2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindim canım şükürler olsun

haftaya ikili test için gidicem sağlık ocağına da gidip kaydımı yaptırdım idrar testi yaptılar artık düzenli olarak kan a da bakılıcakmış ve 4. aydan sonrada aşılara başlıcaklarmış

ya benımde kayıt olmam lazım sağlık ocağına bi türlü gidemedim zamanım olmadı

duru bebiş iyi allaha şükürhihoyyyt

yaa kızlar okudunuzmu melih'in 2li testide kötü çıkmışmafoldumben

ben okumadım ya göremedim daha doğrusu çok üzüldüm ama :1shok:

veeeeeee herkesciklere günaydınnnn:teytey:

nidah sana ayrıca günaydın akşam seni rüyamda gördüm bende şaşırdım sabah kendi kendime çok güzel bi bebeğin olmuş bebeğin erkekti bu arada güzel uyandım hayra yordum hayır olur inşallah tuhaf değilmi insanın hiç görmediği birini rüyasında görmesi

yaa bende büyük bir korku işçindeyim ya kötü çıkarsa dieee sonuçlarım wallaa gitmekten vazgeçicim ikili için neredeyseeee

geçmişi daha yeni okudum selmacım çok sevindim düşük riskin kalkmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Öylemii canım ya hayır olsunkaydirigubbakcemile3

tuhaf gerçekten. ben dehep erkek çocuğu görüyorum ama kız olcakmış gibi geliyoo hadi hayırlısı sevindirik oldum bidenkaydirigubbakcemile3

geçmişi daha yeni okudum selmacım çok sevindim düşük riskin kalkmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

teşekkür ederim canım benim bende dün yoktum geçmişi okuyim dedim ama amma da çok konuşmuşsunuz yahu oku oku bitmiyo

şule işe gidemedi galba bugün. inş toparlamıştır kendisini biraz.

2 misafirimizde bizi sabah sabah yanlız bırakmıyo yanlız

ya evet sorma :roflol: uf ya kızlar canım hiç bişi yapmak istemiyo sabah zor uyandım. dimples canım sen niye kalktın sabah sabahhh kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar.Geçmişe baktım ama göremedim.Esinesra ve Melih'in mi kötü çıkmış testleri?Nette ense ölçümünüz kötü çıkarsa başka bir dr.a daha yaptırın yazıyodu.Yanlış ölçebiliyolarmış.ınşallah önemli bişey yoktur.Sonraki testler iyi geçer.Allah tüm bebişlerimizi korusun

ben o durumdayım ve ben 1 haftadır şiddetli baş ağrısı çekiyorum
ağrı kesicide kullanmak istemiyorum ama tüm hayatımı etkiliyo:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…