ne güzel sen kıyafetlerine girebiliyomuşsun benim işim zor valla nasıl gidecek bu kilolar bilemiyom valla....Allah yardımcım olsun :)
kızlar 5 çeşit emzik denedik kızım almıyor..
böyle olupta emzik vermeyi başaran varmı?
amiiiiiiiinnn:Saruboceq:çalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
ben de 64 le hamile kalmıştım şimdi tam 70 kiloyum...çakıldı kaldı bu kilo önce 9 kilo verdim fakat şimdi durdu....nasıl yapıcam bilemiyorum...benim de 60 kiloya düşmem lazım...kıyafetlerim olmuyor....iki pantolanla idare ediyorum:)
ben kilolu hamile kaldım şansım o yani:)) 55 falan olmam lazım aslında ana veririz be takma kafana boşver :)
bugece uykusuz geçicek sanırım oğlan sadece acıkınca uyanıyo arkasından hemen uyuyo..pöööffffffffff
kızlar gögsüm gene yara oldu iyileşmişti tam derken çok acı çekiyorum emzirirken kremde fayda etmiyo ne önerirsiniz
bugece uykusuz geçicek sanırım oğlan sadece acıkınca uyanıyo arkasından hemen uyuyo..pöööffffffffff
aynen benımkıde uyuyo 3 saattır emdı yıne uyudu banyo yaptırmıstık ama her zaman boyle olmuyodu yaa esımde gececı napıcam ben yalnızbilmiyorumkismile
canım bende gogus yarasından cok cektım herseyı denedım su an en ıyı durumda bır gogsum tamamen gectı dıgerıde fazla acımıyo en son doktorun dedıgı garmastan ıyı geldı bana canım dene ıstersen
aynen benımkıde uyuyo 3 saattır emdı yıne uyudu banyo yaptırmıstık ama her zaman boyle olmuyodu yaa esımde gececı napıcam ben yalnızbilmiyorumkismile
canım bende gogus yarasından cok cektım herseyı denedım su an en ıyı durumda bır gogsum tamamen gectı dıgerıde fazla acımıyo en son doktorun dedıgı garmastan ıyı geldı bana canım dene ıstersen
bir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....
sağol tatlım doktordan geldik şimdi grip olmuş kuzum ama antibiyotik vermedi henüz ilerlememiş,öksürük şurubu ve serum fiz. kullanıcaz burun için de. inş geçer ilerlemeden cuma tekrar gidicez doktora. Allah m korusun bebişlerimizi. hata bende el kadar bebişle düğüne gittim kaynımın düğünü gitmeden de olmuyodu gerçi. kapalı salon önüne gelen bebişi elliyo gelde hasta olma...:gitme:geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin göstersene bi doktora
nidah geçmiş olsun..inşallah kısa sürede atlatırsınız...
67 ile hamile kaldım 84le gittim doğuma şimdi 72-73 kiloyum en az 10 kilo vermem lazımmafoldumben diyet yapmıyorum vala ekmeği kesmeye çalışıyorum okadar..bilmiyorumkismile birde canım çok tatlı istiyo kızlar zor frenliyorum kendimi vallaaakaydirigubbakcemileben de 64 le hamile kalmıştım şimdi tam 70 kiloyum...çakıldı kaldı bu kilo önce 9 kilo verdim fakat şimdi durdu....nasıl yapıcam bilemiyorum...benim de 60 kiloya düşmem lazım...kıyafetlerim olmuyor....iki pantolanla idare ediyorum:)
canım ishal olduğu nasıl anlaşıldı ya günde kaç kez yapıyodu bende ishalden şüpheleniyodum doktor yok bişey dedi.aynen 5 emzık aldım ara ara tuttu ama gerı bıraktı bende fazla zorlayamıyorum cunku gecenlerde ıshal oldu kakasında enfeksıyon cıktı ve antıbıyotık kullandık mecburen doktor emzık fılan verdıysenız olabılır vermeyın mıkrop verıyosunuz cocuga demıstı
benim kuzucukta çok ıkındı yine bu gece...ilaç kullanmayı sevmediğim için zincosu ve om x şurubu bitince almamıştım..ama bu sabaha karşı öyle ıkındıki dayanamadım aldım yine..kullanacağım onları..bitsin şu ıkınmalar yaaa:bbo:
bir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....
ben de bir gariplik var sandımben de daha olmadim, oglum 2.5 aylik
canım çok gazı olduğu nasıl anlaşıldı yani benimki de çok ıkınıyor bazen ağlıyor bazen ağlamayıp sürekli ıkınıyor uykusunda. doktora gitcem bugün sorcam bende. şurubun adı ne bu arada?
bir de doktorlara bakma sen ya ağlamasına yürek mi dayanır yavruların, doymuyosa verceksin tabi mamayı. Allah bağışlasın tatlım yavrunu.
amin canım hepimizin bebeklerini rabbim korusun karnı çok şiş ve sertti biz kakasını yapamadığından diyoduk doktor eliyle baktı çok gazı vardedi şurubun adı DEBRİDAT sabah akşam yarım ölçek verin dedi doktoruna bi sorarmısın bu ilacı bebeklere uygunmu doktorumuz iyiydi ama insan emin olmak istiyor ilkdefa gittik malum yeni taşındık
haklısın yüreğim dayanmıyo dr diyoki sık sık emzirceksin çocuk ağlıycak anayüreği dayanmaz tabi yine meme verceksin böyle böyle sütün gelcek sanki ağlayınca meme vermiyozda hemen mama veriyomuşuz gibi söyledi sinir oldum tabi önce meme sonra mama
yavrum şu an uykusunda garip sesler çıkarıyo ya:)
burnu akıyo öksürük var.. dünden beri kakası da baya sulu olmaya başladı ishal galba. inş bişey olmaz. hasta ettik çocuğu şehirler arası giderken :sinifsinif:
gunduz cok uyumasindan neden cekiniyorsunuz bebeklerin?
bebek gun icinde ne kadar cok dinlenir, uyursa gece uykusu o kadar iyi olur, uyku uykuyu cekiyor, oyle gunduz uyudu gece uyanik kalir diye birsey yok arkadaslar
can gunduz uyumayinca acayip yoruluyor ve gece 2-3 saatte anca uyutuyorum
nidah cım oglumun ıshal oldugunu ben anladım cok cıvık ve sümüksü oluyodu kakası ve eskıye oranla daha sık yapıyodu ayrıcada cok kötü kokuyodu.doktorada soyleyınce karnını muayene ettı anladı o da zaten 1 haftadır gecmedı deyıncede tahlıl verdı ıste.ılacıu kullanınca normale dondu ve artık kötü kokmuyor
Bu arada arkadaslar ben normal dogum yaptım ve adet oldum 10 gundurde devam edıyor kanamam fazla deıl ama 3 aylık ıgne olmustum ondan boyle sanırım
nidah şimdilik ateşi yok umarım çıkmazda...şimdi uyuyor kuzucum kontrol edşyorum arada çıktı mı diye..bi de calpol şurup verdim...siz de bir an önce hastalığı atlatırsınız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?