ohhhhh sen denizin dibinde olunca tabiii....korkarlar gariplerim yaaa...su soğuk gelir ürkütür onlarıı.....bence bir dahaki yaza tamm ohhh oyunlar bile oynanır yürümeyede başlamış olurlarrr...........
bende doğurur doğurmaz gölge yaptırcam valla kızlar nolur nolmaz diye el sürmedim hiç şimdiye kadar ama dün eski fotolarıma baktım daşş gibi gadınmışım yaaa ne hallere geldim. paspal paspal geziom pöffffffffff!!
dün caledeydik kuzum benim oğlan fazla kilolu doğmazmış hem zaten göbeğim de çok büyümedi. 3,5 kiloyu anca bulur bu bebek dedi caaleee, inşşş çatlamam kuzum..
kuaföre sordum açıcı kullanırız dedi.....olmaz falan..ama ben kendim yapmak istiyorum şimdi senin gibi düşünüyorum olur diyee...bildiğim güvenilir bir boya ilee.......istediğim rengin 2-3 ton açığını alırsam olur herhaldee....yada boyamı alıp gidip boyatmak istiyorumm....kullandıkları boyarı diziyorlar süper markalar falanda hep arkada hazırlanıp geliyor kıl oluyorum bendee...........aklinialirimsmile
korkarsa ben de sokmam zaten canım, hep sinir olurum öyle inatla bebeklerini denize sokmaya çalışanlara... bir denerim hoşuna giderse sokarım, bazı bebekler suyu çok seviyor ya...gelecek yaz çok güzel olur tabi, Allah nasip ederse baya hareketlenmiş olacaklar....
evet ne kullandıklarını bilemiyoruz, kendin boyaman ya da boyanı alıp gitmen daha güvenilir olur... anacım bizim de derdimiz hiç bitmiyor :)) saçımız başımız çatlağımız kıyafetimiz tüyümüz.... kadın olmak zorrrrr bayanssulusmile
gokkusak arkadaşım
bende artık yazayım
yalnızca okuyup geçerdim
çünkü çok riskli bir gebelik geçirdim
her an bebreğimi kaybedebilirdim
zaten 3 tane kaybedince pek havalara giremedim
yani sizin heyecanlarınız gibi duyguları yaşayamadım
yalnızca endişe
ama artık risk bitti sayılır
Allah izin verirse
bende 37 deyim
geç te olsa katıldım size
gokkusak arkadaşım
bende artık yazayım
yalnızca okuyup geçerdim
çünkü çok riskli bir gebelik geçirdim
her an bebreğimi kaybedebilirdim
zaten 3 tane kaybedince pek havalara giremedim
yani sizin heyecanlarınız gibi duyguları yaşayamadım
yalnızca endişe
ama artık risk bitti sayılır
Allah izin verirse
bende 37 deyim
geç te olsa katıldım size
bende cuma günü gittim doktoruma oğlum 2750 olmuş bizde 36+3 teydik ozaman.normal doğum olmasını istediğim için çatı muayinesi yaptı.biraz sıkıntılıymış kemik yapım ama çokta engelliyecek durumda değilmiş sanırım.son ana kadar normal olması için bekliyecez bakalım bir sıkıntı çıkmazsa.bu arada normal de epüdüralli önermiyor doktorum sezeryanda epüdiral yaparım dedi bakalım haylısı
merhaba kızlar bende az önce drdan geldim günlerdir giremiyordum BOY HESAPLAMASI NASIL OLUYORRRR???
benim FL 71,50 mm kilosuda 2560grmış şu anda ters duruyor ama %80 normale döner dedi drum
kızlar bu arada hafta sonu nst girdim maşallah hiç problem yokbebişim 2.800 gr olmuş. 37 . hafta raporumu almaya gittiğimde doğum tarihi verecek. Çok şiştim bu arada 25 kilo aldım. Ben kızımda da çok kilo almıştım ama 6 ay içinde eski kiloma dönmüştüm. O yüzden hiç dert etmiyorum. Te sıkıntım yürürken çok fena oluyorum. Oturmak istiyorum hemen. Hala çalışıyorum inşallah bu hafta son. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yaptır kız gölgeni ..... bende bazen fotolara bakıp iç geçiriyorum ama üzülmeyin kızlar inssan 1-2 ayda toparlıyor kendini eski halimize döneceğizz........
olsun kuşum yağız delikanlı olcek senin oğluş boyu çok uzun zaten ki 3500 çok iyi bir kilo....doğum konusunda birşey demedimi. birde sen çok sık olmadımı arası yeni gittin sanki cale mi çağırdı............
doğum kesin bişi demedi ama şimdilik normal görünüo herşey dedi. haftaya çatı muayenesi var kuşum. bu arada 15 gün önce gitmiştim ben bundan sonra haftada bir görüşcez dedi. 37 den sonra her hafta gidiomuşuz cnmcımmmmmmmmm..
teşekkr ederim canımmm.........selam kızlar geçmişi anca bitirebildi
bebişini görenlr gözünüz aydın hepsine maşallah.
banada dün şu kremden geldi ama minicik bişi :)) göğüs pedleri çok güzelmiş
gökkuşak kızının doğum günü kutlu olsun.sanada çok geçmiş olsun.
tomurcuk seninde son gününmüş darısı başıma artık.
bu arada dün ii dileklerde bulunanlara çok tşk ederim
tansiyonum günde 2 hap kullanmama rağmen 15/9 larda seyrediyoduuu
drum günde 3 e çıkardı maalesef
eğer iki gün için 14/8 den aşağı düşmezse 4 e çıkacak
hal ayetersiz kalırsa hastahanede yatcam maalesef
üzülüyorum ama atlatmaya çalışıyorum çünkü tansiyon öle bişeyki üzüldükçe strese girdikçe yükseliyooo
sizlerınde duasnı bekliyorum
bu arada bebem 2900 gr olmuş herşeyı çok ii dedi dr tansıyonum hiç etkilememiş onu allaha şükürler olsun %99 sezeryan dedi dr çünkü yüksek tansiyon hastalarını riske atmıyoruz dedi bende zatı istiyodum sezeryan:)))
bakalım hayırlısı olur inşalahhhh
üzülüyorum ama atlatmaya çalışıyorum çünkü tansiyon öle bişeyki üzüldükçe strese girdikçe yükseliyooo
bu arada bebem 2900 gr olmuş herşeyı çok ii dedi dr tansıyonum hiç etkilememiş onu allaha şükürler olsun %99 sezeryan dedi dr çünkü yüksek tansiyon hastalarını riske atmıyoruz dedi bende zatı istiyodum sezeryan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?