kızlar sağılan bu sütleri nasıl ısıtıyosunuz..
bence aventt...canını da acıtmıyo..
selam kızlar nasılsınız?
benimde elektrikli pompa almam lazım ama birtürlü karar veremedim hangisini önerirsiniz?
ben ameda kullanıyorum çok memnunum hiç acıtmıyor. w.sutpompasikiralama.c
selam annişler, bizim bugün 40mız çıktııı
gözünaydın canım...
SELAM ;
BEBEKLERİ VE KENDİ RAHATSIZ OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN...BENDE KIZIMA NAZAR DEĞİDİRDİM,3 GECEDİ AKŞAM 7 DEN GECE 3 E KADAR UYUMUYOR ,HUZURSUZ OLUYOR,ÖZELLİKLE GECE YARISINDAN SONRA EMERKEN BİRDEN BASIYOR ÇIĞLIĞI,AĞLIYOR,SONRA YİNE EMİYOR,YATAĞA YATIRIYORUM BAŞLIYOR AĞLAMAYA BİR DAHA EMZİR...VS.VS.DÜZENİ DEĞİŞTİ HERHALDE,SAAT DÜZENİNİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM ACABA???
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum.. biliyorsunuz ben bebişimi 23 gun aradan sonra kucagıma aldım... bu arada sütüm bayagı bir azalmıstı bu evrede sürekli sütümü artırma calısmaları yaptım her yolu denedim ve dün bir karısım denedim ve evet sonunda sütümde gözle görünür bür artıs oldu:))) size de söylüyorum... ya her yerde anason, kimyon, rezene ve ıhlamurun süt artırdıgı ve gaza iyi geldigi yazıyor. ben hepsini ayrı ayrı içiyordum ve dün hepsini karıstırdım ve cay yaptım:) yarım tatlı kasığı anason tohumu 1 tatlı kasıgı rezene tohumu 1 tatlı kasıgı kimyon tohumu ve 3-5 yaprak ıhlamur u bir litre kayanamıs suya atıyorum ve sonuc gercekten degişti:) sabah kahvaltıda cay yerine bunu tüketiyorum sıcak sıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?