bu arada dün ii dileklerde bulunanlara çok tşk ederim
tansiyonum günde 2 hap kullanmama rağmen 15/9 larda seyrediyoduuu
drum günde 3 e çıkardı maalesef
eğer iki gün için 14/8 den aşağı düşmezse 4 e çıkacak
hal ayetersiz kalırsa hastahanede yatcam maalesef
üzülüyorum ama atlatmaya çalışıyorum çünkü tansiyon öle bişeyki üzüldükçe strese girdikçe yükseliyooo
sizlerınde duasnı bekliyorum
bu arada bebem 2900 gr olmuş herşeyı çok ii dedi dr tansıyonum hiç etkilememiş onu allaha şükürler olsun %99 sezeryan dedi dr çünkü yüksek tansiyon hastalarını riske atmıyoruz dedi bende zatı istiyodum sezeryan:)))
bakalım hayırlısı olur inşalahhhh
teşekkr ederim canımmm.........
hayırlısı olsun canım inş.hastaneye yatmadan atlatırsın stres yapma bak bebişin keyfi yerindeymiş.çok az kaldı zateennnnnn......
Canım geçmiş olsun çok. Dikkat et kendine üzmemeye çalış kendini Yusuf için... Maşallah kilosuna da. kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun canım, dualarım hepinizle zaten :Saruboceq:
bebeğine de maşallah vallahi, kocaman olmuş annesi
eşimin kuzeninde de vardı yüksek tansiyon sorunu, o da sezeryan olmuştu, hayırlısı olur inşallah hakkında...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine maşallah.sezeryanında hayırlı olsun tarih ne zaman belli olucakmış?
hadi yaavvvveyvahedigeldismile hee bende 15 gün sonra gitcemm..yani haftaya...sonra her hafta hee anammmmeyvahedigeldismile inşallah normal olarak devam eder canımmmm...............epidural düşünüyormusun tıfımm.........
tiff ne güzel canım ya herşey yolundaymış gözün aydın benim de herşey yolunda ve doğru gidiyor sizin anlattığınız çoğu şikayetleri yaşamadım ben rahat bir hamilelik geçirdim bunca yoğun iş temposuna katlandım devam edicem dedim. koca kış hiç hastalanmadım ama oğlum ters mafoldumben şimdi siz yazdıkça normal doğum pozisyonunda diye imrenmekle kalıyorum ne güzel deyip seviniyorum sizin adınıza keske diyorum benimde öyle olsaydı offff geldiler yine bana takmıcam demiştim ama elde değil etraftakiler doğum bellimi dediğinde sıkılarak sezeryan diyorum zor geliyor.
tiff ne güzel canım ya herşey yolundaymış gözün aydın benim de herşey yolunda ve doğru gidiyor sizin anlattığınız çoğu şikayetleri yaşamadım ben rahat bir hamilelik geçirdim bunca yoğun iş temposuna katlandım devam edicem dedim. koca kış hiç hastalanmadım ama oğlum ters mafoldumben şimdi siz yazdıkça normal doğum pozisyonunda diye imrenmekle kalıyorum ne güzel deyip seviniyorum sizin adınıza keske diyorum benimde öyle olsaydı offff geldiler yine bana takmıcam demiştim ama elde değil etraftakiler doğum bellimi dediğinde sıkılarak sezeryan diyorum zor geliyor.
yaa epidurali bi düşünüom bi düşünmüom bakalım duruma göre dayanamazsam isticem iş oraya gelsin deee hayırlısıyla. ama dün calee güsel bişi dedi bence yılın lafını etti çok sevindim. ben suni sancıyı sevmiyorum dedi olağan süreci yavaşlatıo istediğimiz gibi olmuo dedi açıklık felan. mecbur kalmadıkça suni sancıyı kullanmıyorum diyinceee allahhh dedim ver elinden öpücemmm.. hahahahhaaa:roflol:
Doğumda kaç cm açılma oluyo ki kızlar? Yani ortalama bişey var mı?
Doğumda kaç cm açılma oluyo ki kızlar? Yani ortalama bişey var mı?
ayyy cideen yılın lafını etmiş yerim onu ben böyle düşünmesine çok sevindim suni sancıya kesinlikle karşıyım ben.banada epidurali öneriyor....çok rahatlık diyor.bu arada aramızda sühendan hn mada danıştım ben bu konuyu kesinlikle tavsiye ediyor çok rahat edersin diyor.jimer şartlerındada korkma dedi....ama açıklığığım olmaz uzun sürer canım yanarsa taktıracağım....9 cm açıklılkla gidersem arkasını da getiririmm.........
kızlar teselli için sağolun arada böle oluyor takılmamak elde değil nilay canım çok geçmiş olsun cooook dikkatli ol benimde dr un dediği tarihler seninkiyle aynı bakalım hayırlısı allah tan kızlar yemeğe gidiyorum ben işte son öğle yemeğini yiyip geleyim.
ya kızlar bu suni sancı çokmu zararlı nie önermiyo dr.lar yaa..ben büyük bi ihtimalle 5cm e kadar suni sancı alıcam..açılma 2 cmde kaldı ve sancımda hiç yok...epidural içinde 5 cm açıklığa gerek varmış..korktum şimdi...p.tesi konuşucaz bi aksilik falan olmazsa belkide salı günü doğuma alıcak dr.um..
ya kızlar bu suni sancı çokmu zararlı nie önermiyo dr.lar yaa..ben büyük bi ihtimalle 5cm e kadar suni sancı alıcam..açılma 2 cmde kaldı ve sancımda hiç yok...epidural içinde 5 cm açıklığa gerek varmış..korktum şimdi...p.tesi konuşucaz bi aksilik falan olmazsa belkide salı günü doğuma alıcak dr.um..
sunş sancı daha zor oluyormuş. ama artık sancı yerine rahime bir tablet ilaç yani yerleştiriliyormuş o rahimi yumuşatıp doğumu başaltıyor benim kuzenim öyle doğum yaptı hiçte zorlanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?