2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine maşallah.sezeryanında hayırlı olsun tarih ne zaman belli olucakmış?

teşekkr ederim canımmm.........

hayırlısı olsun canım inş.hastaneye yatmadan atlatırsın stres yapma bak bebişin keyfi yerindeymiş.çok az kaldı zateennnnnn......

Canım geçmiş olsun çok. Dikkat et kendine üzmemeye çalış kendini Yusuf için... Maşallah kilosuna da. kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine maşallah.sezeryanında hayırlı olsun tarih ne zaman belli olucakmış?

sağolun kızlar yaaa sizinle konuşunca rahatlıyom vallaaa hepinize ayrı ayrı tşk ederim
sezeryan tarıhım pazartesı kesınlecek ama şimdilik 28 29 nisan gibi duruyoo bi aksilik çıkmazsa eğer bakalm ne zaman gelmek isteyecek kuzucuk zamanını bekleyecekmii???

hadi yaavvvveyvahedigeldismile hee bende 15 gün sonra gitcemm..yani haftaya...sonra her hafta hee anammmmeyvahedigeldismile inşallah normal olarak devam eder canımmmm...............epidural düşünüyormusun tıfımm.........

yaa epidurali bi düşünüom bi düşünmüom bakalım duruma göre dayanamazsam isticem iş oraya gelsin deee hayırlısıyla. ama dün calee güsel bişi dedi bence yılın lafını etti çok sevindim. ben suni sancıyı sevmiyorum dedi olağan süreci yavaşlatıo istediğimiz gibi olmuo dedi açıklık felan. mecbur kalmadıkça suni sancıyı kullanmıyorum diyinceee allahhh dedim ver elinden öpücemmm.. hahahahhaaa:roflol:

tomurcuğum ne güzel bebeğin sağlıklı takılma kuşum ..insanlara ne ki canım hem sezeryan desen ne olurrr....aaaaaaa kızarım bak sanaa...benim de bak sezeryana dönülebilir hemde pozisyon normalken her şey kısmet işi hiç takılmaaa.....bebişin ve sen iyi olun yeter............

sanki bir sen sezeryan olucannn yapma böyleeee.....

ay cnm yaaa öle düşünme lütfen. her şerde bir hayır vardır bu bir, hem son ana kadar hiçbirimizin nolacağı belli değil bu da iki. son haftalarda bebeğin pozisyonunu değiştirdiğini okudum burda kaç taneee seninki de değişebilir belli olmaz. hem listelere bakkk hep normal normal dio kadınlar sonra vakti gelince bi komplikasyon yada stres korku cırttt sezeryan valla. bizde sezeryan olabiliriz ben her iki fikre hazırlıyorum valla kendimi. allah hepimize hayırlısını versin cnmmm ölee dua et..

ayyy cideen yılın lafını etmiş yerim onu ben böyle düşünmesine çok sevindim suni sancıya kesinlikle karşıyım ben.banada epidurali öneriyor....çok rahatlık diyor.bu arada aramızda sühendan hn mada danıştım ben bu konuyu kesinlikle tavsiye ediyor çok rahat edersin diyor.jimer şartlerındada korkma dedi....ama açıklığığım olmaz uzun sürer canım yanarsa taktıracağım....9 cm açıklılkla gidersem arkasını da getiririmm.........

deme ama öyle ben dün dr dönmüş deyince çok sevindim. oda bana doğum anına kadar istedikleri gibi dönme hakkını ellerinde saklı tutuyor bebekler dedi. yani ters dönebilir bizimkiler yada seninde yoluna girebilir. sıkma canını hem sezaryen olsun ne olmuş.tamam bende normal istiyorum ama önemli olan bebişlerimizin sağlıkları değil mi? lmaz:

Zeliha, eflatun24, burcuuuuuuuuuuuu, ipeknil, aşkın bahar tomurcuğu, Nurem, seras, TIFF kimse neden konuşmuyor

kızlar teselli için sağolun arada böle oluyor takılmamak elde değil nilay canım çok geçmiş olsun cooook dikkatli ol benimde dr un dediği tarihler seninkiyle aynı bakalım hayırlısı allah tan kızlar yemeğe gidiyorum ben işte son öğle yemeğini yiyip geleyim.

