2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimde uyku düzeni felan diye bişey kalmadı,uyku düzeni gidince sıkıntıdan kendini yemeye verdi kuzum :)artık gögüslerim feci ağrıyor,yoruldum :)))))) yoruldum dostlarım,yorgunum yorgunnn

arkadaşlar bişey sorucam siz bbeklerle alışverişe çıktınızmı nasıl halledıyosunuz ben dun çıktım malum uzerime gıyıcek kıyafet kalmadı ama çabuk çabuk bakmaktan hiç bişe anlamadım bişe almadan eve gerı dondum bugun tektat gıdıcem araba da sıkılıyo uyumadıgı zman basbasbağırıyo kucak delisi oldu bu çocuk:))

valla bende bi pantolaon alayım dedim 3 kere aynı yere gittim 3.de alabildim giyinme kabininde emzirmemde cabası.
bide üstüne bişey alayım desem yandım alamadım zaten çzerme giycek hiçbişeyim yok benimde napıcam bilmiyorum

ben hiç dışarı çıkamıyorum...alışveriş falan artık bana uzak şeyler:)eşimkızına kıyamadığından evde kapalı kaldım

nostok sen de yozgatlıydın değil mi?neresinden ben de hem yozgatlıyım hem de yozgat yenifakılıda görev yapıyorum...

sen yine baha vermişsin canım ya ben napayım 59 la hamile kaldım 85 le doğuma gittim şuan 73 kiloyum ve bi gıdım veremiyorum bişey yemesem süt hemen farkediyo taşındığım yer köy yürüme imkanım sıfır bir ay oldu geleli buraya ilk defa pazartesi çıktım ve toplamda 15 dk yürümüşümdür boğazı kesemiyoz yürüyüş yok vermek şöle dursun almasam normalde hep elbise giyerim hiçbirine olmuyorum göbekten aşağı geçmiyoo amma uzattım kusura bakmayın çoook dertliyim bu konuda

benim kiloları hiç sormayın 55 lerden 60lardan bahsedıyosunuz içim gıdıyo vallahi, ben 81le hamıle kaldım 95 ile doğuma gırdım şu an 87 kıloyum boyum 1.76 ama yınede kılo çok bı kyafet bakayım dedim 48 bedenım istedıgım hiç bişey bulamadım
diyetisyen şart bana:))

nette yürü ve incel programı var...onu indir istersen...hem 3 mil yürümüş kadar oluyorsun hem de çok yormuyor.....ben geçen yıl indirmiştim....şimdi henüz yapmaya fırsatım olmadı ama tavsiye ederim...fazla yormadan terletiyo baya...

aayyy ne kötü bir yerde yaşıyorum...bulunduğum yerde değil diyetisyen uzman dr. bile yok...yoksa ben de gidecektim diyetisyene...bir de özel hastaneler diyetisyeni devlet karşılamıyo özele girdiği için.......

selam annişler....
bu kilolardan hiç bahsetmeyelim yaaa doğumda 7 kilo gitti hala aynı bir gram veremedim iki aydır kafamçokkarıştı

ben hiç dışarı çıkamıyorum...alışveriş falan artık bana uzak şeyler:)eşimkızına kıyamadığından evde kapalı kaldım

ben eşimle çıktım geçenlerde..allahtan kızım arabayı seviyor....ben kabinde denerken eşim onu gezdirdi..bir de kabinde emzirdim..3 saat falan gezdik..dışarda yemek yedik valla süperdi..özgürlüğüme yeniden kavuşmuşum gibi geldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…