2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhhh sen denizin dibinde olunca tabiii....korkarlar gariplerim yaaa...su soğuk gelir ürkütür onlarıı.....bence bir dahaki yaza tamm ohhh oyunlar bile oynanır yürümeyede başlamış olurlarrr...........

korkarsa ben de sokmam zaten canım, hep sinir olurum öyle inatla bebeklerini denize sokmaya çalışanlara... bir denerim hoşuna giderse sokarım, bazı bebekler suyu çok seviyor ya... gelecek yaz çok güzel olur tabi, Allah nasip ederse baya hareketlenmiş olacaklar....

yaptır kız gölgeni ..... bende bazen fotolara bakıp iç geçiriyorum ama üzülmeyin kızlar inssan 1-2 ayda toparlıyor kendini eski halimize döneceğizz........

olsun kuşum yağız delikanlı olcek senin oğluş boyu çok uzun zaten ki 3500 çok iyi bir kilo....doğum konusunda birşey demedimi. birde sen çok sık olmadımı arası yeni gittin sanki cale mi çağırdı............

evet ne kullandıklarını bilemiyoruz, kendin boyaman ya da boyanı alıp gitmen daha güvenilir olur... anacım bizim de derdimiz hiç bitmiyor :)) saçımız başımız çatlağımız kıyafetimiz tüyümüz.... kadın olmak zorrrrr bayanssulusmile

evet denersin kuşummm....belki hoşlanır seninki oranın havasını şimdiden soluyorr..........

yaaa cidden öyleeee............offf sıkıyor bazen yaaa.........şu boya işini araştırmam lazım ne renk boyarsam istediğim renk olur kuaförlerde söylemiyor öyle kolay kolayy..bulacağım bir yolunu bakalım.........

Selma ya hiç rastladınız mı kızlar ? ben bayadır görmedim... nisanda doğururum ben diyordu, nasıl acaba :CüvCüv:

gokkusak arkadaşım
bende artık yazayım
yalnızca okuyup geçerdim
çünkü çok riskli bir gebelik geçirdim
her an bebreğimi kaybedebilirdim
zaten 3 tane kaybedince pek havalara giremedim
yani sizin heyecanlarınız gibi duyguları yaşayamadım
yalnızca endişe
ama artık risk bitti sayılır
Allah izin verirse
bende 37 deyim
geç te olsa katıldım size

hoşgeldin, ama böyle düşünmene üzüldüm... ne kendimizin ne bebeklerimizin yarına garantisi yok. hepimiz bu tatlı heyecanları yaşıyoruz ama Allah ne yazdıysa onu görüp yaşayacağız... Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hayırlısıyla sağlıkla inşallah....

canım hoş geldiinnn....ipekin dediği gibi hiçbirimizin garantisi yokk....ama hayırlısıyla alırsın bebişini kucağınaa.....çok da az kalmış ....nereye gidiyorsun tatlım....nerde eğitimcisin meslektaşım

merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???

benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum

maaşalahh beişlerine kızlar
saplıkla gelsınler inşalahhh

doğum kesin bişi demedi ama şimdilik normal görünüo herşey dedi. haftaya çatı muayenesi var kuşum. bu arada 15 gün önce gitmiştim ben bundan sonra haftada bir görüşcez dedi. 37 den sonra her hafta gidiomuşuz cnmcımmmmmmmmm..

selam kızlar geçmişi anca bitirebildi

bebişini görenlr gözünüz aydın hepsine maşallah.

banada dün şu kremden geldi ama minicik bişi :)) göğüs pedleri çok güzelmiş

gökkuşak kızının doğum günü kutlu olsun.sanada çok geçmiş olsun.

tomurcuk seninde son gününmüş darısı başıma artık.

bu arada dün ii dileklerde bulunanlara çok tşk ederim
tansiyonum günde 2 hap kullanmama rağmen 15/9 larda seyrediyoduuu
drum günde 3 e çıkardı maalesef
eğer iki gün için 14/8 den aşağı düşmezse 4 e çıkacak
hal ayetersiz kalırsa hastahanede yatcam maalesef
üzülüyorum ama atlatmaya çalışıyorum çünkü tansiyon öle bişeyki üzüldükçe strese girdikçe yükseliyooo
sizlerınde duasnı bekliyorum
bu arada bebem 2900 gr olmuş herşeyı çok ii dedi dr tansıyonum hiç etkilememiş onu allaha şükürler olsun %99 sezeryan dedi dr çünkü yüksek tansiyon hastalarını riske atmıyoruz dedi bende zatı istiyodum sezeryan:)))
bakalım hayırlısı olur inşalahhhh

hadi yaavvvveyvahedigeldismile hee bende 15 gün sonra gitcemm..yani haftaya...sonra her hafta hee anammmmeyvahedigeldismile inşallah normal olarak devam eder canımmmm...............epidural düşünüyormusun tıfımm.........

edamecrin aramıza hoş geldin Allah hepimize kuzucuklarımız sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.seni düşük yaşamış bir kişi olark çok iyi anladığımı söyleyebilirm.endişeler çok oluyor malesef.ama hayatta hiçbirşeyin garantisi yok o yüzden anın tadını çıkart.

teşekkr ederim canımmm.........

hayırlısı olsun canım inş.hastaneye yatmadan atlatırsın stres yapma bak bebişin keyfi yerindeymiş.çok az kaldı zateennnnnn......

tiff ne güzel canım ya herşey yolundaymış gözün aydın benim de herşey yolunda ve doğru gidiyor sizin anlattığınız çoğu şikayetleri yaşamadım ben rahat bir hamilelik geçirdim bunca yoğun iş temposuna katlandım devam edicem dedim. koca kış hiç hastalanmadım ama oğlum ters mafoldumben şimdi siz yazdıkça normal doğum pozisyonunda diye imrenmekle kalıyorum ne güzel deyip seviniyorum sizin adınıza keske diyorum benimde öyle olsaydı offff geldiler yine bana takmıcam demiştim ama elde değil etraftakiler doğum bellimi dediğinde sıkılarak sezeryan diyorum zor geliyor.

Canım geçmiş olsun çok. Dikkat et kendine üzmemeye çalış kendini Yusuf için... Maşallah kilosuna da. kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun canım, dualarım hepinizle zaten :Saruboceq:
bebeğine de maşallah vallahi, kocaman olmuş annesi
eşimin kuzeninde de vardı yüksek tansiyon sorunu, o da sezeryan olmuştu, hayırlısı olur inşallah hakkında...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…