aaaa güzel bi fikir bak denenebilir
ben korkarım süt dışında bişey vermeye,zaten eklere başlayınca,annem yedirtir bir süre
arkadaşlar bişey sorucam siz bbeklerle alışverişe çıktınızmı nasıl halledıyosunuz ben dun çıktım malum uzerime gıyıcek kıyafet kalmadı ama çabuk çabuk bakmaktan hiç bişe anlamadım bişe almadan eve gerı dondum bugun tektat gıdıcem araba da sıkılıyo uyumadıgı zman basbasbağırıyo kucak delisi oldu bu çocuk:))
arkadaşlar bişey sorucam siz bbeklerle alışverişe çıktınızmı nasıl halledıyosunuz ben dun çıktım malum uzerime gıyıcek kıyafet kalmadı ama çabuk çabuk bakmaktan hiç bişe anlamadım bişe almadan eve gerı dondum bugun tektat gıdıcem araba da sıkılıyo uyumadıgı zman basbasbağırıyo kucak delisi oldu bu çocuk:))
ben 60 kiloyla hamile kaldım hanımlar...ve tamm 82 kiloyla doğum yaptım..yani 22 kilo:)şaka gibiydi...şuan 67 kiloyum ama bir aydır aynı..çakıldım kaldım bende...ama ben geceleri çok acıkıyorum hala yaa..kalkıp bişeyler yiyorum bu gidişle vermem bu kiloları
sen yine baha vermişsin canım ya ben napayım 59 la hamile kaldım 85 le doğuma gittim şuan 73 kiloyum ve bi gıdım veremiyorum bişey yemesem süt hemen farkediyo taşındığım yer köy yürüme imkanım sıfır bir ay oldu geleli buraya ilk defa pazartesi çıktım ve toplamda 15 dk yürümüşümdür boğazı kesemiyoz yürüyüş yok vermek şöle dursun almasam normalde hep elbise giyerim hiçbirine olmuyorum göbekten aşağı geçmiyoo amma uzattım kusura bakmayın çoook dertliyim bu konuda
ben hiç dışarı çıkamıyorum...alışveriş falan artık bana uzak şeyler:)eşimkızına kıyamadığından evde kapalı kaldım
21 kilomun 15 i gitti kaldi 6 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?