- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar
doktordan geldim kızlar, bebişimin gelmeye niyeti yokmuş :)) üç haftada 700 gr almış ben 300 gr almışım (gerçi alacağımı almıştım o ayrı :)) toplamda 3300 olmuş dedi daha gelmez dedi haftaya çatıya bakıcak ağrılarım var falan dedim nts falan yapmadı bizden böyle işte
Allaha çok şükür bebiş iyi teyzesiii
sezeryan günleri belli olanlar olmuş hayırlı olsun, Rabbim bir solukta kurtarsın herkesiii...:Saruboceq:
bende de enerji patlaması felan yok,yatak odasından salona geçince yoruluyorum
selan kızlar geçmişe biraz bakabildim bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısı ile inşallah.
bu arada biz 40 haftayı bitirdik gözümüzü 41 haftaya diktik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan çok tembel çıktı hiç gelmek gibi bir niyeti doktordaydık eğer mayısın 3'üne kadar kendiliğinden gelmezse önce suni sancıyla normal doğum deneyip en olmadı sezeryan olacağız. hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah
ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
slm kızlar bende yarın sabah inş saat 9 sezeryana girecem 9 aylık yolculugun sonuna geldim hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içindeyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum dönünce ayrıntıları yazarım dua edin a.e.o
kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar
hoşgeldin sezencim nasılsın iyisindirinşselam kızlar kismeler yok
hoşgeldin sezencim nasılsın iyisindirinş
iyyiim şuan canım sen nasılsın
bebişimde iyi teyzesi
wvwt eşim döndü 1 hafgtadan fazla oldu ama ablamlarda kalıyoruz şuan eşim duş ,için eve geldi devamlı yatıyordum şimdi iyiyim ama eşim evde tek kalmamma izin vermiyo senin bebiş nasıl kilosu felan bende yarın yada çarşamba gidecem kontrole enson 2900 dü 1 hafta önce bakalım kaç olmuş
ipekcim önceki gidişinde çatı muayenesi yaptı mı doktorun
evet ultrason eksik te gösteriyo
fazlada kafaya takma canım stres yapma bebişin işallah 3 kg in üzerinde doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?