2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kızım sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyo gözlerini alnını burnunu kıpkırmızı yapıyo. uykuda bile yapıyo bazen sizinkilerinde varmı böyle bişeyi neden yapıyoki.

benimkide aynısını yapıyor canım..daha çok ıkınırken ve uykusu gelince yapıyo...normaldir heraldee

kızlar benim kızım sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyo gözlerini alnını burnunu kıpkırmızı yapıyo. uykuda bile yapıyo bazen sizinkilerinde varmı böyle bişeyi neden yapıyoki.

uykusu gelince yapiyorlar, oglum da yapiyor tirnaklariyla ciziyor bol bol da

uyku isareti ellerle gozlerini kulaklarini ovusturma, kucaktayken yuzunu anne gogsune yaslama

canım çağan da son 2 haftaya kadar hep yüzünü ovuşturuyordu.eldiven takmadığımda harita gibi oluyodu suratı.ama 2 haftadır ellerini yumruk halinde ellerini izliyoo süreklii.benim azıma falan sokuyoooo elllerini. çok lezizzz:)

kızlar yorulan annelere hamam tavsiye ediyorumm. 1 yıldır ne kese ne masaj yaptırdım. kese ve masaj çok iyi geld. vücudum rahatladı valla:)

ben de huggies denedim biraz fena degil ama prima kadar yumusak degil, biraz da bacak arasi genis.
aktif bebek e geri donecegim

bu son çıkan önü arkasına göre daha dar olanını mı kullandım canım odamı geniş yaa bende ya molfix yada huggies alırım diyodum bunlarda kötüymüş diğer primalarıda beğenmedim ne kullancam ben bu çocuğa yaakafamçokkarıştıbilmiyorumkismile:uhm:

himm emin degilim ant.cim, 3 numara aldim bir paket iste, kalin lastikli bel bantli

selam hanımlar,
ancak girebildim bugün...öff yaa herkesler tatile gitti çevremdeki.kayınvalidemler gitti,eşimin amcaları gitti,annem gitti...eşimde geçtiğimiz haftasonu müşterisiyle ;hem iş hem tatil Çeşmedeydi...ben burdayım zaten geçen yaz da gidememiştim işlerimin yoğunluğundan dolayı...neyse sağlık olsun artık,kızım biraz büyüsün bizde onunla gideriz:)))
Bu arada bez konusunda birşey belirtmek istiyorum...Kızımı geçen hafta kalça çıkığı muaynesine Doçent bir doktora götürdüm.Adamın uzmanlık alanı bebeklerin ortopedisi...bebeklerin bacaklarını mümkün olduğunca aralık tutmamızı hatta 1 numara büyük bez kullanmamızı belirtti.kucağınıza alırkende bir eliniz bebeğin bacak arasında olsun dedi.Özellikle kız çocuklarında daha önemliymiş bu detaylar.

kızlar oglum çok kusuyor gündüz 1saat arayla emiyor ama hemen kusuyor ayrıca 2gündür kakasını yapmadı gazıda çok kokuyor bugün üşütmüş olabilirmi

geçmiş olsun canım bartınlımısın bizde buraya yeni taşındık güzel yer ama alışamadık daha
canım eşim bartınlı . fena değil bende sevdim oraları inş alışırsınız küçük bi şehir. hangi köyündesin sen?

uykusu gelince yapiyorlar, oglum da yapiyor tirnaklariyla ciziyor bol bol da

uyku isareti ellerle gozlerini kulaklarini ovusturma, kucaktayken yuzunu anne gogsune yaslama

benimki de çok yapıyor uyusu varken ve ıkınırkenn.. ve yüzünü gözünü çiziyor. tırnaklarını kessemde kenarları sivri kalıyor çiziyo ben beceremedm pek bu tırnak işini.

bu arada oğlum hala öksürüyor ve galba balgam da var. cuma tekra gitcez doktora. gece 2 saat ancak uymuşumdur bebişim de 30dk uyusa öksürükle uyanıyo .
birde normalde günde 2-3 kez kaka yapardı bugün 5-6 kez yaptı galba ishal oluyo.
inş sağlıkla alatırız fazla üşütmeden paşam.

bu arada sezen su verin demiş yaz günü. anne sütü alan bebeklere su veriliyomu? cuma günü doktora da sorcam ama ben hiç vermiyorum ya.

