2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:kedi: arkadaşlar benidearanıza alırmısınız bende 2010 mayıs annesi olcam kısmetse 12+2 oldum bugün hepimize saglıklı bebişler nasip etsin allah ım

:kedi: arkadaşlar benidearanıza alırmısınız bende 2010 mayıs annesi olcam kısmetse 12+2 oldum bugün hepimize saglıklı bebişler nasip etsin allah ım

hoşgeldin canım alllah kucağına aldığın günleride göstersin istersen dımplese özelden mesaj at senı listeye eklesin canım yaşını kilonu ve son adet tarihinede yolla
tabi bebiin cinsiyeti falan belliyse onuda yazablirsin

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim...

çıkarmaktan canım çıktı topiğe bakmadan yatmayayım dedim..

beraycım bende midemden çok çektim zamanında hassas şimdide çiğ patatesi rendele suyunu iç açken diycem ama miden bulanmazsa dene faydasını görürsün canım ban çok yaptım ve iyi oldu bebişede zarar vermez diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi...

günaydın kızlarrr dün kontrole gittim ve şükürki çok iyi geçti bebeğim 1 hafta geriden geliyodu ya şimdi gelişmesi gayet normal sadece 2 günlük bi fark kalmış arada oda çok önemli değil zaten elevit ve demir hapı kullanmaya başladım artık ve progestan danda kurtuldum çok şükür düşük tehlikem yok artık

haftaya ikili test için gidicem sağlık ocağına da gidip kaydımı yaptırdım idrar testi yaptılar artık düzenli olarak kan a da bakılıcakmış ve 4. aydan sonrada aşılara başlıcaklarmış

Günaydın canım, gözün aydın çok sevindim riskinin kalktığına. Benimde geriden geliyo inşallah benimkide düzelir. Özel bişe yaptınmı bunun için bi topikte okudum dün yumurta muz falan yemişler. Birde progestonu direk kesemiyoz diye biliyorum ağır ağır hergün miktarı düşerek bırakılması gerekiyomuş yoksa kanama olabilirmiş diye duymuştumm.

teşekkür ederim canım özel bişey yapmadım canım muzun iyi geldiğini de bilmiyodum ama hergün 1 2 tane yiyorum mutlaka hatta akşamları sütten tiksindiğim için muzlu yoğurt yapıyorum kendimedelikafadulden progestanı bırak dedi doktor valla bilmiyorum yavaş yavaş bırakılması gerektiğini zaten bende 7. haftamda birkez oldu kanama bidahada olmadı şükür

bide benim doktor kiloya çok takmış duruma 64 le hamile kaldım şimdi 65 oldum. şimdilik kilon iyi ama 1 ay sonra en fazla 66 ol dedi zaten ileriki aylarda kilo alıcaksın çok kilo almanın bebeğe bi faydası yok hatta zararı var dedi

merhaba canımm,
benimde bugün 12+1 oldu.aramızda 2 gün var a.s ikili test yaptırdın mı?

belki o muzların faydası olmuştur. Bende muz yemeye korkuyorum kabızlık yapacak diye
ama suyla falan ye diyorlar alim yiyim bari.

belki o muzların faydası olmuştur. Bende muz yemeye korkuyorum kabızlık yapacak diye
ama suyla falan ye diyorlar alim yiyim bari.

bilmiyorumki canım valla hayatımda hiç kabızlık problemi çekmedim hamileliğimde de öyle oldu o yüzden istediğimi rahatlıkla yiyorum

Kızlar herkese kocaman kocaman günaydın :teytey: opuyorumnanaktan

sesi
ben acıbadem maslak'a gidiyorum. evime cok yakın olması ve istediğim dakika doktoruma telefonla bile ulaşabilmek çok iyi oluyor. özellikle özel sağlık sigortan falan varsa önerebilirim.

canım malesef özel sigortam yok. biz bebiş yapmayı 2 sene sonra istedidiğimiz için ve yavrucumda kaza kurşunu olduğu için çok hazırlıksız yakalandık. yinede ilgine sağol bitanem...

canımcım merak etme ben kolay kolay aşeren biri değilim. eğer canını çeken şey benim olduğum civarlarda var ise bakar sana yollardım.

canım hoşgeldin aramıza. Allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun.Allah Muradını versin canım...

Kızlar bu arada ben bu gönlüne göre versin lafına pek taraftar değilim. Benim eki patronumun babası çok kızadı böyle deyince. (Kendisi şu an 90 yaşında falan ve dini konuda bayağı bilgilidir.) bana hep derdiki asla böyle deme bunun yerine Allah muradını versin de derdi. Allah gönlüne göre versin demek hem dua hem beddua imiş. çünkü insan bu sözü söylediği insanın kalbinin temiz olup olmadığını bilmezmiş daha doğrusu Allahtan başka hiç kimse kendisinin bile temiz kalpli olup olmadığını bilmez. şimdi biz karşımızdakine böyle deyince yüce rabbim o insanın kalbi temizse dua yerine değilse beddua yerine geçirirmiş isteğimizi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben o günden beri Hep Allah muradını versin derim. sizlede paylaşayım dedim.

geçmiş olsun bende senin gibi bi dönem geçirdim ama migren değil bulantılarımdan inşallah çabuk atlatırsın

Günaydın Vahide
Naptın dün gittin doktora? sesin çıkmadı

günaydın cnm geçmişi okuyodum oku oku bitmedi
dün gittim dr hemen aldı beni miniğime baktık bi problem yok 3.5 cm olmuş dedi hemen ense kalınlığınıda ölçtü herşey normal çıktı kan verdim bende 2 li test için onun sonuçları bi kaçgüne çıkar işte sonrasında karın ağrım için rahim genişliyor minik yer yapıyo kendine dedi bi ohh çektimki sormayın bulantıların 10 güne kadar biter dedi bulantıların progestanıda içme artık dedi onuda 10 gün sonra bırakıcam
kıpır kıpırdı maşallah kollarını ayaklarını kaldırmıştı yukarı doğru ama kendini göstermedi şimdilik iyiyim bulantılarım dışında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün erkenciyim bilmiyorum neden kaydirigubbakcemile

günaydın gamzee

Günaydın kızlarra.s.:teytey:

dün yazmıştım birsürü şey çıkarken gitmemiş galba ya site kötüydü baya.

aklımda kalanlarr

Nurem canım geçmiş olsun çok biran önce atlatırsın inş şu bulantıları.:teselli:

Merve cim hayırlı olsun ilk erkek çocuğu haberi senden geldi galbakaydirigubbakcemile5

esinesra hoşgeldinnna.s.

vee 2li testleri kontrolleri güzel geçen herkesi tebrik ederim kızlar darısı başımıza inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…