canım çok gazı olduğu nasıl anlaşıldı yani benimki de çok ıkınıyor bazen ağlıyor bazen ağlamayıp sürekli ıkınıyor uykusunda. doktora gitcem bugün sorcam bende. şurubun adı ne bu arada?
bir de doktorlara bakma sen ya ağlamasına yürek mi dayanır yavruların, doymuyosa verceksin tabi mamayı. Allah bağışlasın tatlım yavrunu.
amin canım hepimizin bebeklerini rabbim korusun karnı çok şiş ve sertti biz kakasını yapamadığından diyoduk doktor eliyle baktı çok gazı vardedi şurubun adı DEBRİDAT sabah akşam yarım ölçek verin dedi doktoruna bi sorarmısın bu ilacı bebeklere uygunmu doktorumuz iyiydi ama insan emin olmak istiyor ilkdefa gittik malum yeni taşındık
haklısın yüreğim dayanmıyo dr diyoki sık sık emzirceksin çocuk ağlıycak anayüreği dayanmaz tabi yine meme verceksin böyle böyle sütün gelcek sanki ağlayınca meme vermiyozda hemen mama veriyomuşuz gibi söyledi sinir oldum tabi önce meme sonra mama
canım banada özeldeki dr.umuz yazmıştı endişelenme kullan bizde bi süre işe yaramıştı
günaydıın kızlar...
Sarp ı anneme bırakıp işe geldim, halledebilirsem gidip rapor alacağım. çok zormuş sabah sabah ondan ayrılmak(
günaydınn Allah sabır versn ben 3 günndür geliyorum gerçekten çok zor ayrılmak yaa:gitme:
selam kızlar
çalışkan annler başlamış bile işe allah kolaylık versın
bende şimdiden kara kara düşünüypm nasıl bırkacağımı
doğumdan sonra 50 gün oldum 1 ay sonra çok az daha geldi okadar ama merak edilicek işey yok yani doktorum normal demiştibir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....
selam kızlar
çalışkan annler başlamış bile işe allah kolaylık versın
bende şimdiden kara kara düşünüypm nasıl bırkacağımı
amin, Allah hepimize kolaylık ve sabır versin... anneme bıakmama rağmen aklım oğluşumda, akşam süt sağayım bugün için dedim, neredeyse hiç gelmedi. bir de en az 6 ay anne sütü diyorlar hastanelerde, nasıl olacaksa(
doğumdan sonra 50 gün oldum 1 ay sonra çok az daha geldi okadar ama merak edilicek işey yok yani doktorum normal demişti
ay çok zor çok ağlaya ağlaya geliyorum(
ooo bne çoktan mamaya başladım çok yetersız benım sütüm
bebek sütü veriyom uzun zamandır anca doyuyo çocuk
meyve sularınıda başladım ben gunde 1 çorba kaşığı değişik meyvelerden verıyom
birgün şeftali birgun armut birgün üzüm 4.ay sonundada meyve püresine başlayacam
bebiş alışsın şimdien
ben 40ım bitmeden oldum adet bide tam 2.ayın bitiminde oldum
ya selma yıne şanslısın annen ytanında benım oda yok napcam bilmiyom
selam kızlar
eşim kanepede uyuyakaldı, oğlum da yatağında uyuyor bende topiğe bir göz atayım dedim. çidom ve bebeği hasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. ishal olayına gelince bizde bir zaman ishal ve sonra kabız olduk galiba ama doktorsuz atlattık sanırım. yani doktora götürmedim hiç. yarın aşı günümüz gidince bir sorarım artık. bu arada yarın aşıları olcak, üçünü birden aynı gün mü yapıyorlar tek tek, ya da üçü tek bir aşının içinde mi oluyor? asıl merak ettiğim üç kere mi delcekler çocuumu yaa, buna çok üzülüyorum günlerdir geri sayıyorum aşıya şu kadar kaldı diye. kazasız belasız atlatsak inş. hayırlısıyla.
bu arada bugün burası çokkk sıcaktı canım kahvaltı yapmak istemedi pek bişey yiyemedim ve akşama kadar da acıkmadım, bana göre bişey yoktu ama göğüslerim indi sünger gibi oldu hemen. demekki neymiş emzirmede beslenme çok önemliymiş. akşam bişiler yedim şerbet felan içtim dut kurusu neyim, şimdi dolmuş accuk. amanın yemeyi ihmal etmeyin kızlar, diyet felan yaparsanız süt azalır ya da tamamen kesilir.
bende meyve sularından tattırıyorum oğluma kayısı karpuz üzüm hepsine bayıldı..hatta ağzından çekince ağladı kuzucum..bide ben dayanamayıp sebzeli kavanoz mamalarından denedim 2 çay kaşığı kadar onu bile şap şup yedii maşallah kuzuma hiç bişeye hayır demiyo şimdilik
ay benımkıde yaa bıtınce devamı için zırıl zırıl ağlıyo vermek ıstemıyorum bir ertesı gun duşun yanıı
canım kavonozdakı sebze pürülerı bıraz katı olmuyomu bendede meyve püresı var 4.aydan ıtıbaren yazıyo onun ıçın vermıyom şimdilik hergun bır çeşit meyvayı cam rendeden geçiriyom çay suzgecınde suzup suyunu verıyom posasını yıyemez gıbıme gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?