2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah canım bayagı beslenmiş minik sıpa:) benimki olmadı okadar hastanede kaldı ya bayagı kilo kaybetmişti şimdi onu toparladık biz:) bende bu ayın 23 unu bekliyorum acaba 2. ayında nekadar oldu diye??? meraktan ölüyorum sütüm yetiyomu diye endişeleniyorum tabii... hatta önceden sagıp sakladıklarımdan bazen cıkarıp veriyorum içiyor ama rahatsız oluyor fazla geliyor sanki???

canım ben de yetiyomu yetmiyomu bilmediğimden ağlayınca azıcık mama veriyodum ,şimdi rahatladım yetiyomuş sütüm ,inş seninki de yetiyodur çünkü biberona alışması kötü oluyo resmen boş biberonu ağzına sokunca bile susuyodu,mememi almak için ağzını açmıyodu sıpa ucunu emmeye başlamıştı allahtan yara sorunum olmadı

tuba maşallah oğlunada sütüne...darısı başıma inş.

cık sükür benim de yara problemim olmadı... benim bebiş 20 gun biberonla beslendi hastanede ama gelince bi problem yasamadı allahtan... benim memişler biberon gibi zaten masallah ları var biraz:)

tuba maşallah oğlunada sütüne...darısı başıma inş.
saol canım ,şakır şakır sütüm yok aslında ama yetiyomuş demekki ben de şaşırdım :))
cık sükür benim de yara problemim olmadı... benim bebiş 20 gun biberonla beslendi hastanede ama gelince bi problem yasamadı allahtan... benim memişler biberon gibi zaten masallah ları var biraz:)

:)))) süpermiş

ayyy işe yarıyosa bende yapayım..zira şakıyan bi sütüm yok..:sinifsinif:...inş. benim sütümüde arttırır

ya kızlar bu süt konusu genetik olabilirmi..benim annemindeablamında olmamış sütü...ben hiç anne sütü almamışım mesela..:gitme:..benimde şakıyan bi sütüm yok..aldığım göğüs pedleri dolapta duruyo bi tane bile kullanılmadı..mafoldumben..enaz 6 ay emzirmek istiyorum yaa

saol canım ,şakır şakır sütüm yok aslında ama yetiyomuş demekki ben de şaşırdım :))

:)))) süpermiş

ya yetip yetmedigini nasıl anlayacagım dedim dr a 1 ay sonra anlıyacaksın dedi cok sacma buldum??? eger yetmiyorsa 1 ay acmı kalcak bebişim??? tartınca anlasılacakmıs??? ben eskiden sagıyordum gecen gun bi deneme yaptım memişler eskiye nazaran daha yumusak oldukları için sagılmadı cok az geliyor cevremde bazı insanlar kendilerinin fıskırdıgını gece sut içinde uyandıklarını falan anlatıyorlar cok uzuluyorum benim okadar yok sadece bebiş agzını cekince makas yapıyorum ozaman akıyor okadar??? gerci bebklerinin 7 saat uyudugunu soyluyorlar??? benimki saatte bir emiyor neredeyse en fazla 3 saat uyudu suana kadar???

slm kızlar, bebeğimde sarılık vardı gözlerinde ilerlerse getirin demişlerdi ilerlemedi ma geçmedide, oyüzden bugun dras götürdük kan tahlılı aldılar idrar tahlılı nvesayre
inş yoktur önemli bişey yoksa tedavisi zormu nasıl oluyo bilen varmı arkadaşlar

s_g canım sütün yetmiyorsa bebek aç kalacağı için ağlar durur, benim oğlum aç olunca sırt üstü yatmıyor hiç basıyor yaygarayı. Önce gaz sancısı zannetmiştim ama mama verince sustu ve biraz birlikte oyalandıktan sonra da çok güzel uyudu. Ben de günde 2 kez mama veriyorum çok ağlarsa.

ayyy işe yarıyosa bende yapayım..zira şakıyan bi sütüm yok..:sinifsinif:...inş. benim sütümüde arttırır

canım benimde sakımıyor ama ilk defa bebiş agzını cekince sütüm pıt pıt pıt damlalar halinde aktı kendiliginden ben sıkmadan yani bide yutkunurken agzının yanlarında daha cok gorunuyodu sanki psikolojik olabilir ama gercekten ayrı ayrı içtigime nazaran suan daha fazla 2 gundur yani.

bende 6 ay sadece anne sutu hayali kuruyorum ama olmayacak galiba??? gerci bebek buyudukce artacak diyorlar bakalım artık??

sevdacım ben,m bebeğimde de uzayan sarılık vardı. En son 9.6 ya düştü değeri 15 günlüktü o zaman. Doktor artık değer yükselmez dedi. Güneşli günlerde soyup güneşlendir ve maden suyunun gazını alıp birazcık içir iyi geliyor.

ben de hiç kullanmadım canım göğüs pedi ama azda olsa yarıyo demekki , kafana takma bak böyle düşündüğünden gelmiyo olabilir bol bol rezene falan iç uyu,uyku çok önemli ben 15 dakkada olsa uyuyorum aralarda göğüsler doluyo

canım bebnim bebiş cok gazlı hatta ben ac oldugu için aglıyor sandım daha onceden sagıp kaldırdıgım sutlerden verdim deli gibi içti oncesinde de emmişti... cok uzuldum acmıs diye sonra birden kıyameti kopardı gazını cıkarmamı bile reddetti karnına baskı oluyor diye midesi kocaman olmustu agladı agladı birden kakasını yaptı ve kustu... cok korktum bişey oluyor diye sonra uyudu ve 5 saat memeyi reddetti emmedi. anladımki balık gibi bilmeden emmiş... sonra annem dediki eger cocugun gazı varsa acısından bilincsizce emiyormus... hatta eger emerken memeni sıkıyorsa gazı vardır dedi.

Gerçekten uyku çok önemli, bol sıvı tüketip uyumak sütü baya artırıyor. Her emzirmeden sonra iki bardak su içiyorum ben, rezene de sık sık içmeye çalışıyorum.Doktor bana çay, kahve hariç günde 5lt ye kadar sıvı tüket demişti.

boşver canım ,sütü fışkıranları bak bizimki fışkırmıyo :)))) aynıyız yani ,benimki de en fazla 4 saat uyuyo o da geceleri

sağol canım denicem söylediklerini, birde sarı şeyler koy yanına diyolar yararı oluyomu acaba pek inanmadığımdan koymadım bugune kadar ama onuda denicem artık

banada aynısını söylediler...benimki hep memedeydi ve gündüz sadece memede uyuyodu..daha fazla dayanamadım mama verdim..günde 2 kere verirken mama ve anne sütüyle 13 günde 500 gr aldı..bakalım bende 2.ay kontrolünü bekliyorum..gerçi artık 3-4 kere veriyorum durmuyo çünkü..

canım bebeğin kaç günlük bilmiyoru ama bizim değerimiz 10 du ve dr.um 10.günden sonra tehlike yok demişti..benim oğlan neredeyse 2 aylık olcak göz bebekleri yeni beyazladı..korkma bişey çıkmaz yani

sağol canım denicem söylediklerini, birde sarı şeyler koy yanına diyolar yararı oluyomu acaba pek inanmadığımdan koymadım bugune kadar ama onuda denicem artık

canım goz yanılması o içini rahatlatmak için koy bence sana suan sürekli sarı gibi geliyor olabilir ama sarı bişey koyunca o nun sarısına gozun alısacak okadar iyilesmek yok yani:))) sadece sana oyle geliyorsa artık oyle gelmeyecek normal goreceksin:))

mama dediğin ne ki canım?? aptamil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…