2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim maaaşallah bebişine seninkide iri doğmuştu değilmi...biraz vermiş sonra toplamış maaşallah...bende obez muhabbeti yaptım.doktorumuz anne sütü obez yapmaz öyle bir özelliği yok dediii......
inşallah olmaz miğdesi genişliycek diye korkum

en iyisi hangi biberondur peki gaz yönündenbilmiyorumkismile

oğlum gazmann gibi ama gazı çıkartamıyo:gitme:
bence nuby antikolik

gece uykularınız nasıl hanımlar bebekler ne kadar uyuyoo..bizim geceler iyice çorba oldu. dün bi oğlum ağldı bi ben ağladımkaydirigubbakcemile
bir günü bir günü tutmuyor

Devrimim & Gökkuşak teşekkürler. Valla memeyi iyice kavrayana kadar ayağı yere vura vura tey tey :)))
özellikle sağ tarafda oluyor,onunda sütü daha çok,tepinerek emziriyorum,gögüs koruyucuyla emmiyor artık,başta alıyordu sıpa
ılık su hazırla bir tasa,pamukla sil daha kolay
aynen canım sürekli tepinmekteyim bende.
göğüs koruyucu aldım onunla iyi ama unutur memeni almaz diyolar korktum kullanmıyorum.
tutmuyor bizim sıpa gögüs koruyucuyla

merhaba kızlar, 40 çıkarma nasıl yapılıyor, bildiğiniz adetler dualar var mı ? ben de annem de bilmiyoruz nasıl olduğunu...

merhaba kızlar, 40 çıkarma nasıl yapılıyor, bildiğiniz adetler dualar var mı ? ben de annem de bilmiyoruz nasıl olduğunu...
40tane ufak taşı,herbiri için ihlas okuyup banyo yaptığınız suya atıyorsunuz,senin bebeğin ve eşinin çarşaflarınız,üzerinizdeki giysileryıkanıyor,bildiklerim bunlr

slm kızlar, iki haftadır gün aşırı ateşim yükseliyor, ardından terliyip su içinde kalıyodum ve sürekli bi halsizlik vardı üstümde, soğuk aldım, süt ateşidir, ha geçti ha geçecek derken dün sabah uyandığımda sol göğsümün yarısını kıpkırmızı olmuş görünce soluğu acilde aldık, orda da genel cerrahiye yönlendirdiler bizi, mastit olmuşum yani göğüs iltihabı, göğüs ucundaki yaradan, ya da süt birikmesinden oluyormuş, antibiyotiğe başladım, aman dikkat edin ateşiniz varsa ihmal etmeyin, çünkü eğer apseye dönüşürse, cerrahi müdahele gerekiyormuş, kesik atıp içini boşaltıyorlarmış ve muhtemelen o göğüsü emziremiyormuşsun bir daha, gözüm çok korktu benim şimdi dudağımı ısıra ısıra emziriyorum, Rabbim beterinden korusun, cümlemizi......

çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...

çok geçmiş olsun canım yaaaa....allah beterinden korusunn...

bizim kırk a yarın çıkıyor allahın izniyle bütün program yapıldı yıkanıp kırklanacaz en güzel cicilerimizi giyip benim ananeme kırk uçurmaya attaya...gitçeezz....3 teyzem ve kuzenlerde eklenince tam olucak....pazar günü babamız kırk uçurma planı yapmış yakın arkadaş grubuyla bir hayi kalabalık brunch keyfineee........

kızlar kilolar ne durumda ben karın bölgesi felaket ya düşük bel jeanlerime giriyorum ama koca bir göbek görünüyor.54 hamile kalmıştım 74 doğuma gittim şu an 62 kiloyum.en az 5 kilo daha vermem lazım.......nasıl vereceğiz bir fikri olan var mı.emzikliyiz diyede yemek gerekiyor küçük egzersizler yapıyorumdagaliba ben mucize bekliyorum......

2haftalıkken bende de olmuştu. doktora gösterdim normal dedi

çok geçmiş olsun canım

vallahi göbek bende de var. tv8de ebru şallı 5buçuk aylık hamilemiş plates yapıyor. benim göbek onunkinden büyük vallaha

hehehehuhuhehuhuehekaydirigubbakcemile3benimde öyle vallahhiiiiiii

selaam kızlar

hülyacım çok geçmiş olsun canım..

biz de oğlumla yapışık yaşar olduk tam bi kucak çocuu olduboshayallersmile

çok çok geçmiş olsun:teselli::teselli: gerçekten de Rabbim beterinden korusun cümlemizi
dilerim en kısa zamanda iyileşirsin :Saruboceq::Saruboceq:

ay canım ben de deniyim bari
benim oğlumun çişide kakasıda maşaallah iyi.
fakat bezi açılınca bir postada öyle yapıyor.genelde bu durumu sık yaşıyorum.
sizde var mı böyle bir problem?
biz de popomuzun açılmasına dayanamıyoruz herşeyi değişmemiz gerekiyor üşütüyoruz sonra o da gaz yapıyor

nubynini biberonu var yavaş akışından memnunlarmış kullanan anneler,

kızlar rezene hakkında bana bilgi verirmisiniz nasıl içiliyor nereden alıyosunuz oğlumun gaz sorunu başladı eşime aldırcam denicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…