inşallah olmaz miğdesi genişliycek diye korkumdevrimim maaaşallah bebişine seninkide iri doğmuştu değilmi...biraz vermiş sonra toplamış maaşallah...bende obez muhabbeti yaptım.doktorumuz anne sütü obez yapmaz öyle bir özelliği yok dediii......
bence nuby antikoliken iyisi hangi biberondur peki gaz yönündenbilmiyorumkismile
oğlum gazmann gibi ama gazı çıkartamıyo:gitme:
bir günü bir günü tutmuyorgece uykularınız nasıl hanımlar bebekler ne kadar uyuyoo..bizim geceler iyice çorba oldu. dün bi oğlum ağldı bi ben ağladımkaydirigubbakcemile
özellikle sağ tarafda oluyor,onunda sütü daha çok,tepinerek emziriyorum,gögüs koruyucuyla emmiyor artık,başta alıyordu sıpaDevrimim & Gökkuşak teşekkürler. Valla memeyi iyice kavrayana kadar ayağı yere vura vura tey tey :)))
ılık su hazırla bir tasa,pamukla sil daha kolayselam şekerler... nasılsınız bakalım
bende iki gündür kayınvalidemlerdeydim giremedim ama burnumdan geldi kızım çok huzursuzlandı. aşı yaptırıp oraya gitmiştik aşıdanmı huzursuz oldu oranın kalabalığında anlayamadım. sürekli üstündeler çocuğun sürekli konuşuyolar çocuk bunalıyo hiç uyuyamadı yavrum eve geldik de rahatladı.
bebeşim 1 kilo almış bir ayda iyi dedi hemşire. boyunu ölçmediler. bide d vitamni verdi daha önce vermemişlerdi başka hemşire vardı zaten dengesiz bi tipti vermedi unutmuş değişmiş şimdiki verdi.
ıslak mendilimizi değiştirmiştim niveaanın mendilini aldım çok güzeldi alkolsüz parfümsüz ama kızımın popişi pişikoldu yine( çokmu hassas nedir ne kullanıcam bilmiyorum.dayanmıyo mendil. yanımda biri olunca hemen yıkıyoruz popişi ama yalnızken olmuyo
tutmuyor bizim sıpa gögüs koruyucuylaaynen canım sürekli tepinmekteyim bende.
göğüs koruyucu aldım onunla iyi ama unutur memeni almaz diyolar korktum kullanmıyorum.
40tane ufak taşı,herbiri için ihlas okuyup banyo yaptığınız suya atıyorsunuz,senin bebeğin ve eşinin çarşaflarınız,üzerinizdeki giysileryıkanıyor,bildiklerim bunlrmerhaba kızlar, 40 çıkarma nasıl yapılıyor, bildiğiniz adetler dualar var mı ? ben de annem de bilmiyoruz nasıl olduğunu...
40tane ufak taşı,herbiri için ihlas okuyup banyo yaptığınız suya atıyorsunuz,senin bebeğin ve eşinin çarşaflarınız,üzerinizdeki giysileryıkanıyor,bildiklerim bunlr
slm kızlar, iki haftadır gün aşırı ateşim yükseliyor, ardından terliyip su içinde kalıyodum ve sürekli bi halsizlik vardı üstümde, soğuk aldım, süt ateşidir, ha geçti ha geçecek derken dün sabah uyandığımda sol göğsümün yarısını kıpkırmızı olmuş görünce soluğu acilde aldık, orda da genel cerrahiye yönlendirdiler bizi, mastit olmuşum yani göğüs iltihabı, göğüs ucundaki yaradan, ya da süt birikmesinden oluyormuş, antibiyotiğe başladım, aman dikkat edin ateşiniz varsa ihmal etmeyin, çünkü eğer apseye dönüşürse, cerrahi müdahele gerekiyormuş, kesik atıp içini boşaltıyorlarmış ve muhtemelen o göğüsü emziremiyormuşsun bir daha, gözüm çok korktu benim şimdi dudağımı ısıra ısıra emziriyorum, Rabbim beterinden korusun, cümlemizi......
slm kızlar, iki haftadır gün aşırı ateşim yükseliyor, ardından terliyip su içinde kalıyodum ve sürekli bi halsizlik vardı üstümde, soğuk aldım, süt ateşidir, ha geçti ha geçecek derken dün sabah uyandığımda sol göğsümün yarısını kıpkırmızı olmuş görünce soluğu acilde aldık, orda da genel cerrahiye yönlendirdiler bizi, mastit olmuşum yani göğüs iltihabı, göğüs ucundaki yaradan, ya da süt birikmesinden oluyormuş, antibiyotiğe başladım, aman dikkat edin ateşiniz varsa ihmal etmeyin, çünkü eğer apseye dönüşürse, cerrahi müdahele gerekiyormuş, kesik atıp içini boşaltıyorlarmış ve muhtemelen o göğüsü emziremiyormuşsun bir daha, gözüm çok korktu benim şimdi dudağımı ısıra ısıra emziriyorum, Rabbim beterinden korusun, cümlemizi......
