moonlight, bagaja verebilirsin besigi ucakta, 15 gun az degil cunku bilemedim
slm herkese nasılsınız kuzular ve anneleri benim pırcığıma pazartesinden beri bi haller oldu anlamadım normalde çok sakindi kuzum şimdi gündüzleri çok ağlıyo hiç dıurmuyo çok düzenliydi şimdi karıştı hep kucak kucakdada ağlıyo sol kolumu ağırttım zor tutuyom neden ağlıyo anlamadım sanki biyeri kopuyo offf işler dqağ gibi abiylede ilgilenemiyorum fazla yazık oğluma okadar üzülüyorum ki napçam ben bu arada bugün kanamam oldu 40 çıktıktan sonraüç hafta devam etmişti yarı kanama yarı lekelenme bugün kanama oldum rahim ameliyatı olmuştum sezeryanda acaba ondanmı yoksa adetmi bilmiyorum karnım çok ağırıyodu normalde dr izmitteancak ağustosta gidedrim off herşey sıkıntı neyse çok gevezelik ettim kuzum ağlıyo çıkasyım
bu arada benimki cuk cuk parmak emiyor, artik ugrasacak takatim kalmadi emzik icin, cok ender aliyor nuk kaucuku. parmak emerek uyumaya basladi..
karismayacagim ama surekli ellerini yikiyorum nasil temiz tutacagim imdat
bende regl oldum canım yaa
herkes 6 aydan sonra adet olmuş benımkısı 2 ay dolmadan geldı
kızlar bebeğimin gazı çok kötü kokuyor
sizdede varmı boyle bişey
netten araştırdım bı yerde normal olabılır dıyor bı yerde bagırsak enfeksıyonu olabılır dıyor
canim, bebegine mama veriyor musun ?
oluyor oluyor tatlım. benimki kabız olduğunda öyle kokuyordu, bir de beklemiş süt içirmiştim kendi sütüm dışarda kalmış ekşimiş o koku yapmıştı. nedenini araştır ama normal olabilir. emziriyorsan kendiliğinden geçer.
kızlar anne sütü alan bebek neden kabız olur biliyor musunuz? benimki ikidir kabız oluyor deli oluyorum yaaaaaa:1no2:
yarın 2.ay kontrolümüz var neler yapılıyor kalça çıkıklıgı için ayrıca ücret ödeniyormu rota virüs aşısında da tam karar veremedim yaptırmalımıyım
Ozlemco selam,
Can iki gundur yan donmeye basladi o yuzden sepette sIkIldi ve iki gundur onu odasina aldim. Telsiz oldugundan sesini rahatca duydum uykumda bile, zaten her mizlamasinda gitmiyorum yanina acikcasi cogu zaman uykuya devam ediyor.
Stork park yatagin iyi oldugunu duymustum, birkac arkadasim kullandi memnun kaldilar
canım ben odasını bozmayim diye park yatak aldım,bizde durum tersden gelişti,başta biz devrimin odasında yattık 1ay,sonra devrim bizim odamıza geldi,ben yaşadığım boğulma olayından sonra en az 6ay beraber kalmayı tercih ediyorum,kraft bizim park yatağımız,üstü hamak şeklinde ilk 6ay o kısmı kullanılıyor,biz bodrumda uzun süre kalmayı planlıyoruz,ordada çok işime yarıycak,biz yatağımızdan çok memnunuz
selam kızlar uzun zamandır giremedim herkez iyidir umarım.
denize giren varmı kızlar bir zararı olurmu
bu arada benimki cuk cuk parmak emiyor, artik ugrasacak takatim kalmadi emzik icin, cok ender aliyor nuk kaucuku. parmak emerek uyumaya basladi..
karismayacagim ama surekli ellerini yikiyorum nasil temiz tutacagim imdat
ben 55.günümde girdim..bişey olmadı ama bilmiyorum.çünkü doktoruma falan sormamıştım...dayanamayıp girdim:)
selam kızlar;
bende oğlum 2 aylık olduğu gün ilk adetimi oldum.
2 hafta önce denize girdim oğlumunda ayaklarını soktum bi aksilik olmazsa bu hafta sonuda gireceğiz. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?