2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gögsüm gene yara oldu iyileşmişti tam derken çok acı çekiyorum emzirirken kremde fayda etmiyo ne önerirsiniz

kızlar 5 çeşit emzik denedik kızım almıyor..
böyle olupta emzik vermeyi başaran varmı?

aynen 5 emzık aldım ara ara tuttu ama gerı bıraktı bende fazla zorlayamıyorum cunku gecenlerde ıshal oldu kakasında enfeksıyon cıktı ve antıbıyotık kullandık mecburen doktor emzık fılan verdıysenız olabılır vermeyın mıkrop verıyosunuz cocuga demıstı

çalışan annelere allah dayanma gücü versin diyorum
amiiiiiiiinnn:Saruboceq:

aynen ama ıse baslayınca mecburen almam lazım bu kılolu halımle dıyette yapamıyorum sutum anca yetıyo zaten

ben kilolu hamile kaldım şansım o yani:)) 55 falan olmam lazım aslında ana veririz be takma kafana boşver :)

bende aynen 70 le kaldım hamıle 85 le dogum yaptım su an 73 üm benımde boyum uzun ama kurtarmıyor yınede:umursamaz:

bugece uykusuz geçicek sanırım oğlan sadece acıkınca uyanıyo arkasından hemen uyuyo..pöööffffffffff

aynen benımkıde uyuyo 3 saattır emdı yıne uyudu banyo yaptırmıstık ama her zaman boyle olmuyodu yaa esımde gececı napıcam ben yalnızbilmiyorumkismile

kızlar gögsüm gene yara oldu iyileşmişti tam derken çok acı çekiyorum emzirirken kremde fayda etmiyo ne önerirsiniz

canım bende gogus yarasından cok cektım herseyı denedım su an en ıyı durumda bır gogsum tamamen gectı dıgerıde fazla acımıyo en son doktorun dedıgı garmastan ıyı geldı bana canım dene ıstersen

bugece uykusuz geçicek sanırım oğlan sadece acıkınca uyanıyo arkasından hemen uyuyo..pöööffffffffff

benim kuzucukta çok ıkındı yine bu gece...ilaç kullanmayı sevmediğim için zincosu ve om x şurubu bitince almamıştım..ama bu sabaha karşı öyle ıkındıki dayanamadım aldım yine..kullanacağım onları..bitsin şu ıkınmalar yaaa:bbo:

garmastan ı bende duymuştum...çok iyi olduğu söyleniyor..

canım bi öneri bence bebişi akşam saatlerinde yıkayın..çünkü banyodan sonra çok uyuyorlar...benim kızım her akşam 20:30 da yıkanıyor...21 de uykuya geçiyor.sonra ilk 4 yada 5 saat hiç uyanmıyor...birde öyle deneyin.

teşekkürler canım

bir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....

gunduz cok uyumasindan neden cekiniyorsunuz bebeklerin?
bebek gun icinde ne kadar cok dinlenir, uyursa gece uykusu o kadar iyi olur, uyku uykuyu cekiyor, oyle gunduz uyudu gece uyanik kalir diye birsey yok arkadaslar

can gunduz uyumayinca acayip yoruluyor ve gece 2-3 saatte anca uyutuyorum

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin göstersene bi doktora
sağol tatlım doktordan geldik şimdi grip olmuş kuzum ama antibiyotik vermedi henüz ilerlememiş,öksürük şurubu ve serum fiz. kullanıcaz burun için de. inş geçer ilerlemeden cuma tekrar gidicez doktora. Allah m korusun bebişlerimizi. hata bende el kadar bebişle düğüne gittim kaynımın düğünü gitmeden de olmuyodu gerçi. kapalı salon önüne gelen bebişi elliyo gelde hasta olma...:gitme:

nidah geçmiş olsun..inşallah kısa sürede atlatırsınız...

sağol canım seninki ne durumda ateş vs yok inş?
67 ile hamile kaldım 84le gittim doğuma şimdi 72-73 kiloyum en az 10 kilo vermem lazımmafoldumben diyet yapmıyorum vala ekmeği kesmeye çalışıyorum okadar..bilmiyorumkismile birde canım çok tatlı istiyo kızlar zor frenliyorum kendimi vallaaakaydirigubbakcemile

canım ishal olduğu nasıl anlaşıldı ya günde kaç kez yapıyodu bende ishalden şüpheleniyodum doktor yok bişey dedi.

aynennn bizimki de 4te başladı sabaha kadar ıkındı yavrum bugün doktora sordum gazdan oluyo zamanla geçer dedi..geçsin artıkkafamçokkarıştı

bir şey sorucam arkadaşlar..sezeryanla doğum yapanlar ne zaman adet oldunuz.....benim doğum yapalı iki ayı geçti ama henüz adet olmadım....

benimde 2 ayı geçti haa olmadım ne zaman olcaz acepbilmiyorumkismile

nidah cım oglumun ıshal oldugunu ben anladım cok cıvık ve sümüksü oluyodu kakası ve eskıye oranla daha sık yapıyodu ayrıcada cok kötü kokuyodu.doktorada soyleyınce karnını muayene ettı anladı o da zaten 1 haftadır gecmedı deyıncede tahlıl verdı ıste.ılacıu kullanınca normale dondu ve artık kötü kokmuyor

Bu arada arkadaslar ben normal dogum yaptım ve adet oldum 10 gundurde devam edıyor kanamam fazla deıl ama 3 aylık ıgne olmustum ondan boyle sanırım

nidah şimdilik ateşi yok umarım çıkmazda...şimdi uyuyor kuzucum kontrol edşyorum arada çıktı mı diye..bi de calpol şurup verdim...siz de bir an önce hastalığı atlatırsınız inşallah...

benim de canım acayip tatlı şeyler istiyo ki normalde ben hep tuzlu şeyleri tercih ederdim....bir de kilo vermeye çalışıyom...biraz zor veririm bu gidişle:)

geçmiş olsun canım bartınlımısın bizde buraya yeni taşındık güzel yer ama alışamadık daha

canım bu benim oğlan için geçerli değilmalesef daha önce gündüz çok uyuduğunda gece çok uyandı ve erkenden kalktı 5.30kafamçokkarıştı

dr.um iğnenin ara kanama yaptığını söylemişti ama uzun sürer dememişti..ben olmadım hala dr.um 6ay 1 yıl olmazsan endişelenme demişti..

nidah şimdilik ateşi yok umarım çıkmazda...şimdi uyuyor kuzucum kontrol edşyorum arada çıktı mı diye..bi de calpol şurup verdim...siz de bir an önce hastalığı atlatırsınız inşallah...

umarım kolay atlatır kuzucuk

nidahcım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…