2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine koca adam olmuş artık :))

Allaha çok şükür bebiş iyi teyzesiii
sezeryan günleri belli olanlar olmuş hayırlı olsun, Rabbim bir solukta kurtarsın herkesiii...:Saruboceq:

ne güzel, bebeğine de sana da maşallah

bende de enerji patlaması felan yok,yatak odasından salona geçince yoruluyorum

al benden de o kadar, enerjinin e si yok bende...

senin oğlan çok sevmiş yerini cidden :)) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)

maşallah oğluna, bir tembel yakışıklı daha desene :))

Allah yardımcın olsun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... dualarımız tüm annelerimizle...

kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar

senin de Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

ne kadar çok alıntı yapmışım böyle kaydirigubbakcemile3

gökçencim ve tubacım maşallah oğluşlarınıza
mervecim sağlıkla gelir inş en zoru bundan sonra beklemektir heralde ama accık daha sabır
guugle ve peperisa sağlıkla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza habersiz bırakmayın

wvwt eşim döndü 1 hafgtadan fazla oldu ama ablamlarda kalıyoruz şuan eşim duş ,için eve geldi devamlı yatıyordum şimdi iyiyim ama eşim evde tek kalmamma izin vermiyo senin bebiş nasıl kilosu felan bende yarın yada çarşamba gidecem kontrole enson 2900 dü 1 hafta önce bakalım kaç olmuş

maşallah bebeğine
eşin için de gözün aydın :)
geçen hafta biraz zayıf dedi dr ama kilosunu söylmedi, üzüldüm o yüzden ama ultrason ölçümleri tam doğru olmuyor galiba, kendimi öyle avutuyorum.

evet ultrason eksik te gösteriyo
fazlada kafaya takma canım stres yapma bebişin işallah 3 kg in üzerinde doğar

ipekcim önceki gidişinde çatı muayenesi yaptı mı doktorun

yok canım yapmadı, doğum kanalına girmemiş, çatı muayenesini haftaya yapalım dedi, cuma tekrar gideceğim yapar sanırım eyvahedigeldismile

evet ultrason eksik te gösteriyo
fazlada kafaya takma canım stres yapma bebişin işallah 3 kg in üzerinde doğar

doğum yapan arkadaşlardan 1-2 tanesinin ölçümlrden baya büyük doğdu bebekleri, o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ben de :)) ben 3 e razıyım zaten canım, inşallah öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…