2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bütün enerjim bitti.Kızım aralıksız iki saat agladı.mecburen annemi aradık ne yapacagız diye kadın çıktı geldimafoldumben yemyeşil kaka yapmış sanırım üşüttü kızımsenağlama gazıda varsenağlama Allahım sabır ver. ne zormuş anne olmak:a015:

selam kızlar
eşim kanepede uyuyakaldı, oğlum da yatağında uyuyor bende topiğe bir göz atayım dedim. çidom ve bebeği hasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. ishal olayına gelince bizde bir zaman ishal ve sonra kabız olduk galiba ama doktorsuz atlattık sanırım. yani doktora götürmedim hiç. yarın aşı günümüz gidince bir sorarım artık. bu arada yarın aşıları olcak, üçünü birden aynı gün mü yapıyorlar tek tek, ya da üçü tek bir aşının içinde mi oluyor? asıl merak ettiğim üç kere mi delcekler çocuumu yaa, buna çok üzülüyorum günlerdir geri sayıyorum aşıya şu kadar kaldı diye. kazasız belasız atlatsak inş. hayırlısıyla.
bu arada bugün burası çokkk sıcaktı canım kahvaltı yapmak istemedi pek bişey yiyemedim ve akşama kadar da acıkmadım, bana göre bişey yoktu ama göğüslerim indi sünger gibi oldu hemen. demekki neymiş emzirmede beslenme çok önemliymiş. akşam bişiler yedim şerbet felan içtim dut kurusu neyim, şimdi dolmuş accuk. amanın yemeyi ihmal etmeyin kızlar, diyet felan yaparsanız süt azalır ya da tamamen kesilir.

kızlar selam bugün rota virüsü olduk aşının tadını çok sevdi kuzum herhalde yalanıp durdukaydirigubbakcemile2

4.ve 6. ayda da olacak

günaydıın kızlar...
Sarp ı anneme bırakıp işe geldim, halledebilirsem gidip rapor alacağım. çok zormuş sabah sabah ondan ayrılmak (

selam kızlar
çalışkan annler başlamış bile işe allah kolaylık versın
bende şimdiden kara kara düşünüypm nasıl bırkacağımı

günaydınn Allah sabır versn ben 3 günndür geliyorum gerçekten çok zor ayrılmak yaa:gitme:

selam kızlar

amin, Allah hepimize kolaylık ve sabır versin... anneme bıakmama rağmen aklım oğluşumda, akşam süt sağayım bugün için dedim, neredeyse hiç gelmedi. bir de en az 6 ay anne sütü diyorlar hastanelerde, nasıl olacaksa (

bir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....
doğumdan sonra 50 gün oldum 1 ay sonra çok az daha geldi okadar ama merak edilicek işey yok yani doktorum normal demişti
selam kızlar

ay çok zor çok ağlaya ağlaya geliyorum (

ooo bne çoktan mamaya başladım çok yetersız benım sütüm
bebek sütü veriyom uzun zamandır anca doyuyo çocuk
meyve sularınıda başladım ben gunde 1 çorba kaşığı değişik meyvelerden verıyom
birgün şeftali birgun armut birgün üzüm 4.ay sonundada meyve püresine başlayacam
bebiş alışsın şimdien

doğumdan sonra 50 gün oldum 1 ay sonra çok az daha geldi okadar ama merak edilicek işey yok yani doktorum normal demişti

ay çok zor çok ağlaya ağlaya geliyorum (

ben 40ım bitmeden oldum adet bide tam 2.ayın bitiminde oldum
ya selma yıne şanslısın annen ytanında benım oda yok napcam bilmiyom

benim de sütüm az, 40 günlükten falan beri mama takviyesi yapıyorum. evdeyken en azından az çok emziriyordum.. dr bana da bu haftadan itibaren yoğurt ve meyve verebileceğimi söyledi. en çok kivi şeftali ve elmayı tavsiye etti.
ben daha adet olmadım, o zaman karnın biraz iner diyorlar o yüzden hevesle bekliyorum :))

evet yoğurdada başlamak lazım yavaştan yavaştan
ya ben 2 kere adet oldum ya doğru gerçekten birazd aha iniyo karın ama yınede maaşallahım var yaneeeeeeeeee

benim de maşallahım var :) bir insanın üstüne hiç bir kıyafeti mi olmaz, ne kadar dar giyiyormuşum tshirtler bile olmuyor.

canım malesef 3 kere delyolar 2 bacak 1 kol..:gitme: bazı sağlıkocakları verem aşısını 3.aya bırakıyo...şimdiden geçmiş olsun kuzuyaa

bende meyve sularından tattırıyorum oğluma kayısı karpuz üzüm hepsine bayıldı..hatta ağzından çekince ağladı kuzucum..bide ben dayanamayıp sebzeli kavanoz mamalarından denedim 2 çay kaşığı kadar onu bile şap şup yedii maşallah kuzuma hiç bişeye hayır demiyo şimdilik

ay benımkıde yaa bıtınce devamı için zırıl zırıl ağlıyo vermek ıstemıyorum bir ertesı gun duşun yanıı
canım kavonozdakı sebze pürülerı bıraz katı olmuyomu bendede meyve püresı var 4.aydan ıtıbaren yazıyo onun ıçın vermıyom şimdilik hergun bır çeşit meyvayı cam rendeden geçiriyom çay suzgecınde suzup suyunu verıyom posasını yıyemez gıbıme gelıyo

benim aldığımda da 4 aydan yazıyodu denemek için almıştım zaten açılınca 2 günde bitmesi gerekiyomuş bizim kuzulara fazla gelir şuanda ben cam çay tabağına koyup 2 kaşık benmarı usulu ılıttım biraz ozaman katı kıvamı gidiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…