benim 25 gunum var 36+3 haftaligim ama sanki heran gelecek gibi geliyor ilk bebegim canim ve cok heycanliyim:Saruboceq:eyvahedigeldismile:kedi:
seninle günümüz aynı bende 36+3 18 mayısta doluyor benım gün normalmi canım senin?
ozlmgkhn, seni gördüğüm iyi oldu canım, bebeğin hazırlıkları arasında bi isimlik gördüm senin masaldı galiba, onu nerden satın aldın öyle bişe arıyorum ama nerden bulurum bılmıyorum?
evet canim ayni insallah normal olucak en son kontrolde bebek kanla girmisti sali gunu tekrar kontrol var canim..operasyonsuz normal istiyorum insallah..senin nasilolumunekankayizsmile:Saruboceq::CüvCüv:
herkese günaydın,
s_g nickli arkadaşımızın suyu gelmiş,şu an hastanedeymiş,doktoru doğumu durdurmaya çalışıyormuş,dua edelim kızlar,hayırlısı ile kavuşsun bebeğine....
hani şu kilidi ve ipi olan arkadaşımız,yatıyordu devamlı...
kızlar annem geldi benım doğum için pek fazla giremiyom ama takip etmeye çalışlıyorum
şimdide hemen çıkcam
benım şafak 2
allah kurtarsın hepimizi
canım onu satın almadım. bende internette görmüştüm bu modeli kumaş alıp balon şeklinde kestim harfleri kesip üzerine piko yaparak kayınvalidem yerleştirdi içlerinede elyaf doldurdum. bağcıklarınıda yapınca balon görünümü oldu. hazırını bende hiç bi yerde görmedim. ama yapımı dikişten anlıyan biri olunca yanında kolay oluyo hemde çok ucuza geliyo. kendin yapabilirsin.
bende aynen canım, çatı muayenesi oldunmu benım daha bakmadı kanala girdiğini ultrasondanmı anladı?
canim henuz cati olmadim en son gecen hafta doktor elle karnimdan kontrol etti elini koydugu gibi bas asagida dedi kanala girmis dedi bakalim artik insallah ,,senin nasil gidiyor sanki benim kiz 18 mayisi beklemiyecek gibi hissediyorum bakalim artik nasip:Saruboceq:bilmiyorumkismile:ecrin_bebek:
hiç öyle el becerim yoktur canım ya çok tatlı gözukuyo güle güle kullan çok sağol
sağol canım duvarada astım çok güzel durdu. yakınlarında yapabilen varsa yada bi terzi gibi bişeyde belki yapabilir yaptır çok tatlı duruyo çünkü..
hım bende öle düşünyorum beklemicek galiba diye ama beklesin daha eev temizliim yapımadı kızımın odası gelmedi çok iş var daha günlerini beklesinler:)
kumaşını alayım harfleri elyafım evde var fazladan hepsini terziye vereyım yapar dimi çok güzel fikir
haklisin canim bende annemi bekliyorum turkiyeden gelicek haftaya kizimin odasi geldi ama yerlesmedi esyalari tek basima da yaamiyorum aman saglikli gelsinlerde tek derdim o, sende normal dusunuyorsun herhangi bir mudahele isticekmisin epidural falan ben istemiyorum da:kedi:
selam napiyorsunuz bakalim, ben hala dogurmadim
selam napiyorsunuz bakalim, ben hala dogurmadim
yok istemiyorum, canım nolur nolmaz, normal yoldan en sağlıklısı biraz ağrı çekeriz sonra sağlığımıza çabuk kavuşuruz epudralin yan etkisi baş ağrısı çok yapıyormuş bir sıkıntı çekmek varken o anda rahatlıcam dıye 10 sıkıntıyı başıma musallat etmıyım dıye düşünuyorum:)) bakalım hakkımızda hayırlısı, doğum bu elbette zorluğu olucak kasmamak lazım oluruna bırakıcaz veee kucağımıza aldığımız anda bütün sıkıntıla biticek inşallah düşünmemen iyi olmuş seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?