- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
kızlar benim kızım sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyo gözlerini alnını burnunu kıpkırmızı yapıyo. uykuda bile yapıyo bazen sizinkilerinde varmı böyle bişeyi neden yapıyoki.
kızlar benim kızım sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyo gözlerini alnını burnunu kıpkırmızı yapıyo. uykuda bile yapıyo bazen sizinkilerinde varmı böyle bişeyi neden yapıyoki.
ben de huggies denedim biraz fena degil ama prima kadar yumusak degil, biraz da bacak arasi genis.
aktif bebek e geri donecegim
bu son çıkan önü arkasına göre daha dar olanını mı kullandım canım odamı geniş yaa bende ya molfix yada huggies alırım diyodum bunlarda kötüymüş diğer primalarıda beğenmedim ne kullancam ben bu çocuğa yaakafamçokkarıştıbilmiyorumkismile:uhm:
canım eşim bartınlı . fena değil bende sevdim oraları inş alışırsınız küçük bi şehir. hangi köyündesin sen?geçmiş olsun canım bartınlımısın bizde buraya yeni taşındık güzel yer ama alışamadık daha
uykusu gelince yapiyorlar, oglum da yapiyor tirnaklariyla ciziyor bol bol da
uyku isareti ellerle gozlerini kulaklarini ovusturma, kucaktayken yuzunu anne gogsune yaslama
kızlar yorulan annelere hamam tavsiye ediyorumm. 1 yıldır ne kese ne masaj yaptırdım. kese ve masaj çok iyi geld. vücudum rahatladı valla:)
bu arada oğlum hala öksürüyor ve galba balgam da var. cuma tekra gitcez doktora. gece 2 saat ancak uymuşumdur bebişim de 30dk uyusa öksürükle uyanıyo .
birde normalde günde 2-3 kez kaka yapardı bugün 5-6 kez yaptı galba ishal oluyo.
inş sağlıkla alatırız fazla üşütmeden paşam.
bu arada sezen su verin demiş yaz günü. anne sütü alan bebeklere su veriliyomu? cuma günü doktora da sorcam ama ben hiç vermiyorum ya.
Selammm,
Ege için sepetini veren arkadaşım bir başka arkadaşa lazım diye sepeti geri istedi. Dolaysıyla bu hafta geri vereceğim. Kendisi 1 aylıkkken odayı ayırmış, onun için sepetin işinin bitmiş olduğunu düşünüyor. Oysa ben daha bir süre 5-6 aylık olana kadar aynı odayı paylaşmayı düşünüyorum. Gündüzleri odasında yatağında yatıyor. Sanırım gece de şikayeti olmaz. Ancak sanki yanımda daha güvendeymiş gibi garip bir duygum var. sizler ne yaptınız? bu birinci sorum. İkinci merek ettiğim de park yatak alsam diyorum, seyehatlere falan giderken de kullanırım. Orda burda yatmaz böylece, sona da oyun parkı olur Ege' nin. Kinler ne aldı? Tavsiye eder misiniz? Bir de bugün eşime stork diye bir marka öneren var, pamukmuk, terletmiyormuş, yıkanabiliyormuş. Duyan bilen var mı? Oyy ne çok soru sordum bi anda :)))
canım ben odasını bozmayim diye park yatak aldım,bizde durum tersden gelişti,başta biz devrimin odasında yattık 1ay,sonra devrim bizim odamıza geldi,ben yaşadığım boğulma olayından sonra en az 6ay beraber kalmayı tercih ediyorum,kraft bizim park yatağımız,üstü hamak şeklinde ilk 6ay o kısmı kullanılıyor,biz bodrumda uzun süre kalmayı planlıyoruz,ordada çok işime yarıycak,biz yatağımızdan çok memnunuzSelammm,
Ege için sepetini veren arkadaşım bir başka arkadaşa lazım diye sepeti geri istedi. Dolaysıyla bu hafta geri vereceğim. Kendisi 1 aylıkkken odayı ayırmış, onun için sepetin işinin bitmiş olduğunu düşünüyor. Oysa ben daha bir süre 5-6 aylık olana kadar aynı odayı paylaşmayı düşünüyorum. Gündüzleri odasında yatağında yatıyor. Sanırım gece de şikayeti olmaz. Ancak sanki yanımda daha güvendeymiş gibi garip bir duygum var. sizler ne yaptınız? bu birinci sorum. İkinci merek ettiğim de park yatak alsam diyorum, seyehatlere falan giderken de kullanırım. Orda burda yatmaz böylece, sona da oyun parkı olur Ege' nin. Kinler ne aldı? Tavsiye eder misiniz? Bir de bugün eşime stork diye bir marka öneren var, pamukmuk, terletmiyormuş, yıkanabiliyormuş. Duyan bilen var mı? Oyy ne çok soru sordum bi anda :)))
bende bayramdan sonra ayırmayı planlıyorum..bayram için kayınvalidemlere gidicez,15 gün kalacağız..dönüşte yeniden beşiğine alıştırmadan yatağına alıştırayım istiyorum..tabi kuzum kayınvalidemlerde napacak nasıl yatacak allah bilir
bu arada kızlar yarın 3 günlük bi tatile çıkıyoruz:)çok mutlu ve heyecanlıyım..bakalım bizim kuzucuk napacak?önerileri olanlar varsa benim için iyi olur..bu ilk tatilimiz...birde beşiğimiz çok portatif bişey..katlanabiliyor..onu da götürsem mi kararsız kaldım..ne dersiniz?
iyi tatiller cnm
bence kolay goturulebılecek bıseyse al yanına beşiği nolur nolmaz
inşallah bebiş huzurlu olur
ben hafta sonu kayınvalıdemlerın yazlıgına gıttım pişman oldum gittiğime
bebek perişan oldu bızıde ettı tabı
çok agladı çok
bızımkı evıne duşkun galıba ondan oncekı haftada bı gunlugune babanneme çeşmeye gitmiştik sabahtan iiyiydi ogleden sonra huysuzlandı uyumadı hıç
yerını arıyolar galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?