:kedi: arkadaşlar benidearanıza alırmısınızbende 2010 mayıs annesi olcam kısmetse 12+2 oldum bugün hepimize saglıklı bebişler nasip etsin allah ım
günaydın kızlarrr dün kontrole gittim ve şükürki çok iyi geçti bebeğim 1 hafta geriden geliyodu ya şimdi gelişmesi gayet normal sadece 2 günlük bi fark kalmış arada oda çok önemli değil zaten elevit ve demir hapı kullanmaya başladım artık ve progestan danda kurtuldum çok şükür düşük tehlikem yok artık
Günaydın canım, gözün aydın çok sevindim riskinin kalktığına. Benimde geriden geliyo inşallah benimkide düzelir. Özel bişe yaptınmı bunun için bi topikte okudum dün yumurta muz falan yemişler. Birde progestonu direk kesemiyoz diye biliyorum ağır ağır hergün miktarı düşerek bırakılması gerekiyomuş yoksa kanama olabilirmiş diye duymuştumm.
:kedi: arkadaşlar benidearanıza alırmısınızbende 2010 mayıs annesi olcam kısmetse 12+2 oldum bugün hepimize saglıklı bebişler nasip etsin allah ım
teşekkür ederim canım özel bişey yapmadım canım muzun iyi geldiğini de bilmiyodum ama hergün 1 2 tane yiyorum mutlaka hatta akşamları sütten tiksindiğim için muzlu yoğurt yapıyorum kendimedelikafadulden progestanı bırak dedi doktor valla bilmiyorum yavaş yavaş bırakılması gerektiğini zaten bende 7. haftamda birkez oldu kanama bidahada olmadı şükür
belki o muzların faydası olmuştur. Bende muz yemeye korkuyorum kabızlık yapacak diye
ama suyla falan ye diyorlar alim yiyim bari.
sesi
ben acıbadem maslak'a gidiyorum. evime cok yakın olması ve istediğim dakika doktoruma telefonla bile ulaşabilmek çok iyi oluyor. özellikle özel sağlık sigortan falan varsa önerebilirim.
Oy Oy maşallah canım yadarısı bizlere olsun inşAllahopuyorumnanaktan. İlk delikanlımız geliyor demek:kedi:
ya seninde canın çekerse-tatlicadiarzu-
Çin takvimine göre benimde erkek. bakalım tutacak mı?kaydirigubbakcemile2
Valla bende merak ediyorum.ama eşim düşünme bunları diyor:dilcikar:
Allah yardımcın olsun canım ya. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine dualarımda olacaksın inşAllah:a015:
oleyyyy süper haber cnm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi ( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı ( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik ( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım ( Bana dua edin olur mu??
Günaydın Vahide
Naptın dün gittin doktora? sesin çıkmadı
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün erkenciyim bilmiyorum neden kaydirigubbakcemile
duru bebiş iyi allaha şükürhihoyyyt
yaa kızlar okudunuzmu melih'in 2li testide kötü çıkmışmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?