bebişlere maşallah
bugün 1 aylık olduk ,sağlık ocağına gittik aşı için, oğlum doğum kilosunun üstüne 1kilo 250 almış ,boyuda 7 cm uzamış, mamayı bırakıyorum yani, günde 3 kez 30 ml falan veriyodum ama gerek yokmuş,zaten memeyi zor almaya başlamıştı biberona alışınca çok üzülüyodum,bakalım nolcak sık sık uyanıyo falan ama kararlıyım sadece süt vericem artık
masallah canım bayagı beslenmiş minik sıpa:) benimki olmadı okadar hastanede kaldı ya bayagı kilo kaybetmişti şimdi onu toparladık biz:) bende bu ayın 23 unu bekliyorum acaba 2. ayında nekadar oldu diye??? meraktan ölüyorum sütüm yetiyomu diye endişeleniyorum tabii... hatta önceden sagıp sakladıklarımdan bazen cıkarıp veriyorum içiyor ama rahatsız oluyor fazla geliyor sanki???
bebişlere maşallah
bugün 1 aylık olduk ,sağlık ocağına gittik aşı için, oğlum doğum kilosunun üstüne 1kilo 250 almış ,boyuda 7 cm uzamış, mamayı bırakıyorum yani, günde 3 kez 30 ml falan veriyodum ama gerek yokmuş,zaten memeyi zor almaya başlamıştı biberona alışınca çok üzülüyodum,bakalım nolcak sık sık uyanıyo falan ama kararlıyım sadece süt vericem artık
canım ben de yetiyomu yetmiyomu bilmediğimden ağlayınca azıcık mama veriyodum ,şimdi rahatladım yetiyomuş sütüm ,inş seninki de yetiyodur çünkü biberona alışması kötü oluyo resmen boş biberonu ağzına sokunca bile susuyodu,mememi almak için ağzını açmıyodu sıpa ucunu emmeye başlamıştı allahtan yara sorunum olmadı
saol canım ,şakır şakır sütüm yok aslında ama yetiyomuş demekki ben de şaşırdım :))tuba maşallah oğlunada sütüne...darısı başıma inş.
cık sükür benim de yara problemim olmadı... benim bebiş 20 gun biberonla beslendi hastanede ama gelince bi problem yasamadı allahtan... benim memişler biberon gibi zaten masallah ları var biraz:)
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum.. biliyorsunuz ben bebişimi 23 gun aradan sonra kucagıma aldım... bu arada sütüm bayagı bir azalmıstı bu evrede sürekli sütümü artırma calısmaları yaptım her yolu denedim ve dün bir karısım denedim ve evet sonunda sütümde gözle görünür bür artıs oldu:))) size de söylüyorum... ya her yerde anason, kimyon, rezene ve ıhlamurun süt artırdıgı ve gaza iyi geldigi yazıyor. ben hepsini ayrı ayrı içiyordum ve dün hepsini karıstırdım ve cay yaptım:) yarım tatlı kasığı anason tohumu 1 tatlı kasıgı rezene tohumu 1 tatlı kasıgı kimyon tohumu ve 3-5 yaprak ıhlamur u bir litre kayanamıs suya atıyorum ve sonuc gercekten degişti:) sabah kahvaltıda cay yerine bunu tüketiyorum sıcak sıcak:)
canım ben de yetiyomu yetmiyomu bilmediğimden ağlayınca azıcık mama veriyodum ,şimdi rahatladım yetiyomuş sütüm ,inş seninki de yetiyodur çünkü biberona alışması kötü oluyo resmen boş biberonu ağzına sokunca bile susuyodu,mememi almak için ağzını açmıyodu sıpa ucunu emmeye başlamıştı allahtan yara sorunum olmadı
saol canım ,şakır şakır sütüm yok aslında ama yetiyomuş demekki ben de şaşırdım :))
:)))) süpermiş
ayyy işe yarıyosa bende yapayım..zira şakıyan bi sütüm yok..:sinifsinif:...inş. benim sütümüde arttırır
ya kızlar bu süt konusu genetik olabilirmi..benim annemindeablamında olmamış sütü...ben hiç anne sütü almamışım mesela..:gitme:..benimde şakıyan bi sütüm yok..aldığım göğüs pedleri dolapta duruyo bi tane bile kullanılmadı..mafoldumben..enaz 6 ay emzirmek istiyorum yaa
ya kızlar bu süt konusu genetik olabilirmi..benim annemindeablamında olmamış sütü...ben hiç anne sütü almamışım mesela..:gitme:..benimde şakıyan bi sütüm yok..aldığım göğüs pedleri dolapta duruyo bi tane bile kullanılmadı..mafoldumben..enaz 6 ay emzirmek istiyorum yaa
s_g canım sütün yetmiyorsa bebek aç kalacağı için ağlar durur, benim oğlum aç olunca sırt üstü yatmıyor hiç basıyor yaygarayı. Önce gaz sancısı zannetmiştim ama mama verince sustu ve biraz birlikte oyalandıktan sonra da çok güzel uyudu. Ben de günde 2 kez mama veriyorum çok ağlarsa.