Selammm,

Ege için sepetini veren arkadaşım bir başka arkadaşa lazım diye sepeti geri istedi. Dolaysıyla bu hafta geri vereceğim. Kendisi 1 aylıkkken odayı ayırmış, onun için sepetin işinin bitmiş olduğunu düşünüyor. Oysa ben daha bir süre 5-6 aylık olana kadar aynı odayı paylaşmayı düşünüyorum. Gündüzleri odasında yatağında yatıyor. Sanırım gece de şikayeti olmaz. Ancak sanki yanımda daha güvendeymiş gibi garip bir duygum var. sizler ne yaptınız? bu birinci sorum. İkinci merek ettiğim de park yatak alsam diyorum, seyehatlere falan giderken de kullanırım. Orda burda yatmaz böylece, sona da oyun parkı olur Ege' nin. Kinler ne aldı? Tavsiye eder misiniz? Bir de bugün eşime stork diye bir marka öneren var, pamukmuk, terletmiyormuş, yıkanabiliyormuş. Duyan bilen var mı? Oyy ne çok soru sordum bi anda :)))

kızlar yorulan annelere hamam tavsiye ediyorumm. 1 yıldır ne kese ne masaj yaptırdım. kese ve masaj çok iyi geld. vücudum rahatladı valla:)

günaydın herkese....
gününüz çok güzel geçer inşallah kızlar..

canım şu hamam işi süper olur ya..benimde aklımda ama nasıl gidicem?bebeği bırakacak kimse yok ki?sonra bizim kuzu 2 saatte bir emmek istiyor..pek mümkün gözükmüyor yani..ek gıdaya geçene kadar hamam sefası yapmak benim için zor

canım çok çok geçmiş olsun..umarım çabucak atlatırsınız şu hastalığı..
ben doğduğundan beri su veriyorum...günde iki çay kaşığı falan toplamda..doktorumuz her emzirmeden sonra ver demişti..ama o kadar vermiyorum açıkçası...bence verilebilir..anne sütü ve su dışında bişey vermedim henüz...6.aya kadar inşallah gerekte olmaz.

Ozlemco selam,
Can iki gundur yan donmeye basladi o yuzden sepette sIkIldi ve iki gundur onu odasina aldim. Telsiz oldugundan sesini rahatca duydum uykumda bile, zaten her mizlamasinda gitmiyorum yanina acikcasi cogu zaman uykuya devam ediyor.
Stork park yatagin iyi oldugunu duymustum, birkac arkadasim kullandi memnun kaldilar

canım ben odasını bozmayim diye park yatak aldım,bizde durum tersden gelişti,başta biz devrimin odasında yattık 1ay,sonra devrim bizim odamıza geldi,ben yaşadığım boğulma olayından sonra en az 6ay beraber kalmayı tercih ediyorum,kraft bizim park yatağımız,üstü hamak şeklinde ilk 6ay o kısmı kullanılıyor,biz bodrumda uzun süre kalmayı planlıyoruz,ordada çok işime yarıycak,biz yatağımızdan çok memnunuz

bende bayramdan sonra ayırmayı planlıyorum..bayram için kayınvalidemlere gidicez,15 gün kalacağız..dönüşte yeniden beşiğine alıştırmadan yatağına alıştırayım istiyorum..tabi kuzum kayınvalidemlerde napacak nasıl yatacak allah bilir
bu arada kızlar yarın 3 günlük bi tatile çıkıyoruz:)çok mutlu ve heyecanlıyım..bakalım bizim kuzucuk napacak?önerileri olanlar varsa benim için iyi olur..bu ilk tatilimiz...birde beşiğimiz çok portatif bişey..katlanabiliyor..onu da götürsem mi kararsız kaldım..ne dersiniz?

iyi tatiller cnm
bence kolay goturulebılecek bıseyse al yanına beşiği nolur nolmaz
inşallah bebiş huzurlu olur
ben hafta sonu kayınvalıdemlerın yazlıgına gıttım pişman oldum gittiğime
bebek perişan oldu bızıde ettı tabı
çok agladı çok
bızımkı evıne duşkun galıba ondan oncekı haftada bı gunlugune babanneme çeşmeye gitmiştik sabahtan iiyiydi ogleden sonra huysuzlandı uyumadı hıç
yerını arıyolar galıba

çok teşekkür ederim canım..eskiden koltukların üzerinde falan uyurdu Doğa..şimdi hep beşiğinde uyumak istiyor...ben götüreyim en iyisi yanımda beşiğimizi...ama kayınvalidemlere giderken götüremem uçakla gidicez...dönüştede odaları ayırıcam sanırım

kızlar bebeğimin gazı çok kötü kokuyor
sizdede varmı boyle bişey
netten araştırdım bı yerde normal olabılır dıyor bı yerde bagırsak enfeksıyonu olabılır dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…