafa yattığım için....

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah

bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz ben oğluma şampuan olarak dalin pişik önleyici olarak sebamed(daha sonra nivea aldım daha iyi geldi) kullandım hiç bebe yağı kullanmadım hep zeytinyağıyla yağladım oğlumu sizede tavsiye ederim kızımada aynısını yapacağım

günaydın kızlar nasılsınız bugün son iş günüm olması itibariyle bende iyiyim yarın raporumu almaya gidicem kısmetse.bebek kokusu merak etme hiç birşey olmaz bir iki gün önce ve sonradan

yazmayı unutttum ben 32 haftama 9 mart salı almıştım yani bugün resmi kayıtlara göre 37+0 oldum yarinda 37+1 de raporumu almış olacağım dr um alabilirsin demişti sorun olmaz bekleme diye zaten sezeryan olursak 39 doğum yaptığımızı düşünürsek bir hafta doğuma kadar yanıyor en azından bir iki gün kurtalaralım bebebeği iri olup sezeryan yapanlar bir hafta önce sat verenler bile oluyor. erken çıkıyorlar devlet sana üç hafta veriyor ama dr sezeryanı erken aldığı için otomatik olarak iznin kısalıyor.bende iki gün erken gittim baktılar 32 haftalık deyip onayladılar aldığım günüde 32+0 saydılar ve bu hafta içi pzt cuma arası gel raporunu al dediler benim bugün doldu yarın alıcam.aslında bir gün kazanmış olacağım.kar kardır.delikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız bugün son iş günüm olması itibariyle bende iyiyim yarın raporumu almaya gidicem kısmetse.bebek kokusu merak etme hiç birşey olmaz bir iki gün önce ve sonradan

hayirlisi olsun :)

birsey olmaz tabi ki bebek kokusu, yasa seni zorunlu tutmuyor ki illa 37+0 a kadar calisacaksin diye. 32 den sonra ne kadar calisirsan o kadari eklenecek dogum sonrasi iznine.
Ben 35+4'te ciktim izne, dogum sonrasina 3+4 eklenecek hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…