2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkunun ecele faydası yok kızlar doğanın kanunu bu ben çok rahatım hiç korkmuyorum elbet bi şekilde atlatacağız doğumu bebişi görmenin heyecanı sardı beni gerisini hiç düşünmüyorum..

maşaallah nidahcım.bende yarın gdicem..çatı muayenesine.
nasıl birşey acaba

ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)

hadi hayırlısı maşallah oğluşuna iyi olduğuna çok sevindim..

sağolun kızlar oğlanlar tembel çıktı gerçekten:)) inş sağ salim kolalıkla alırız hepimiz kucağımıza..

:)) insallah

merve, nedir bu oglanlarin tembelligi :) hayirlisi olsun saglikla
sorma yayılmışlar hiç dışarı çıkmaya niyetleri yok kaydirigubbakcemile3

inş suni sancıya gerek kalmadan doğurursun hayırlısıyla canım ya
inşallah canım benim temennimde o ama kısmet bakalım neler yaşayacağız

kızlar suni sancıdan korkuyorum ben.ona grek kalmaz inş.kendiliğinden gelir bebişler..
gcen biri anlattı arabada doktora giderken doğum ypmış.
bende çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz eyvahedigeldismile

ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
maşallah canım kuzucuğuna hayırlısı olur inşallah

hayırlısı olsun canım,maşallah tam 280 günü doldurmuş bebeğin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

maşallah canım oğluna,hayırlısı olsun...

slm kızlar bende yarın sabah inş saat 9 sezeryana girecem 9 aylık yolculugun sonuna geldim hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içindeyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum dönünce ayrıntıları yazarım dua edin a.e.o

canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hayirli olsun simdiden :)

canım şimdiden hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…