sacede anne sütü verseydeim bende vermezdim kızlar zaten tadımlık veriyorum önümüzdeki ay başlıcaz inş.
bende tekim ama 3 kilom var kilolar gidince tamamen eski görüntümüze kavuşcakmıyız çok merak ediyorum gram göbek popo yoktu bende 3 kilo bukadar fark edermi
havalar çok scak kızlar günde 3 4 tatlı kaşığı su verin ben veriyorum çok sancısı vardı doktor kekik kaynat ver dedi onuda verdim suyu imal etmeyin hava çok sıcak yazık
eski kıyafetlerim oluyo benim 1 kilomda göğüste kalmış orası kilolu başka aynıyım birde kırkım çıktı adet oldum hemen onun etkiside var
4 7kg ile başlıyo,eşimde tutturdu geç diye ama ben bir dahakine 4 alırım artık,gün içinde ben bir kaç saat açık tutuyorum,içim acıyor öyle görünce,heryeri lastik izi kıpkırmızıkızlar ya 3 no bezin 6600 gr bi çocuga bukadar lastik izi yapması normalmi rahatsız edermiki..4 de geçmek içinde erken
4 7kg ile başlıyo,eşimde tutturdu geç diye ama ben bir dahakine 4 alırım artık,gün içinde ben bir kaç saat açık tutuyorum,içim acıyor öyle görünce,heryeri lastik izi kıpkırmızı
benimde 7 kilom kaldı ama hiç gitmeyecek gibi:)
yaa bende hiç bilmiyorum bu bezlerin kaç kiloyla başladını 9kg sanıyodum..bezimiz bitince 4 no alayım..çok iz yapıyo bende görünce kötü oluyorum..
canım primanınkide öyle 7 18 kg arası,birde maxi plus var,yine 4 numara oda 9 18 arası sanırımbenim eşimde gitmiş molfix almış...hemde 7 kilo ile 18 kilo arası:)))
ne kadar geniş bir aralık yaa...fişide kaybetmiş değiştiremiyoruz..geceleri onu kullanıyorum artık..kaka yapmadığı sürecede sabaha kadar değiştirmiyorum...bitene kadar idare etcez koca bezle:))
selam şeker bende molfixden memnun kalmadım primaya göre daha büyük ve kalın hemde sert en iyisi primaSelam güzel yurdumun güzel anneleri15 gündür sürekli başım agırıyor:bbo: geçiyor sonra tekrar agırıyor-tatlicadiarzu- neden oldugunu bilmiyorumkafamçokkarıştı başım agırıdgı zaman yada misafirim gelecegi zamn benim kızım hacı yatmaz gibi oluyorboshayallersmile sanırım bendeki stresi hissediyorfisfisfis
Bana da hasta ziyaretinde molfıx getirmişlerdi. Bir paketini açtım.Hiç memmun kalmadımalsanaalsanasmile Primayla arasında çok fark var yaa.s Alışveriş yaptıgım marketle konuşucam bakalım değişim yapacaklar mı?:sm_confused: Kuzucuklarınızı çoookk öüyorum:1hug:
uyumuyooooooooooooooo bir türlü,çok yoruldum bugun,her yolu denedim,pusete koyup dışarıya bile çıktık,yok uyumuyor çocuk
canım primanınkide öyle 7 18 kg arası,birde maxi plus var,yine 4 numara oda 9 18 arası sanırım
canım kilosunu göre değiştiriyoruz,keşke 2numara olsada yine onu kullansak,o çok güzeldibiz hala 2 numara bez kullanıyoruz benim bebişim çokmu küçük yaa(
yeni yeni 2 numara dar gelmeye başladı 3e geçicez artık.
canım kilosunu göre değiştiriyoruz,keşke 2numara olsada yine onu kullansak,o çok güzeldi
canım kilosunu göre değiştiriyoruz,keşke 2numara olsada yine onu kullansak,o çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?