selam kızlar acil bir sorum olucak sizlere sezaryen doğum yapanlar biraz önce duştan çıktım dikiş yerimi kavlu kağıt ile sürtmeden tampon yaparak kurulayım dedim hafif pembe bir renk oldu tekrar sildim birdaha oldu. eşimde sağ tarafın sol gibi kapanmamış henüz dedi. böyle birsey yasayan varmı? korktum acıkcası
kızlar kilolar ne durumda ben karın bölgesi felaket ya düşük bel jeanlerime giriyorum ama koca bir göbek görünüyor.54 hamile kalmıştım 74 doğuma gittim şu an 62 kiloyum.en az 5 kilo daha vermem lazım.......nasıl vereceğiz bir fikri olan var mı.emzikliyiz diyede yemek gerekiyor küçük egzersizler yapıyorumdagaliba ben mucize bekliyorum......
2haftalıkken bende de olmuştu. doktora gösterdim normal dedi
çok geçmiş olsun canım
vallahi göbek bende de var. tv8de ebru şallı 5buçuk aylık hamilemiş plates yapıyor. benim göbek onunkinden büyük vallaha
merhaba kızlar
duru genzini temizler gibi garip sesler çıkarıyor sizin bebeklerde de varmı ???
aynı sesi bizimkide çıkarıyo canım bazen, genelde de çok emince
merhaba kızlar
duru genzini temizler gibi garip sesler çıkarıyor sizin bebeklerde de varmı ???
ay canım ben de deniyim barikızlar merhaba uzun süredir giremiyorum.. biliyorsunuz ben bebişimi 23 gun aradan sonra kucagıma aldım... bu arada sütüm bayagı bir azalmıstı bu evrede sürekli sütümü artırma calısmaları yaptım her yolu denedim ve dün bir karısım denedim ve evet sonunda sütümde gözle görünür bür artıs oldu:))) size de söylüyorum... ya her yerde anason, kimyon, rezene ve ıhlamurun süt artırdıgı ve gaza iyi geldigi yazıyor. ben hepsini ayrı ayrı içiyordum ve dün hepsini karıstırdım ve cay yaptım:) yarım tatlı kasığı anason tohumu 1 tatlı kasıgı rezene tohumu 1 tatlı kasıgı kimyon tohumu ve 3-5 yaprak ıhlamur u bir litre kayanamıs suya atıyorum ve sonuc gercekten degişti:) sabah kahvaltıda cay yerine bunu tüketiyorum sıcak sıcak:)
biz de popomuzun açılmasına dayanamıyoruz herşeyi değişmemiz gerekiyor üşütüyoruz sonra o da gaz yapıyorbenim oğlumun çişide kakasıda maşaallah iyi.
fakat bezi açılınca bir postada öyle yapıyor.genelde bu durumu sık yaşıyorum.
sizde var mı böyle bir problem?
nubynini biberonu var yavaş akışından memnunlarmış kullanan anneler,bu arada ben de medela sağma makinesi aldım, daha önce kraft almıştım onun 20 de 1 i kadar falan acıtıyor çok memnun kaldım, devrimim le pancake tavsiye etmişti, ben de tavsiye edebilirim artık :)) starter kit diye bir setini aldım, çantası ( baya omuz çantası ), 5 tane biberonu ve termos çantası var...
bir de emziğe biz baya erken başladık, hastanede 3 gece kalmıştık sarp sürekli memede durmak istiyordu, bebek hemşireleri seni emzik niyetine kullanıyor, drlar önermiyor ama emzik ver istersen demişlerdi, daha 2. gününde başladık emziğe. alıştırmak isteyen arkadaşlar, farklı tiplerde emzik alın bence, birini mutlaka kabul ederler. benimki slikon emzikten hoşlanmadı ağzından kayıyor sanırım ama kauçukları zevkle emiyor.
dr mamaya başlamamızı söyledi ama kesinlikle biberon yok, kaşıkla vereceksin dedi ama kaşıktan hoşlanmıyor beyefendi, emzik gibi emmeye çalışıyor, sizler biberon kullanıyor musunuz? biberon kullanınca memeyi kabul etmez dedi ne yapacağımı şaşırdım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?