2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hepimiz aynı hatayı yapıyoruz verme canım 3 4 kere, bırakır memeyi bak allah korusun ,ağlayıca gezdir omzunda ayağında salla bi şekilde ağlar ağlar uyur ,ben öyle yapıyorum artık ,yoksa her geçen gün daha fazla istiyo,günde 1 kereyle başlamıştık 3 oldu

off netim berbat yaa düşüp duruyo..size bişey danışıcam kızlar..şimdi eşimin ailesi ve akrabaları samsunda yaşıyo..ısrarla oraya gelmemizi istiyolar..hatta eşim izin alabilseydi bu hafta gidicektik..10 sa. yol çocuk küçük ve ben gitmek istemiyorum enaz bi 5 aylık olsun istiyorum ama anlaıyolar...yanlışmı düşünüyorum sizce...eşime desem hemen alınır bende bi şekilde kaynanama dicem ama yanlış anlaşılmak istemiyorum..

evet canım aptamil..

10 saat yol çokmuş haklısın

dr unuz kızmıyomu ??? bana mama verme diyorlar ... sık sık emzir sutun artacak ve artacak diye inan diyorlar ... psikoloji cok onemliymiş... benden size bi oneri lutfen size demin soyledigim cayı gercekten içten inanarak için ben cunku oyle yaptım yada kendiniz bi sey bulun ... ben dun dedimki ben bi cay uydurayım ve sutum fıskırsın ben yaptım diyeyim dedim ve cok inandırdım kendimi dun gece ve bugun gercekten cok degişti sut miktarım yada bana oyle geliyor... bu bile cok onemli bence...

off olmuyoki tubacım yaa..memeye çekerek ağlar tonda hım hım hım die ses çıkarınca dayanamıyorum..ve o halde asla uyumuyo

sağol canım denicem söylediklerini, birde sarı şeyler koy yanına diyolar yararı oluyomu acaba pek inanmadığımdan koymadım bugune kadar ama onuda denicem artık

Biz sarı yazma örttük ilk doğduğunda ama işe yaramadı tabi:)) Bebeğin kıyafetine altın tak, sarı kıyafet giydir falan dediler ama işe yaramıyor tabi bunlar. Sadece sarı giyince bize sarı görünmüyor rengi. O zaman sarardığını anlamak da zorlaşıyor. İnşallah yüksek çıkmaz canım değeri, çıkarsa da fototerapi görüyor hastanede ve düşüyor değeri. İnşallah gerek kalmaz, Allah bebeklerimizi korusun.

banada asla verme diyolar ama napayım açmı dursun çocuk..hatta kaşıkla verdimi sanıyo dr..bende beni bıraksın istemiyorum ama açta kalmasın..daha küçükken uyuyodu ama artık büyüyo ve açsa uyumuyo..ama senin bebeğinin ağlaması yoksa verme bekle bakalım ne kadar alıcak..

ant, bebeğim 15 günlük yeni geçtiyse seninki normal ozman canım içim ferahladı biraz çok sarı değil zaten ama şte anne yüreği:)
sg aynen öyle canım söyleye söyleye eski usulleri bizi korkutuyolar :))) şimdi evde uyuyamıyorum al karısı basarmış çocuğa sahip çıkakmışım yanlız uyumak yasak ama gunduz çocuk uyuyo bayılıyo benım gözler kayınvalıdem sıkı sıkı tembıhlıo inanmasamda korkutuyolar işte bend euymak zorunda kalıyorum:)

Canım 10 saat yol gerçekten uzunmuş ama kendi aracınızla gidecekseniz çok problem olmayabilir, sık sık mola verirsiniz. Biz de kırkımız çıkınca memlekete gideceğiz inşallah, kendi arabamızla 5 saat falan sürüyor.

valla verme diyolar ama verdik işte artık vermiycem çok ağlıyodu veriyodum sütüm yetmiyo diye
off olmuyoki tubacım yaa..memeye çekerek ağlar tonda hım hım hım die ses çıkarınca dayanamıyorum..ve o halde asla uyumuyo

aynısını yapıyo canım seni çok iyi anlıyorum ama bak bügün hiç mama yemedi bu bir kısır döngü sen verdikçe emmiycek emmedikçe sütün gidecek ve daha çok mamayaihtiyaç duyulacak

kızlar süt konsuunua gelince ilk 3 gün stütüm gelmedi çocugum ciyak ciyaka ğladı ama gayretle çekmeye devame tti ılk gun hemşireye dedim sütüm gelmiyo napıcam durmuyo çocuk dıye
öyle soyleme olucak de dedi ve gerçekten hep öyle düşündüm o ağlasada gelicek diye diye sütüm maşallahı var şimdi öyle özel hiç bişede içmiyorum sadece su rejim ble yapıyorum
banyonun buyuk etkısı var ama onu es geçmeyın banyo yapın akşam yatarken dun sönuktu benım göğüsler banyo yapıp yattım üstüm ıslanmış gece
sıkmayın canınızı azda olsa gelıyosa var demektır sütünüz hiç emziremeyenleri düşünün

belinden aşagı inince fototerapiye alınıyomuş.ole demişti dr.um ışıkta bak bacaklarına bastırıp beyazsa korkma canım..

Kızlar bir de benim oğlumun sünnet derisi geriye doğru sıyrılmıyor, doktor sıyırmayın zaten dedi ama nette okudum sıyrılması lazımmış, enfeksiyon olabilirmiş bir sürü olumsuz şey okudum. En etkili çözüm sünnet yaptırmakmış ama bu tür pipilerin sünneti zor olurmuş. Eşim şehir dışında görevde gelince araştıralım bakalım sünnet yaptıracağım galiba ama çok korkuyorum nasıl durduracağım küçücük bebeği.

ant ya uçakla gidin yada gitmeyin,eğer çok sıkılmıycaksan git sanada değişiklik olur,biz her gün dışarı çıkıyoruz,40ı çıkınca ayvalığa,3aylık oluncada bodruma gitcem inşallah,bir sıkıntı olmazsa tabi

kızlar liste hazırlamayı bilen birisi,2010 mayıs bebklerinin boy kilo takiplerini hazırlıyabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…