günaydın kızlarr...nasılsınız bakalım...
dün ilk kez aşerdim sanırım...eşim de yoktu market market canımın istediği şeyi aradım ama geçen hafta gördüğüm şeyi bu hafta bulamadım, sonra çok alakasız biryerde dondurulmuşunu buldum, tabii onun da tadı orjinali kadar iyi değildi(((
bu arada idyl de öğrenmiş galiba cinsiyetini, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ama ilk oğlan haberini merve vermişti sanırım...
cinsiyeti en son ben öğrenicem herhalde:gitme:
ay ne bilimmm nidahcımmm uyanıverdim sabahın köründe yaaaa. evi temizlerim bende iyi olduu
ay ne bilimmm nidahcımmm uyanıverdim sabahın köründe yaaaa. evi temizlerim bende iyi olduu
cnm geçmişte değil berayın açtığı topikte okudum ben sanada günaydın görkemmmmmmmmmmm
Çok moralim bozuldu 2li test topiğini okuyunca.Korktum.Allah hepimizin bebişlerini korusun.Hepsi sağlıklı doğsunlar
yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldeekızlar dün dışarı çıktım yaa kendime taytlarla hamileykende giyeceğim tünik aldım. batik'te indirim var duyurulur. bide pentiden tayt gibi kalın çoraplardan aldım tayt gibi giyerim onlarıda. bide kendime hamile pantolonu aldımmı yeter
http://www.sendeyolla.com/medyadetay.aspx?&tid=2&cid=32&id=56970
kızlar bu sayfaya bi bakın bende yeni öğrendim
çılgınlık bu 6.haftada cinsiyet tespiti demek insanların ha bire kürtaj olması demek
ve garantide veriyo yanılma payı 0 mış
http://www.sendeyolla.com/medyadetay.aspx?&tid=2&cid=32&id=56970
kızlar bu sayfaya bi bakın bende yeni öğrendim
çılgınlık bu 6.haftada cinsiyet tespiti demek insanların ha bire kürtaj olması demek
ve garantide veriyo yanılma payı 0 mış
yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldee
hehe aslında hiç kıskanmazdı ama şimdilerde bunalımda abrek gelince sen beni daha mı az seveceksin die geziooo kaydirigubbakcemile3ay ne olcakmış yahuuuÇok üzgünüm çoook tünikler uzun zaten hem kış geliyor botlar uzun çizmeler zamanı. taytlarda ne olcak ki anlamadım. kıskanıo seniiiialkisalkisalkis
ay ne olcakmış yahuuuÇok üzgünüm çoook tünikler uzun zaten hem kış geliyor botlar uzun çizmeler zamanı. taytlarda ne olcak ki anlamadım. kıskanıo seniiiialkisalkisalkis
canım benimm ya maşallah diim de çok seviyorum onuuuoo kayınvalideni tebrik ediyorum tatlım maş ya vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?