allaha çok şükür bebiş iyi teyzesiii
Sezeryan günleri belli olanlar olmuş hayırlı olsun, rabbim bir solukta kurtarsın herkesiii...:saruboceq:
doğru söylüyorsun ama olmuyo gece yatınca bile düşünmekten uyuyamıyorum , sürekli yarın şurayı şöyle yapayım ,burayı halledeyim diye aklımdan geçiriyorum :))) doğumda napcam bilmiyorum ,doktora dedim yalnız bi odada sancı çeksem diye boş oda olursa ayarlayalım dedi inş olur,herkesin içinde olmak istemiyorum kötü etkilenrim
Teşekkürler canım, oğlumun ismi Efe
sanırım normal doğum bekliyorsunn...39+1 olmuşsunnakannehir
ilkgün hoşgeldin bebısını güle güle saglıkla buyut ınsallah. darısı bızlere sag saglım.dogum yapan arkadaslar bebıslerın resımlerını de koyun bır ara 16 kısı olmus dogum yapan
Efe Bey hosgelmis :))
evet bekliyorum bekliyorum bekliyorum.... delikafadulden
inşallah istediğin gibi olur canım,,,aslında hareket etmek iyi,ben 26. haftadan beri doğru düzgün iş yapamıyorum,kanamam olmuştu o zaman,merdiven inip çıkmaktan ve yürümekten başka birşey yapmıyorum,
benim de o haftalarda kanamam olmuştu ama bak şimdi herşey yolunda çok şükür gelmeye niyeti yok :)) dikkat ediyodum ben de ama her işimi yapıyodum yavaş yavaş,şimdi de yapıyom ama limitli hergün biraz bütün gün yapmıyom yani azar azar,merdiven zaten evde olduğu için günde kırk kez inip çıkıyoz bi de yatsam 30 kilo alcakmışım demekki :)))
gelir annesi ,merak etme,oğluşun çok sevmiş yerini...
selan kızlar geçmişe biraz bakabildim bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısı ile inşallah.
bu arada biz 40 haftayı bitirdik gözümüzü 41 haftaya diktik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan çok tembel çıktı hiç gelmek gibi bir niyeti doktordaydık eğer mayısın 3'üne kadar kendiliğinden gelmezse önce suni sancıyla normal doğum deneyip en olmadı sezeryan olacağız. hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah
benim doktorum müsade atmedi çok fazla iş yapmama,benimde evim merdivenli Allah tan hareket edebiliyorum...
selan kızlar geçmişe biraz bakabildim bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısı ile inşallah.
bu arada biz 40 haftayı bitirdik gözümüzü 41 haftaya diktik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan çok tembel çıktı hiç gelmek gibi bir niyeti doktordaydık eğer mayısın 3'üne kadar kendiliğinden gelmezse önce suni sancıyla normal doğum deneyip en olmadı sezeryan olacağız. hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah
HErkese selammm...
Doğum korkularından bahsedilmiş, ben de sezeryandan bile daha çok korkan biri olarak şunu söyliyim, anlatılanlara yazılanlara asla bakmayın...herşey 15 dakikada olup bitiyorr...
Allah herkesi bebeğine kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:
ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?