ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
ben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
maşaallah nidahcım.bende yarın gdicem..çatı muayenesine.
nasıl birşey acaba
pek sevimli oldugu soylenemez, ama korkulacak birsey de degil merak etme
sorma yayılmışlar hiç dışarı çıkmaya niyetleri yok kaydirigubbakcemile3:)) insallah
merve, nedir bu oglanlarin tembelligi :) hayirlisi olsun saglikla
inşallah canım benim temennimde o ama kısmet bakalım neler yaşayacağızinş suni sancıya gerek kalmadan doğurursun hayırlısıyla canım ya
bende çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz eyvahedigeldismilekızlar suni sancıdan korkuyorum ben.ona grek kalmaz inş.kendiliğinden gelir bebişler..
gcen biri anlattı arabada doktora giderken doğum ypmış.
maşallahben de bugün oğlumu gördümmm 51 cm 3200kg civarında olmuş. hala gelmeye niyeti yok:) nst de sancı göründü ama bende tık yok:)) doktor 2 haftaya kalmaz doğurursun dedi bakalım hayırlısı:)
hayırlısı olsun canım,maşallah tam 280 günü doldurmuş bebeğin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...selan kızlar geçmişe biraz bakabildim bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısı ile inşallah.
bu arada biz 40 haftayı bitirdik gözümüzü 41 haftaya diktik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan çok tembel çıktı hiç gelmek gibi bir niyeti doktordaydık eğer mayısın 3'üne kadar kendiliğinden gelmezse önce suni sancıyla normal doğum deneyip en olmadı sezeryan olacağız. hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah
hayırlısı olsun canım,maşallah tam 280 günü doldurmuş bebeğin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
slm kızlar bende yarın sabah inş saat 9 sezeryana girecem 9 aylık yolculugun sonuna geldim hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içindeyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum dönünce ayrıntıları yazarım dua edin a.e.o
slm kızlar bende yarın sabah inş saat 9 sezeryana girecem 9 aylık yolculugun sonuna geldim hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içindeyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum dönünce ayrıntıları yazarım dua edin a.e.o
slm kızlar bende yarın sabah inş saat 9 sezeryana girecem 9 aylık yolculugun sonuna geldim hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun inş isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın hepinizi öpüyorum dönünce ayrıntıları yazarım dua edin a.e.o
kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar
kızlar bende yarın sabah sezeryana gidiyorum
bebişimizi alcaz inşallah kucağımıza bizde
dualarınızı esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?