2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavrum şu an uykusunda garip sesler çıkarıyo ya:)

burnu akıyo öksürük var.. dünden beri kakası da baya sulu olmaya başladı ishal galba. inş bişey olmaz. hasta ettik çocuğu şehirler arası giderken :sinifsinif:

bakkal emziğini bende duydum ama nerden bulabilirim bilmiyroum 7 çeşit emzikmevcut evde sonkez avent alıcam sonra uğraşmıcam ağustosta antalyaya gidicem ablam arkadaşının 6 aylık bebeğini emziğe alıştırmış belki benim oğlanıda teyzesi alıştırır..

kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:

benimoğlan emerken yada mama içerken uyumazsa kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyo..başka türlü uyutmayı başaramadım malesef..sallayarak uyutmak mümkün değil

benim kızım emerken kucağımda uyuyo ama şimdi annem ayağında sallayarak uyutuyomuş (

benim oğlan gibi desene. hatta biz beşik kurduk duvardan duvara onda sallıyorum bazen de.
çalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
amin ya çok zor. ben 1-2 sene düşünmüyorum çalışmayı bakalım inş..

benimoğlan emerken yada mama içerken uyumazsa kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyo..başka türlü uyutmayı başaramadım malesef..sallayarak uyutmak mümkün değil

seninki de zormuşbilmiyorumkismile

bendee enelde emzirirken uyutuyorum uyumazsa emzirmenin ardından ana kucağında yada yatağındahafifçe sallıyorum uyuyor...
benimki de emzik almıyor artık bende vermiyorum.ama biberon derdi var bakalım şimdiii.....

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin göstersene bi doktora
çalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
amin aminnn canım sende az kilo almıştın dimi ne kadar fazlan kaldı
bendee enelde emzirirken uyutuyorum uyumazsa emzirmenin ardından ana kucağında yada yatağındahafifçe sallıyorum uyuyor...
benimki de emzik almıyor artık bende vermiyorum.ama biberon derdi var bakalım şimdiii.....
bizimkine de emziği veremedim ama biberonu alıyo neyseki chicco almıştım ya önce onla başladım sonra bi kaç tane daha aldım işe başlıcam diye bebedor wee nuk aldım hepsini alıyo çok şükür

benimki nuby den önce chicco yu alıyodum ama nubyden sonra onu almıyo artık..yeni bi biberon almaya cesaret edemiyorum şuanda

nidah geçmiş olsun..inşallah kısa sürede atlatırsınız...

ben de 64 le hamile kalmıştım şimdi tam 70 kiloyum...çakıldı kaldı bu kilo önce 9 kilo verdim fakat şimdi durdu....nasıl yapıcam bilemiyorum...benim de 60 kiloya düşmem lazım...kıyafetlerim olmuyor....iki pantolanla idare ediyorum:)

kızlaryaa hep soruyoruz kilolar nedurumda..ben 51 de çakıldım..3 kilo vermem lazımmm

maşallah inceciksin işte daha ne olsun ben 64 le hamile kaldım 69 um şimdi,gerçi iyi yiyorum ama 5 kiloyuda vermem lazım,,,sinir oluyorum kendimi acayip hantal hissediyorum...Allah tan boyum uzun çok fazla belli olmuyor.ama karnım ve bacaklarımın üst kısımlarını acil eritmem lazım...

ben doğumdan 10 gün sonra 70 dim 1 ay önce tartıldım en son 67 ye düşmüştüm şimdi noldum bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum

ben 60 kiloyla hamile kaldım hanımlar...ve tamm 82 kiloyla doğum yaptım..yani 22 kilo:)şaka gibiydi...şuan 67 kiloyum ama bir aydır aynı..çakıldım kaldım bende...ama ben geceleri çok acıkıyorum hala yaa..kalkıp bişeyler yiyorum bu gidişle vermem bu kiloları

maşallah iyi vermişsin yine ben 12kilo aldım 9 kilo verdim kiii zaten 6 kg doğumda gitmişti..3ayda 3 kilo daha verebildim 3 kilo kaldı..yemetyle sorunum yok spor yapmam lazım akşamları 30dk yürümeye çalışıyorum bakalım ne olcak

ben doğumdan 10 gün sonra 70 dim 1 ay önce tartıldım en son 67 ye düşmüştüm şimdi noldum bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum

ne güzel sen kıyafetlerine girebiliyomuşsun benim işim zor valla nasıl gidecek bu kilolar bilemiyom valla....Allah yardımcım olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…