2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehlika çook tatlı maşallah, ay ben bütün bebekleri kendi oğluma benzetiyorum yaa kaydirigubbakcemile3

elvan 40ınız çıktı ha, hayırlı olsun, nası hissediyosun bayanssulusmile sempatiksalakcinni

mehlikacım maşallah oğluşuna..bütün bebişleri Rabbim esirgesin..

bizim cimcime yeni uyudu daha..tilki uykusu yatıyo:) eli kulağında..kalkar şimdi..

kızlar benim kızımın gözü iyileşti damla sayesinde..

selam annişler, bizim bugün 40mız çıktııı

gözünaydın canım...

SELAM ;
BEBEKLERİ VE KENDİ RAHATSIZ OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN...BENDE KIZIMA NAZAR DEĞİDİRDİM,3 GECEDİ AKŞAM 7 DEN GECE 3 E KADAR UYUMUYOR ,HUZURSUZ OLUYOR,ÖZELLİKLE GECE YARISINDAN SONRA EMERKEN BİRDEN BASIYOR ÇIĞLIĞI,AĞLIYOR,SONRA YİNE EMİYOR,YATAĞA YATIRIYORUM BAŞLIYOR AĞLAMAYA BİR DAHA EMZİR...VS.VS.DÜZENİ DEĞİŞTİ HERHALDE,SAAT DÜZENİNİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM ACABA???

cznım kıızında kolik olabılır yanı gaz sancısı dra bır danış istersen
ayaklarının altına ınceltılmış acı elma yagıyla masaj yapınca hafıflıyor sancıları
kuzenımın kızı oyleydı gunduz uyuyor gece olunca sureklı aglıyordu cok cektıler sımdı 2 yasında anca duzeldı

bu arada benım ogluşumda 29 mayısta sezeryanle dunyaya geldı
hepinizin bebişlerini allah nazarlardan saklasın
masallah onlara

mehlikacım maşallah bebeğine çok tatlı.kızlar oglunuzun pipisini yani sünnet derisini oynuyomusunuz dogrumu sizce

bebişlere maşallah

bugün 1 aylık olduk ,sağlık ocağına gittik aşı için, oğlum doğum kilosunun üstüne 1kilo 250 almış ,boyuda 7 cm uzamış, mamayı bırakıyorum yani, günde 3 kez 30 ml falan veriyodum ama gerek yokmuş,zaten memeyi zor almaya başlamıştı biberona alışınca çok üzülüyodum,bakalım nolcak sık sık uyanıyo falan ama kararlıyım sadece süt vericem artık

kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum.. biliyorsunuz ben bebişimi 23 gun aradan sonra kucagıma aldım... bu arada sütüm bayagı bir azalmıstı bu evrede sürekli sütümü artırma calısmaları yaptım her yolu denedim ve dün bir karısım denedim ve evet sonunda sütümde gözle görünür bür artıs oldu:))) size de söylüyorum... ya her yerde anason, kimyon, rezene ve ıhlamurun süt artırdıgı ve gaza iyi geldigi yazıyor. ben hepsini ayrı ayrı içiyordum ve dün hepsini karıstırdım ve cay yaptım:) yarım tatlı kasığı anason tohumu 1 tatlı kasıgı rezene tohumu 1 tatlı kasıgı kimyon tohumu ve 3-5 yaprak ıhlamur u bir litre kayanamıs suya atıyorum ve sonuc gercekten degişti:) sabah kahvaltıda cay yerine bunu tüketiyorum sıcak sıcak:)

iyi olmuş canım sevindim sütünün artmasına ,sorun olursa denerim bende ,hepsini ayrı ayrı içiyom gün içinde ama öyle daha iyi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…