2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah istediğin gibi olur canım,,,aslında hareket etmek iyi,ben 26. haftadan beri doğru düzgün iş yapamıyorum,kanamam olmuştu o zaman,merdiven inip çıkmaktan ve yürümekten başka birşey yapmıyorum,

ilkgün hoşgeldin bebısını güle güle saglıkla buyut ınsallah. darısı bızlere sag saglım.dogum yapan arkadaslar bebıslerın resımlerını de koyun bır ara 16 kısı olmus dogum yapan

ilkgün hoşgeldin bebısını güle güle saglıkla buyut ınsallah. darısı bızlere sag saglım.dogum yapan arkadaslar bebıslerın resımlerını de koyun bır ara 16 kısı olmus dogum yapan

Sağol canım..Darısı sizlere inşallah...:Saruboceq:

inşallah istediğin gibi olur canım,,,aslında hareket etmek iyi,ben 26. haftadan beri doğru düzgün iş yapamıyorum,kanamam olmuştu o zaman,merdiven inip çıkmaktan ve yürümekten başka birşey yapmıyorum,

benim de o haftalarda kanamam olmuştu ama bak şimdi herşey yolunda çok şükür gelmeye niyeti yok :)) dikkat ediyodum ben de ama her işimi yapıyodum yavaş yavaş,şimdi de yapıyom ama limitli hergün biraz bütün gün yapmıyom yani azar azar,merdiven zaten evde olduğu için günde kırk kez inip çıkıyoz bi de yatsam 30 kilo alcakmışım demekki :)))

firstday sen ne zaman doğum yaptın kızz
normal doğum mu oldu
maşaallah sana ve bebeğine

fırstday canım sendemi doğurdun...
ayyy gözün aydın tatlım çok sevindim sizi gördükçe benim heyecanım gitgide artıyo..

aaaa doğum mu yapmış firstday, ben iş yapmaktan takip edemez olmuşum ,maşşalah canım ,doğum yapanlar arttıkça takip etmek zorlaşıyo

benim doktorum müsade atmedi çok fazla iş yapmama,benimde evim merdivenli Allah tan hareket edebiliyorum...

selan kızlar geçmişe biraz bakabildim bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısı ile inşallah.
bu arada biz 40 haftayı bitirdik gözümüzü 41 haftaya diktik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan çok tembel çıktı hiç gelmek gibi bir niyeti doktordaydık eğer mayısın 3'üne kadar kendiliğinden gelmezse önce suni sancıyla normal doğum deneyip en olmadı sezeryan olacağız. hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah

gelir annesi ,merak etme,oğluşun çok sevmiş yerini...

:)) insallah

merve, nedir bu oglanlarin tembelligi :) hayirlisi olsun saglikla

inş suni sancıya gerek kalmadan doğurursun hayırlısıyla canım ya

tatlım hayırlı olsunnnn

ne güzel kavuştun bebeğine darısı başımıza:)

kızlar suni sancıdan korkuyorum ben.ona grek kalmaz inş.kendiliğinden gelir bebişler..
gcen biri anlattı arabada doktora giderken doğum ypmış.

ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…