kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:
benim kızım emerken kucağımda uyuyo ama şimdi annem ayağında sallayarak uyutuyomuş(
amin ya çok zor. ben 1-2 sene düşünmüyorum çalışmayı bakalım inş..çalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
benimoğlan emerken yada mama içerken uyumazsa kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyo..başka türlü uyutmayı başaramadım malesef..sallayarak uyutmak mümkün değil
benimoğlan emerken yada mama içerken uyumazsa kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyo..başka türlü uyutmayı başaramadım malesef..sallayarak uyutmak mümkün değil
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin göstersene bi doktorayavrum şu an uykusunda garip sesler çıkarıyo ya:)
burnu akıyo öksürük var.. dünden beri kakası da baya sulu olmaya başladı ishal galba. inş bişey olmaz. hasta ettik çocuğu şehirler arası giderken :sinifsinif:
amin aminnn canım sende az kilo almıştın dimi ne kadar fazlan kaldıçalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
bizimkine de emziği veremedim ama biberonu alıyo neyseki chicco almıştım ya önce onla başladım sonra bi kaç tane daha aldım işe başlıcam diye bebedor wee nuk aldım hepsini alıyo çok şükürbendee enelde emzirirken uyutuyorum uyumazsa emzirmenin ardından ana kucağında yada yatağındahafifçe sallıyorum uyuyor...
benimki de emzik almıyor artık bende vermiyorum.ama biberon derdi var bakalım şimdiii.....
bendee enelde emzirirken uyutuyorum uyumazsa emzirmenin ardından ana kucağında yada yatağındahafifçe sallıyorum uyuyor...
benimki de emzik almıyor artık bende vermiyorum.ama biberon derdi var bakalım şimdiii.....
kızlaryaa hep soruyoruz kilolar nedurumda..ben 51 de çakıldım..3 kilo vermem lazımmm
ben de 64 le hamile kalmıştım şimdi tam 70 kiloyum...çakıldı kaldı bu kilo önce 9 kilo verdim fakat şimdi durdu....nasıl yapıcam bilemiyorum...benim de 60 kiloya düşmem lazım...kıyafetlerim olmuyor....iki pantolanla idare ediyorum:)
maşallah inceciksin işte daha ne olsun ben 64 le hamile kaldım 69 um şimdi,gerçi iyi yiyorum ama 5 kiloyuda vermem lazım,,,sinir oluyorum kendimi acayip hantal hissediyorum...Allah tan boyum uzun çok fazla belli olmuyor.ama karnım ve bacaklarımın üst kısımlarını acil eritmem lazım...
ben doğumdan 10 gün sonra 70 dim 1 ay önce tartıldım en son 67 ye düşmüştüm şimdi noldum bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum
ben 60 kiloyla hamile kaldım hanımlar...ve tamm 82 kiloyla doğum yaptım..yani 22 kilo:)şaka gibiydi...şuan 67 kiloyum ama bir aydır aynı..çakıldım kaldım bende...ama ben geceleri çok acıkıyorum hala yaa..kalkıp bişeyler yiyorum bu gidişle vermem bu kiloları
ben doğumdan 10 gün sonra 70 dim 1 ay önce tartıldım en son 67 ye düşmüştüm şimdi noldum bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?