aynen kızzz bende öle düşünüom, tut ki evde çektik sancıyı bi gittim 6-7 cm ohohohoo artık epidural içinde geç olur elbette ki gerisini getiririz. iş o noktaya gelelim hayırlısıyla.. epidural aklımın köşesinde hep var zaten bakalım ne olcek nasıl doğurcez. ay çok helecanlıııı...!!delikafadulden

tatlım sen doğacak mis kokulu bebeğine ve onunla geçireceğin güzel vakitlere odaklan. aklına kötü şeyler getirme hem bakk izne de ayrılıyosun, bundan sonra tamamen oğluna aitsin, tadını çıkar bence..:ecrin_bebek:

kızlar bir şey söyleyeceğim. ana sayfadan bizim topice gelrken aylara göre paylaşımda hiç en son yazan bizler olmuyoruz. bilmem anlatabildim mi son mesaj hep başkalarından demek ki diyorum bizim topic sessiz diğerlerine göre. içim burkuluyor bilmiyorumkismile

kızlar ara ara gelip okumaya çalışıyorum..ama sayfaları atlaya atlaya ablam mutfağa geçti bende size bi bakayım dedim...çatlayanlar yada karnı gergin olanlar bence şimdiden önlemalalım bende dünden beri krem sera kullanıyorym..çünkü şuanda çok küçük ve yeni oluşmuş çatlaklar...ve daha kolay geçiyomuş umarım işe yarar...her eczanede bulunmuyo demişlerdi ama ben daha ilk eczanede buldumçok şükür...bu aradada hem heycan hemde korkuyla p.tesi günki randevumu bekliyorum..doğum tarihiyle ilgili konuşucaz...inş. herşey yolunda gider...

ya kızlar bu suni sancı çokmu zararlı nie önermiyo dr.lar yaa..ben büyük bi ihtimalle 5cm e kadar suni sancı alıcam..açılma 2 cmde kaldı ve sancımda hiç yok...epidural içinde 5 cm açıklığa gerek varmış..korktum şimdi...p.tesi konuşucaz bi aksilik falan olmazsa belkide salı günü doğuma alıcak dr.um..

sunş sancı daha zor oluyormuş. ama artık sancı yerine rahime bir tablet ilaç yani yerleştiriliyormuş o rahimi yumuşatıp doğumu başaltıyor benim kuzenim öyle doğum yaptı hiçte zorlanmadı

korkulacak bir şy olduğundan zararlı olduğundan değil kuşumm....ama zorunlu hallerde yapılabilir tabiiii.....ama doğumu dışarıdan müdahale ile başlatmış oluyor ya ben o yüzden istemiyorum......

sunş sancı daha zor oluyormuş. ama artık sancı yerine rahime bir tablet ilaç yani yerleştiriliyormuş o rahimi yumuşatıp doğumu başaltıyor benim kuzenim öyle doğum yaptı hiçte zorlanmadı

evet zor olduğunu duymuştum bende malum suni bi nada sancı geliyomuş...bana serum takarız demişti dr.um bakalım hayırlısı

kızlar doktora gittim,çok şükür bebeğim iyiymiş.bu aralar fazla kaçırmışım abur cuburu bebeğimin kilosu haftasına göre fazla çıktı.normal doğum dedi şimdilik,şöyle olursa gel, böyle olursa evde çek gel ,bir sürü şey sıraladı doktorum,bunları yazayım,heycandan unuturum dedim,yazma dedi.telefonunu alayım dedim,bir şey olursa aramak için,arama ebelere görün,onlar birşey olursa beni arar dedi.üff ya ya sırf işinde profesyonel dedikleri için gidiyorum,değilse hiç gitmek istemiyorum.hiç arkadaş canlısı doktor değil,buz gibi kendisi.
kızlar ben oradayken gelen hep hastalar sezaryan istediler doktor bile ikna edemedi onları,normal doğum o kadar çokmu acı veriyor,ya ben korkmaya başladım.aslında her iki doğum şeklindende korkuyorum.ya biz nasıl atlatacağız eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…