ya yetip yetmedigini nasıl anlayacagım dedim dr a 1 ay sonra anlıyacaksın dedi cok sacma buldum??? eger yetmiyorsa 1 ay acmı kalcak bebişim??? tartınca anlasılacakmıs??? ben eskiden sagıyordum gecen gun bi deneme yaptım memişler eskiye nazaran daha yumusak oldukları için sagılmadı cok az geliyor cevremde bazı insanlar kendilerinin fıskırdıgını gece sut içinde uyandıklarını falan anlatıyorlar cok uzuluyorum benim okadar yok sadece bebiş agzını cekince makas yapıyorum ozaman akıyor okadar??? gerci bebklerinin 7 saat uyudugunu soyluyorlar??? benimki saatte bir emiyor neredeyse en fazla 3 saat uyudu suana kadar???
sevdacım ben,m bebeğimde de uzayan sarılık vardı. En son 9.6 ya düştü değeri 15 günlüktü o zaman. Doktor artık değer yükselmez dedi. Güneşli günlerde soyup güneşlendir ve maden suyunun gazını alıp birazcık içir iyi geliyor.
ya yetip yetmedigini nasıl anlayacagım dedim dr a 1 ay sonra anlıyacaksın dedi cok sacma buldum??? eger yetmiyorsa 1 ay acmı kalcak bebişim??? tartınca anlasılacakmıs??? ben eskiden sagıyordum gecen gun bi deneme yaptım memişler eskiye nazaran daha yumusak oldukları için sagılmadı cok az geliyor cevremde bazı insanlar kendilerinin fıskırdıgını gece sut içinde uyandıklarını falan anlatıyorlar cok uzuluyorum benim okadar yok sadece bebiş agzını cekince makas yapıyorum ozaman akıyor okadar??? gerci bebklerinin 7 saat uyudugunu soyluyorlar??? benimki saatte bir emiyor neredeyse en fazla 3 saat uyudu suana kadar???
slm kızlar, bebeğimde sarılık vardı gözlerinde ilerlerse getirin demişlerdi ilerlemedi ma geçmedide, oyüzden bugun dras götürdük kan tahlılı aldılar idrar tahlılı nvesayre
inş yoktur önemli bişey yoksa tedavisi zormu nasıl oluyo bilen varmı arkadaşlar
sağol canım denicem söylediklerini, birde sarı şeyler koy yanına diyolar yararı oluyomu acaba pek inanmadığımdan koymadım bugune kadar ama onuda denicem artık
banada aynısını söylediler...benimki hep memedeydi ve gündüz sadece memede uyuyodu..daha fazla dayanamadım mama verdim..günde 2 kere verirken mama ve anne sütüyle 13 günde 500 gr aldı..bakalım bende 2.ay kontrolünü bekliyorum..gerçi artık 3-4 kere veriyorum durmuyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?