banada aynısını söylediler...benimki hep memedeydi ve gündüz sadece memede uyuyodu..daha fazla dayanamadım mama verdim..günde 2 kere verirken mama ve anne sütüyle 13 günde 500 gr aldı..bakalım bende 2.ay kontrolünü bekliyorum..gerçi artık 3-4 kere veriyorum durmuyo çünkü..
canım goz yanılması o içini rahatlatmak için koy bence sana suan sürekli sarı gibi geliyor olabilir ama sarı bişey koyunca o nun sarısına gozun alısacak okadar iyilesmek yok yani:))) sadece sana oyle geliyorsa artık oyle gelmeyecek normal goreceksin:))
mama dediğin ne ki canım?? aptamil mi?
off netim berbat yaa düşüp duruyo..size bişey danışıcam kızlar..şimdi eşimin ailesi ve akrabaları samsunda yaşıyo..ısrarla oraya gelmemizi istiyolar..hatta eşim izin alabilseydi bu hafta gidicektik..10 sa. yol çocuk küçük ve ben gitmek istemiyorum enaz bi 5 aylık olsun istiyorum ama anlaıyolar...yanlışmı düşünüyorum sizce...eşime desem hemen alınır bende bi şekilde kaynanama dicem ama yanlış anlaşılmak istemiyorum..
hepimiz aynı hatayı yapıyoruz verme canım 3 4 kere, bırakır memeyi bak allah korusun ,ağlayıca gezdir omzunda ayağında salla bi şekilde ağlar ağlar uyur ,ben öyle yapıyorum artık ,yoksa her geçen gün daha fazla istiyo,günde 1 kereyle başlamıştık 3 oldu
hepimiz aynı hatayı yapıyoruz verme canım 3 4 kere, bırakır memeyi bak allah korusun ,ağlayıca gezdir omzunda ayağında salla bi şekilde ağlar ağlar uyur ,ben öyle yapıyorum artık ,yoksa her geçen gün daha fazla istiyo,günde 1 kereyle başlamıştık 3 oldu
sağol canım denicem söylediklerini, birde sarı şeyler koy yanına diyolar yararı oluyomu acaba pek inanmadığımdan koymadım bugune kadar ama onuda denicem artık
dr unuz kızmıyomu ??? bana mama verme diyorlar ... sık sık emzir sutun artacak ve artacak diye inan diyorlar ... psikoloji cok onemliymiş... benden size bi oneri lutfen size demin soyledigim cayı gercekten içten inanarak için ben cunku oyle yaptım yada kendiniz bi sey bulun ... ben dun dedimki ben bi cay uydurayım ve sutum fıskırsın ben yaptım diyeyim dedim ve cok inandırdım kendimi dun gece ve bugun gercekten cok degişti sut miktarım yada bana oyle geliyor... bu bile cok onemli bence...
off netim berbat yaa düşüp duruyo..size bişey danışıcam kızlar..şimdi eşimin ailesi ve akrabaları samsunda yaşıyo..ısrarla oraya gelmemizi istiyolar..hatta eşim izin alabilseydi bu hafta gidicektik..10 sa. yol çocuk küçük ve ben gitmek istemiyorum enaz bi 5 aylık olsun istiyorum ama anlaıyolar...yanlışmı düşünüyorum sizce...eşime desem hemen alınır bende bi şekilde kaynanama dicem ama yanlış anlaşılmak istemiyorum..
valla verme diyolar ama verdik işte artık vermiycem çok ağlıyodu veriyodum sütüm yetmiyo diyedr unuz kızmıyomu ??? bana mama verme diyorlar ... sık sık emzir sutun artacak ve artacak diye inan diyorlar ... psikoloji cok onemliymiş... benden size bi oneri lutfen size demin soyledigim cayı gercekten içten inanarak için ben cunku oyle yaptım yada kendiniz bi sey bulun ... ben dun dedimki ben bi cay uydurayım ve sutum fıskırsın ben yaptım diyeyim dedim ve cok inandırdım kendimi dun gece ve bugun gercekten cok degişti sut miktarım yada bana oyle geliyor... bu bile cok onemli bence...
off olmuyoki tubacım yaa..memeye çekerek ağlar tonda hım hım hım die ses çıkarınca dayanamıyorum..ve o halde asla uyumuyo
ant, bebeğim 15 günlük yeni geçtiyse seninki normal ozman canım içim ferahladı biraz çok sarı değil zaten ama şte anne yüreği:)
sg aynen öyle canım söyleye söyleye eski usulleri bizi korkutuyolar :))) şimdi evde uyuyamıyorum al karısı basarmış çocuğa sahip çıkakmışım yanlız uyumak yasak ama gunduz çocuk uyuyo bayılıyo benım gözler kayınvalıdem sıkı sıkı tembıhlıo inanmasamda korkutuyolar işte bend euymak zorunda kalıyorum:)
Canım 10 saat yol gerçekten uzunmuş ama kendi aracınızla gidecekseniz çok problem olmayabilir, sık sık mola verirsiniz. Biz de kırkımız çıkınca memlekete gideceğiz inşallah, kendi arabamızla 5 saat falan sürüyor.
yok canımya otobüsle topu topu 2 mola veriliyo..
yok canımya otobüsle topu topu 2 mola veriliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?